Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Frederiksberg Gartner- og Vejservice søger en studentermedhjælper til vores entreprisestyring

Frederiksberg Kommune

Frederiksberg, Storkøbenhavn

Indrykket
01-11-2019
Kontakt
Frederiksberg Kommune
Skellet 27
2000
Frederiksberg
Praktisk information
Oprettet
01-11-2019
Udløber
24-11-2019
Kviknummer
LJA-77002661
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration

Her får du en gylden mulighed for at tage del i kvalitetssikring og beregning af anlægsprojekter i Frederiksberg Kommune. Du kommer til at beskæftige dig med projektering, prissætning og markedsanalyser mellem det offentlige og private. Som studentermedhjælper hos Frederiksberg Gartner- og Vejservice (FGV) har du mulighed for at sætte dit præg på arbejdet og anvende din teoretiske viden i virkelige projekter.
 
Om stillingen
Du kommer bl.a. til at arbejde med,

  • Prissætning og renskrivning af tilbud.
  • Almindelig entreprisestyringopgaver som kontrol af opgaveudførelsen, mængdekontrol og fakturabehandling. Herunder systematisere ansøgninger og planlægning af gravetilladelser, jordsedler og skilteplaner.
  • Foretage løbende markedsanalyser ift. FGVs arbejdsområder, så prissætningen kan sammenlignes med private udbydere.
Hvem er du?
Vi forestiller os, at
  • Du er studerende på en ingeniør, landinspektør eller tilsvarende uddannelse og har minimum to år tilbage af dit studie.
  • Du er struktureret, ansvarsbevidst og kunne skabe stor systematik i dit arbejde.
  • Du er god til excel og har regnekundskaberne i orden.
  • Du kan formulere dig flydende på dansk både mundtligt og skriftligt.
  • Du er samarbejdsorienteret, serviceminded og har evne at kommunikere med mange forskellige typer mennesker, så du kan få samarbejdet på tværs af interessenter til at fungere.
Hvad kan du forvente hos os
FGV har 120 ansatte og varetager drift og vedligehold af de offentlige veje, fortove, cykelstier, grønne områder, kirkegårde og idrætsfaciliteterne på Frederiksberg. Yderligere henter vi affald i kommunen. Vi tilbyder dig et udfordrende job i en virksomhed med stor gejst, og hvor både personlig og faglig udvikling vægtes højt. Vi har en fri omgangstone og et meget stort socialt engagement.
 
Der er tale om en studenterstilling på 10-15 timer om ugen med løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst og principperne om Ny Løn. Dit daglige arbejdssted bliver FGV, Skellet 27A, 2000 Frederiksberg.
 
Spørgsmål og ansøgning
Vil du vide mere om jobbet, kan du kontakte driftschef Peter Lassen på tlf. 28984613
 
Ansøgningsfrist senest søndag d. 24. November kl. 12.00
 
 

Frederiksberg er en levende by med et dynamisk bysamfund. Byens sjæl bygger på vores historie og klassiske arv og er med til at præge den spændende udvikling af Frederiksberg som en grøn, sund og pulserende del af Hovedstaden.
Vi er en moderne kommune, der betjener knap 104.000 borgere. Frederiksberg Kommune ønsker at fremme ligestillingen og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion, etnisk tilhørsforhold eller handicap.

Ansøg nu
Kontakt
Frederiksberg Kommune
Skellet 27
2000
Frederiksberg
Praktisk information
Oprettet
01-11-2019
Udløber
24-11-2019
Kviknummer
LJA-77002661
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration
Beliggenhed