Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Forskningsmedarbejder i vikariat til Forskningsstøtteenhed, Sjællands Universitetshospital, Roskilde

Region Sjælland

Roskilde, Midtsjælland

Indrykket
10-08-2018
Kontakt
Region Sjælland
Sygehusvej 11
4000
Roskilde
Tlf
50 76 12 05
Praktisk information
Oprettet
10-08-2018
Udløber
24-08-2018
Kviknummer
LJA-64303421
Jobtype
Vikar/barsel
Arbejdsområde
Forskning og undervisning

Sjællands Universitetshospital vil være pioner i det danske sundhedsvæsen og definere en ny, bedre og anderledes måde at drive et sundhedsvæsen på. Med overskriften 'Patienten er alt' implementerer hospitalet en ambitiøs strategi, som vil sætte en ny retning for fremtiden.
Sjællands Universitetshospital ønsker at være i forskningsmæssig front og til at understøtte dette, er en nysgerrig, innovativ og tværvidenskabelig forsknings- og udviklingskultur en forudsætning. Forskningsstøtteenheden for de mellemlange videregående uddannede er en lille tværgående funktion, der understøtter hospitalets og regionens forskningsstrategier og har egen forskningsvirksomhed og forskningsprogram.

Stillingen: Du kommer til at indgå som medarbejder i et forskningsprogram med fokus på kompetenceudvikling, kapacitetsopbygning og brugerinddragelse på Sjællands Universitetshospital. Herudover vil du være en vigtig del af et nystartet forskningsprojekt med fokus på fastholdelse og rekruttering af sygeplejersker i Region Sjælland. Du skal være indstillet på at varetage et bredt spektrum af opgaver fra at assistere ved administrative og forefaldende opgaver, til assisterende videnskabeligt arbejde med deltagelse i forskningsopgaver.

Kvalifikationer: Det er en forudsætning, at du er indstillet på, og kan trives i et lille, ambitiøst miljø præget af pionerånd, og at du kan arbejde selvstændigt, såvel som i gruppe.

Vi forestiller os, at du er kandidat i folkesundhedsvidenskab, sociologi eller lignende med specialisering indenfor det sundhedsvidenskabelige område og nogen erfaring fra praksis. Du kan dokumentere stærke analytiske evner samt lyst til og erfaring med at anvende både kvantitative og kvalitative forskningsmetoder. Du har solid viden om og erfaring med udfærdigelse af projektbeskrivelser/protokoller, herunder gennemførsel af litteratursøgning ved systematisk gennemgang og kritisk vurdering af litteratur. Du har kendskab til og erfaring med spørgeskemaundersøgelser og interviews samt solid viden om og erfaring med statistik/ statistiske værktøjer gerne SPSS. Desuden skal du have evner og lyst til at arbejde i mange forskellige og måske nye it-programmer og internetbaseret softwarem som eksempelvis Zotero, SurveyXact og Outlook. Det er ligeledes et must, at du er ekspert i Office-pakken.

Du evner skriftlig og mundtlig dansk og engelsk på højt niveau.

Løn i henhold til gældende overenskomst. Arbejdstiden er 37 timer om ugen, og arbejdstilrettelæggelsen er fleksibel. Vi tilbyder en spændende og udviklende arbejdsplads på SUH.

Arbejdspladsen er fysisk lokaliseret på SUH, Roskilde. Den daglige ledelse varetages af forskningsleder, professor MSO Bibi Hølge-Hazelton.

Læs mere om Sjællands Universitetshospital her

Læs mere om Forskningsstøtteenheden her

For yderligere informationer, kontakt: Forskningsleder, professor MSO Bibi Hølge-Hazelton, bibh@regionsjaelland.dk, 27 12 42 86.

Samtaler 10.09.18

Om Sjællands Universitetshospital
Sjællands Universitetshospital er Danmarks yngste universitetshospital, og en afgørende brik i Region Sjællands ambitiøse sygehusplan. Vores mission er patienten, og visionen er suveræn kvalitet. I en verden fuld af nye muligheder og forventninger ser vi os som pionerer, der ønsker at definere en ny, bedre og anderledes måde at drive sundhedsvæsenet på.

Sjællands Universitetshospital er over de sidste år etableret som en organisatorisk enhed. Næste trin er den fysiske samling i det nye kvalitetsfondsbyggeri i Køge, som vil skabe rammen for et universitetshospital i fuld skala. Vi er således i gang med at skabe et samlet og bedre sundhedsvæsen for regionens borgere, og en spændende og udviklende arbejdsplads for medarbejderne.

Læs mere om Sjællands Universitetshospital på: http://www.regionsjaelland.dk/suh

Ansøg nu
Kontakt
Region Sjælland
Sygehusvej 11
4000
Roskilde
Tlf
50 76 12 05
Praktisk information
Oprettet
10-08-2018
Udløber
24-08-2018
Kviknummer
LJA-64303421
Jobtype
Vikar/barsel
Arbejdsområde
Forskning og undervisning
Beliggenhed