Gem annonce

Finansbachelorpraktikanter søges til Kundedrift Erhverv i Taastrup

Nykredit

Høje-Taastrup, Storkøbenhavn

Indrykket
10-09-2020
Nykredit
Hovedgaden 50
2630
Taastrup
Danmark
Praktisk information
Oprettet
10-09-2020
Udløber
30-09-2020
Kviknummer
LJA-81066754
Jobtype
Praktikant/trainee
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, Konsulent og rådgivning

Er du på udkig efter en praktikplads, hvor du kan prøve kræfter med den finansielle sektor og omdanne din tillærte teori til praksis? Ønsker du en hverdag med administrative opgaver, spændende udfordringer og sparring med erfarne kolleger i en organisation, som prioriterer udvikling og muligheder hos de talenter, der kan og vil? Så er en finansbachelorpraktikantstilling i Kundedrift Erhverv måske noget for dig.

Et praktikforløb hvor du spiller en central rolle for vores kunder

Kundedrift Erhverv er en del af Operations, som står for ekspedition af kundevendte opgaver fra Nykredits rådgivningscentre. Som praktikant vil du have din daglige gang i Taastrup, hvor du med administrative supportopgaver spiller en central rolle i udarbejdelsen af finansielle løsninger til erhvervskunder. Du skal derfor trives med back office-opgaver, da du ikke vil komme til at sidde ude på et center med personlig rådgivning. Til gengæld vil du opleve, hvordan det er at arbejde og fordybe sig bag scenen med både bank- og realkreditopgaver med kunden i fokus. Som finansbachelorpraktikant bliver du tilknyttet en mentor, hvis opgave er at give dig en solid indsigt i, hvad det vil sige at arbejde hos os samt hjælpe og støtte dig i praktikforløbet. Vi har fokus på din udvikling, og du bliver en del af en afdeling med en tillidsfuld kultur præget af kundeorientering, holdånd og handlekraft.    

Dine mål og ansvarsområder

Vi har store forventninger til den service og det arbejde, du tilbyder vores kunder og rådgivere. Du får ansvar fra første dag og kommer selvstændigt til at yde gode kundeoplevelser ved at:

  • have ansvar for supportprocessen fra A til Z

  • udarbejde dokumenter til både realkredit- og bankkunder

  • tinglyse og aflyse realkreditlån, sikkerheder, påtegninger mv.

  • udbetale og indfri bank- og realkreditlån

  • sparre med erhvervsrådgivere omkring opgaver

  • sikre korrekt sagsforløb via kontakt til mæglere, advokater samt andre pengeinstitutter.

  • Serviceminded og kvalitetsbevidst med kunden i fokus

 

Som en del af Kundedrift Erhverv bliver du en af centrenes tætteste samarbejdspartnere, og selvom du ikke vil have daglig kontakt med Nykredits kunder, er det vigtigt, at du stadig har kunden i fokus. Det er en forudsætning, at du som finansbachelorpraktikant i Kundedrift Erhverv har stærke administrative evner og er struktureret og kvalitetsbevidst. Med din vindermentalitet og viljestyrke arbejder du resultat- og kundeorienteret og tager ansvar for, at vores kunder får en god oplevelse. Din interesse for bank er stor, og du tør gribe en udfordring og håndtere den selvstændigt. Du tager ansvar i dagligdagen og er nysgerrig efter at finde ud af, hvad jobbet som supporter går ud på. På den måde får du mulighed for at udfolde dit potentiale og hjælpe til, at supportfunktionen bedst kan understøtte forretningen, så Nykredit forbliver bedst til kunder.   

Som praktikant i Nykredit kommer du til at indgå i et intenst forløb med mulighed for at bidrage med forbedringsforslag og sikre, at de bliver implementeret. Du får et tilrettelagt praktikforløb med en struktureret uddannelsesplan samt månedlige opfølgningssamtaler. Når det bliver tid til at skrive din praktikopgave, får du mulighed for at arbejde med en case, der tager udgangspunkt i en virkelig forretningsmæssig problemstilling, hvor vi tilbyder faglig sparring.   

Praktikforløbet begynder i august 2021, ligger på dit 5. semester og varer 5 måneder.      

Er du interesseret?

Søg jobbet online. Har du spørgsmål til praktikforløbet eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt funktionschef Tina Dahl Pejtersen, 44 55 37 18 eller HR-konsulent Mathilde Zwicky-Hauschild, 44 55 14 75.

Vi behandler løbende vores ansøgninger, så send allerede nu CV, ansøgning og foreløbigt karakterbevis.

Ansøgningsfrist: 30. september 2020

Nykredit er en finansiel koncern, der sammen med vores partnerbanker i Totalkredit vil være danske boligejeres foretrukne finansielle partner. Vi står op for at rykke endnu tættere på vores kunder - og går du en ekstra mil for dem, for projektet og for Nykredit, gør vi det samme for dig. Du har mange muligheder for at være med til at udvikle Nykredit, samtidig med at din karriere altid vil være i bevægelse. Mod nye udfordringer, andre opgaver og større ansvar i Nykredit.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Nykredit
Hovedgaden 50
2630
Taastrup
Danmark
Praktisk information
Oprettet
10-09-2020
Udløber
30-09-2020
Kviknummer
LJA-81066754
Jobtype
Praktikant/trainee
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, Konsulent og rådgivning
Beliggenhed
Gem annonce