Gem annonce

Finansbachelorpraktikanter til Center Kolding

Nykredit

Kolding, Syd- og Sønderjylland

Indrykket
10-09-2020
Nykredit
Sdr Havnegade 1
6000
Kolding
Danmark
Tlf
70 10 90 00
Praktisk information
Oprettet
10-09-2020
Udløber
30-09-2020
Kviknummer
LJA-81066755
Jobtype
Praktikant/trainee
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, Konsulent og rådgivning

Drømmer du om en karriere som rådgiver i den finansielle sektor? Søger du udfordringer og trives i et uformelt miljø, hvor barren er sat højt? Vi søger lige nu finansbachelorpraktikanter til efteråret 2021.

Kickstart din karriere som rådgiver

Som praktikant hos os får du en spændende hverdag, hvor du lærer af erfarne kolleger og udvikler dig inden for de områder, du brænder for. Du bliver en del af en organisation, der satser på udvikling af talenter. En praktikplads hos os er derfor en oplagt måde at kickstarte din karriere som rådgiver. Som finansbachelorpraktikant indgår du i et intenst femmåneders praktikforløb på dit femte semester. Praktikforløbet begynder i august 2021 og foregår på Center Kolding, hvor du vil være i praktik i vores landbrugs- eller erhvervsafdeling og derigennem få en fornemmelse for livet som rådgiver i en bank.

Som finansbachelorpraktikant hos Nykredit får du:

  • en praktikplan, der guider dig gennem hele praktikforløbet

  • en mentor, der vil coache dig og støtte dig i din professionelle udvikling

  • indsigt i, hvad det vil sige at arbejde med helhedsrådgivning inden for bank, realkredit, investering og pension

  • medansvar for at løse daglige opgaver

  • mulighed for at deltage i kundemøder sammen med en erfaren rådgiver og mulighed for at afholde dit eget kundemøde

  • omsat teori til praksis gennem struktureret læring, e-learning og refleksionsopgaver

  • mulighed for at arbejde med en virkelig forretningsmæssig problemstilling og få faglig sparring, når du skal skrive dit bachelorprojekt.

 

Vores forventninger til dig

Du interesserer dig for salg og rådgivning og deltager aktivt i den daglige arbejdsgang, hvor du er med til at løse opgaver og omsætte din tillærte teori til praksis. Det er vigtigt, at du selvstændigt tør gribe en udfordring og er nysgerrig efter at finde ud af, hvad jobbet som rådgiver går ud på. Du er god til at kommunikere, er imødekommende og kan identificere kundens ønsker og behov. Viljestyrke og vindermentalitet er en del af din personlighed, og du arbejder resultat- og kundeorienteret.

Nykredit som arbejdsplads

Vi arbejder hver dag for, at vores kunder kan få mest ud af deres private økonomi og eje deres egen bolig. Vi hjælper både små og mellemstore virksomheder med at udleve deres ambitioner, skabe overblik over økonomien og få deres virksomheder til at vokse. Vi rådgiver vores kunder, så de får et godt afkast på deres investeringer. For blot at nævne nogle af de opgaver, vores cirka 3.800 medarbejdere hver dag står op til.

På Center Kolding bestræber vi os på at være i de lokale beslutningstageres bevidsthed. Vi er organiseret i tre samarbejdende afdelinger: privat, landbrug og erhverv. Sammen med specialisterne er vi et hold på ca. 60 kolleger. Du bliver en del af landbrugs- eller erhvervsafdelingen, hvor der er en frisk og uformel omgangstone, og vi lægger vægt på et positivt samarbejde. Vi har spændende og varierede kundeporteføljer og dækker erhvervs- og landbrugsrådgivning i Syd- og Sønderjylland.

Er du interesseret?

Send allerede nu CV, ansøgning og foreløbigt karakterbevis, da vi løbende behandler vores ansøgninger. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte landbrugskundechef Freddy Hansen, 44 55 57 35 eller HR-konsulent Mathilde Zwicky-Hauschild, 44 55 14 75.

Ansøgningsfrist: 30. september 2020

Nykredit er en finansiel koncern, der sammen med vores partnerbanker i Totalkredit vil være danske boligejeres foretrukne finansielle partner. Vi står op for at rykke endnu tættere på vores kunder - og går du en ekstra mil for dem, for projektet og for Nykredit, gør vi det samme for dig. Du har mange muligheder for at være med til at udvikle Nykredit, samtidig med at din karriere altid vil være i bevægelse. Mod nye udfordringer, andre opgaver og større ansvar i Nykredit.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Nykredit
Sdr Havnegade 1
6000
Kolding
Danmark
Tlf
70 10 90 00
Praktisk information
Oprettet
10-09-2020
Udløber
30-09-2020
Kviknummer
LJA-81066755
Jobtype
Praktikant/trainee
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, Konsulent og rådgivning
Beliggenhed
Gem annonce