Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Finansiel editor og engelsk oversætter

Jyske Bank

Silkeborg, Midtjylland

Indrykket
12-09-2017
Kontakt
Jyske Bank
Vestergade 8-16
8600
Silkeborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
12-09-2017
Udløber
22-09-2017
Kviknummer
LJA-49310327
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank

Har du erfaring i at arbejde med de finansielle markeder? Og kan du samtidig lave engelske oversættelsesopgaver? Så er du måske vores nye finansielle editor.


Jobbet

Som finansiel editor og oversætter vil du hjælpe Jyske Banks analytikere med at sikre kvaliteten af analyser på aktier, valuta, obligationer og makroøkonomi. Det sker i et tæt samarbejde med analytikere med fokus på at skabe god kvalitet i det skrevne sprog, skabe klarhed omkring budskaber samt sikre konsistens i udtryk på tværs af analytikere og aktivklasser, så analyser og anbefalinger kommunikeres både sammenhængende og overbevisende med fokus på målgruppen og det kommercielle aspekt. Du vil også komme til at arbejde med oversættelser primært fra engelsk til dansk.


Afdelingen

Vi er ved at opbygge erfaring i at supportere bankens analyseafdeling med stærke kompetencer inden for finansiel editering. Vil du være med til at præge en spændende proces i tæt samarbejde med Jyske Banks øvrige kommunikationsmedarbejdere og bankens analyseafdeling i Capital Markets, så kan det være dig vi har brug for.


Du vil være forankret i Jyske Banks Sprogservice-funktion, der består af seks oversættere, og oversættelsesopgaverne omfatter primært oversættelse af aktieanalyser fra engelsk til dansk og i mindre grad fra dansk til engelsk. Som oversætter skal du også løse større og mindre oversættelsesopgaver for koncernens forskellige enheder, f.eks. regnskaber, juridiske dokumenter, marketing materiale samt diverse ad-hoc oversættelsesopgaver i samarbejde med de øvrige translatører i afdelingen.


Sprogservice-funktionen er en del af Marketing, som indgår i Kommunikation og Marketing, der er en enhed i Jyske Bank.


Din profil

Vi forventer, at du:

  • Har stærke kommunikative kompetencer - har erfaring med editering og stærke kompetencer i det skrevne

  • Er opmærksom på detaljen i dit arbejde, arbejder roligt under tidspres og er i stand til at møde skarpe deadlines

  • Formår at opbygge stærke relationer til analytikere og andre interessenter eksempelvis ved at blive involveret i udarbejdelsesfasen i nogle analyser, sparre med analytiker omkring struktur og klarhed i budskaber, deltage i interne analytikerbriefings, selskabsdage og lignende

  • Har en stor interesse for udviklingen på de finansielle markeder, selskabsspecifikke forhold og udviklingen i makroøkonomien ideelt set har du erfaring med kommunikation omkring finansielle markedsforholdEr i stand til at sikre konsistens mellem underliggende argumenter, finansielle modeller og investeringskonklusioner/anbefalinger

  • Har stærk forretningsforståelse og er god til at skabe stærke relationer i dit samarbejde

  • Er kreativ i problemløsningen

  • Er en stærk teamspiller

Vi forestiller os, at du, udover oversættelsesdelen, har en uddannelse inden for journalistik, kommunikation eller lignende.


Ansøgning

HR Partner Charlotte Borg vil tage sig af din ansøgning.

Ansøg nu
Kontakt
Jyske Bank
Vestergade 8-16
8600
Silkeborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
12-09-2017
Udløber
22-09-2017
Kviknummer
LJA-49310327
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed
Beregn rute-/rejseplan