Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Forsker og underviser i almendidaktik og pædagogik

UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole - Niels Bohrs Allé, Odense

Odense, Fyn

Indrykket
06-11-2019
Kontakt
UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole - Niels Bohrs Allé, Odense
Niels Bohrs Allé 1
5230
Odense M
Danmark
Praktisk information
Oprettet
06-11-2019
Udløber
28-11-2019
Kviknummer
LJA-77186164
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Forskning og undervisning

Afdelingen for Anvendt Forskning i Pædagogik og Samfund

Afdelingen for Anvendt Forskning i Pædagogik og Samfund samt Læreruddannelsen på Fyn ved UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole søger en medarbejder til forsknings- og undervisningsopgaver inden for almendidaktik og pædagogik.

Vi søger en adjunkt/lektor med ph.d. til opgaver i relation til forskningsprogrammet Almendidaktik og pædagogik, læreruddannelsen på Fyn og generelt til vidensomsætning i pædagogiske og samfundsfaglige professionsuddannelser og pædagogisk praksis. Det er vores intention at styrke en egentlig almendidaktisk forskning og det almendidaktiske perspektiv i forsknings- og udviklingsprojekter, som relaterer til skolens fag og tværgående emner. Samtidig ønsker vi i højere grad at understøtte forsknings- og vidensbaseringen af læreruddannelsens didaktiske og pædagogiske elementer. Læreruddannelsen på Fyn inklusive de netbaserede dele består af 45 uddannelsesfaglige medarbejdere, som bidrager til et godt studiemiljø for ca. 1100 studerende.

Vores tidligere og nuværende projekter har fokus på digitalisering, læremidler, projektarbejde, elevprodukter, inklusion, differentiering, bæredygtighed, dannelse m.m. Derudover er vi optaget af skolens organisatoriske dimensioner, herunder ressourcepersoner og skoleledelse i både folkeskoler og de frie grundskoler. Vi har en stærk tradition for at arbejde ud fra både kvalitative og kvantitative samt kombinerede forskningsmetoder.

Dine opgaver og ansvarsområder bliver

 • At bidrage til opbygning af forskningsprogrammet Almendidaktik og pædagogik og kvalificere programmets nuværende og kommende projekter

 • At udvikle og søge ekstern finansiering til udviklings- og forskningsprojekter i samarbejde med forsknings- og uddannelsesmedarbejdere og praksis

 • At varetage og bidrage til udvikling af læreruddannelsens forsknings- og vidensbasering gennem undervisning, vejledning i didaktiske og pædagogiske felt samt tværgående initiativer

 • At bidrage kvalificeret til kollegialt samarbejde på læreruddannelsen og til et spændende studiemiljø med de studerende

 • At fremme den videnskabelige publicering og styrke vidensomsætning til relevante uddannelser og praksisfelter

 • At vedligeholde og udvikle stærke nationale og internationale netværk og strategiske samarbejdspartnere

 • At bidrage til konsolidering og udvikling af UCLs strategiske ambitioner

 

Din baggrund og erfaring

 • Ph.d.-grad i et relevant felt og publikationserfaring

 • Solid erfaring med udvikling, gennemførelse og omsætning af større forsknings- og udviklingsprojekter med flere aktører

 • Indsigt i lærerprofessionen og relevant undervisningserfaring samt lyst til at engagere studerende og formidle bredt

 • Erfaring med og interesse i teoretisk og metodisk udvikling

 • Viden om eller erfaring med offentlige og private fonde og aktører i relation til det pædagogiske felt

 • Erfaring med deltagelse i fagligt relevante nationale og internationale netværk og strategiske partnere

 • Evner til konstruktivt samarbejde med både kolleger og studerende

 

Ansættelse

Din stilling vil være delt mellem forskningsafdelingen og læreruddannelsen. Den præcise fordeling afhænger af de konkrete arbejdsopgaver, men vil som udgangspunkt være ligeligt fordelt. Formelt ansættes du i forskningsafdelingen.

Ansættelse ønskes per 1. januar 2020 eller hurtigst muligt herefter.

Dit primære ansættelsessted vil være i Odense men opgaver på andre af UCLs lokationer kan komme på tale.

Ansættelse finder sted i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation (AC) samt Bekendtgørelse om stillingsstruktur for undervisere ved erhvervsakademier, professionshøjskoler og Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.

Ansættes du som adjunkt, vil du indgå i et lektorkvalificeringsforløb jvf. Bekendtgørelse om lektorkvalificering, lektorbedømmelse og docentbedømmelse af undervisere ved erhvervsakademier, professionshøjskoler og Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.

Flere oplysninger

Ved spørgsmål angående forskningsopgaver kan du kontakte docent og programleder Stefan Ting Graf på stgr@ucl.dk, mobil 23 83 79 92, og ved spørgsmål til uddannelsesopgaver kan du kontakte uddannelsesleder Dorthe Kingo Thruelsen på dkth@ucl.dk, mobil 30 91 47 53.

Ansøgning

Kan du genkende dig selv i ovenstående beskrivelser, så send din ansøgning via vores rekrutteringssystem på www.ucl.dk/job senest den 28. november 2019.

Ud over ansøgning, CV og publikationsliste så vedlæg gerne én forskningsartikel.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt den 5. december 2019. Ved samtalen skal du forholde dig til en case, som du vil modtage før samtalen.


Ansøg nu
Kontakt
UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole - Niels Bohrs Allé, Odense
Niels Bohrs Allé 1
5230
Odense M
Danmark
Praktisk information
Oprettet
06-11-2019
Udløber
28-11-2019
Kviknummer
LJA-77186164
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Forskning og undervisning
Beliggenhed