Gem annonce

Forretningsanalytiker til Likviditets- og finansområdet

Arbejdernes Landsbank

København, Storkøbenhavn

Indrykket
16-07-2020
Arbejdernes Landsbank
Vesterbrogade 5, 1. sal
København
Danmark
Praktisk information
Oprettet
16-07-2020
Udløber
09-08-2020
Kviknummer
LJA-80674168
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank

Vil du være med til at udvikle, effektivisere og kvalitetsforbedre vores processer på likviditets- og finansområdet i AL, så vi opnår best practice? Og har du erfaring med kapitalmarkeds- og porteføljesystemet Calypso? Så tilbyder vi lige nu en spændende stilling i vores projektteam i Likviditets- og finansområdet (LIFI).

 

Det bliver dit job

Du skal indgå i et nyetableret team til udvikling og forvaltning af ALs Calypsoløsning. Du kommer til at arbejde med alle aspekter af løsningen og sammen med en lang række forretningsområder. Calypsoteamet varetager en lang række opgaver, blandt andet:

 • Udrulning af Calypso i AL

 • Udvikling af ny funktionalitet

 • Support til brugerne i AL på tværs af forretningsområder

 • Tæt samarbejde med leverandøren (BEC)

 • Videreudvikling af ALs Calypsoløsning og andre løsninger, der indgår i den daglige forretningsproces

 • Undervisning og formidling af Calypso

 

Teamet arbejder tæt sammen med områdets projektgruppe og i fællesskab understøtter og udfører Calypsoteamet og projektgruppen en række centrale opgaver. Vi arbejder ud fra tanken om, at vi sammen bliver vi klogere viden bliver opbygget og delt i tæt samarbejde med hele banken.

 

Hvem er du?

Du har erfaring med Calypso og har sandsynligvis været med til at implementere systemet i en anden finansiel virksomhed. Vi forestiller os at du har en akademisk baggrund og at du kan nikke genkendende til følgende:

 • Du har indgående kendskab til finansielle forretningsområder og god forståelse for forretningsprocesserne i front-office, middle-office og back-office

 • Du er fortrolig med projektkoordinering og har forståelse for finansielle produkter

 • Du er både teoretisk og operationelt funderet du kan blande en solid videnstyngde med en hands-on tilgang

 

Du er struktureret men samtidig fleksibel og kreativt tænkende (søger løsning og ser muligheder), god til formidling og kan kommunikere på mange niveauer. Hertil kommer at du:

 • Trives i en foranderlig hverdag, hvor opgaverne kan skifte hurtigt

 • Har humor og er rummelig overfor andre

 • Trives med udfordringer

 • Kan formidle både det enkle og det komplekse til forskellige modtagergrupper

 

Hvem er vi?

Du vil blive en del af LIFI Operations Projekter, hvor vi er 5 medarbejdere, hvoraf de 3 af os arbejder med Calypso projektet. Teamet er en del af bankens Likviditets- og finansområde, der i øvrigt består af Udlandsafdelingen, Settlement, Reporting, Handelsområdet, Capital Markets og Treasury. Vi er i alt lidt mere end 60 medarbejdere i hele LIFI.

 

Vi holder til i lækre nye lokaler i bankens hovedkontor, Panoptikonbygningen, Vesterbrogade 5, på 1. sal kun 2 min. gang fra Hovedbanegården. Vi lægger vægt på ansvarlighed og kvalitet i vores arbejdsopgaver, og vi har en uformel omgangstone og god stemning.

 

Det bliver du en del af?

I Arbejdernes Landsbank bliver du del af en kultur, hvor stærke værdier som ansvarlighed, nærvær og enkelthed er i fokus. Derudover kan du se frem til at blive del af:

 • En arbejdsplads hvor arbejdsglæden og medarbejdertilfredsheden er blandt de højeste i sektoren

 • En bank som 11 år i træk er kåret til danskernes foretrukne bank

 • En flad organisationsstruktur med hurtige beslutningsprocesser

 • En vækstorienteret organisation, hvor der er rig mulighed for at udvikle sig både fagligt og personligt

 

Du får desuden en lang række medarbejdergoder, som bl.a. omfatter sundhedsforsikring, tandforsikring, ekstra ferietillæg og en bonusordning.

 

Vil du vide mere

Hvis du vil vide mere om stillingen eller Arbejdernes Landsbank, er du velkommen til at ringe til projektleder Mette Kirketerp på tlf. 38 48 49 66.

 

Vi glæder os til at høre fra dig - ansøgningsfristen er hurtigst muligt og senest den 9. august. Vi vil afholde samtale løbende.

 

Arbejdernes Landsbank

Arbejdernes Landsbank er en bank i sund udvikling. Vi bygger på et unikt socialt fællesskab, høj etik og stærk faglighed i hele organisationen. Vi er en bank, hvor det er let at få medindflydelse, og hvor et sundt og udviklende arbejdsmiljø går hånd i hånd med ambitionen om at drive en af landets bedste banker til gavn for kunderne, bankens forretning og medarbejderne.

 

Vi har en solid økonomi og er blandt Danmarks 6. største pengeinstitutter med ca. 320.000 kunder. Banken er repræsenteret med 70 filialer over hele landet og beskæftiger ca. 1.100 medarbejdere. Kundegrundlaget er privatkunder, mindre og mellemstore erhvervsvirksomheder, foreninger og faglige organisationer.

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Arbejdernes Landsbank
Vesterbrogade 5, 1. sal
København
Danmark
Praktisk information
Oprettet
16-07-2020
Udløber
09-08-2020
Kviknummer
LJA-80674168
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed
Gem annonce