Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Fleksjob - aktivitetsmedarbejder i Peer2Peer Kompasset - 5 timer pr. uge. Tidsbegrænset stilling frem til årsskiftet med mulighed for forlængelse.

Center Amager

København, Storkøbenhavn

Indrykket
14-09-2018
Kontakt
Center Amager
Sundbygårdsvej 1
2300
København S
Praktisk information
Oprettet
14-09-2018
Udløber
12-10-2018
Kviknummer
LJA-65515282
Jobtype
Deltid
Arbejdsområde
Socialrådgivning

Hvem er vi:

Peer2Peer Kompasset er et peer-projekt under Psykiatrisk Center Amager i Københavns Kommune. Vi krekrutterer frivillige og praktikanter til at lave aktiviteter ude på psykiatriske bosteder, og her i aktivitets- og samværstilbuddet Kompasset, hvor vi selv holder til. Center Amager har i alt 6 bosteder, og det er dem, som vi besøger.

Målgruppen er psykisk sårbare brugere. Udtrykket "Peer" er engelsk og betyder ligestillet. Vores filosofi er, at vi samler et hold af mennesker, som er psykisk sårbare, til at være noget for andre psykisk sårbare.

Du vil blive en del af et hold på 5-10 personer, som du skal arbejde sammen med under ledelse af holdlederen.

Du er:

En frisk, glad og energisk person som selv har stiftet bekendtskab med at være psykisk sårbar. Følgende beskrivelse må derudover også gerne passe på dig:

* Du er glad for at arbejde med mennesker

* Du er glad for at tale med mennesker, også når de har en dårlig dag

* Du holder af at finde på aktiviteter, og lave noget sammen med andre

* Du er selvstændig, og kan etablere kontakt til brugere og samarbejdspartnere

Stillingen er på 5 timer om ugen i tidsrummet mellem kl. 10-14. Det afgørende for at blive ansat er at du selv er eller har været psykisk sårbar. Det vil sige, at du har været igennem behandling for fx depression, stress, skizofreni, bipolar lidelse eller lignende psykisk sårbarhed. Hvis du kan genkende dig selv i denne beskrivelse, vil vi rigtig gerne høre fra dig. Ansættelse snarest muligt. Kontakt holdleder Morten på 24 65 03 52 eller jp5g@kk.dk.

Ansøg nu
Kontakt
Center Amager
Sundbygårdsvej 1
2300
København S
Praktisk information
Oprettet
14-09-2018
Udløber
12-10-2018
Kviknummer
LJA-65515282
Jobtype
Deltid
Arbejdsområde
Socialrådgivning
Beliggenhed