Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Frisk frontdesk studentermedhjælper til Institut for Finansiering

Copenhagen Business School

Frederiksberg, Storkøbenhavn

Indrykket
12-08-2019
Kontakt
Copenhagen Business School
Solbjerg Plads 3
2000
Frederiksberg
Praktisk information
Oprettet
12-08-2019
Udløber
24-08-2019
Kviknummer
LJA-74763497
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration

Institut for Finansiering søger 1 studentermedhjælper med tiltrædelse omkring 1. september.

Stillingen er på ca. 10-15 timer pr. uge. 

Du bliver fysisk placeret i vores reception og kommer som udgangspunkt til at arbejde 2-3 dage om ugen i tidsrummet 10-15. Vi har meget travlt ved semesterstart og i december og januar måned, hvor du ligesom i sommerperioden forventes at være villig til at påtage dig ekstra vagter.

Generelle arbejdsopgaver
  • Du har ansvar for god betjening (på dansk og engelsk) af vores gæster, studerende samt instituttets ansatte - såvel telefonisk, personligt som via e-mail.
  • Du yder assistance til udarbejdelse af undervisningsmateriale for instituttets videnskabelige medarbejdere, derfor er der en forudsætning at du besidder stærke kompetencer i Office-pakkens programmer.
  • Du er garanten for at printere og kopimaskiner hele tiden fungerer - herunder udskifter du printerpatroner og har kontakt til teknikere mv.
  • Du skal hjælpe med at opdatere vores hjemme-, linkedIn- og intranet sider
  • Du forestår kopiering, scanning, institutindkøb og andre forefaldende opgaver for instituttets administrative og videnskabelige medarbejdere.
  • Du har ansvar for at holde orden i vores køkken herunder lettere rengøring, tømning af opvaskemaskinen mv.
Din profil

Vi prioriterer ansøgere, der behersker engelsk på højt niveau. Vi lægger vægt på, at du er struktureret, fleksibel, samvittighedsfuld og selv tager initiativ til at løse opgaver samt at du ikke er bange for rutineprægede og praktiske opgaver.

Det er vigtigt, at du er serviceminded, smilende og kan lide at have kontakt med mange mennesker. Derudover vil det være en fordel, hvis du har interesse for at arbejde med hjemmesider og har viden om og kompetencer i opdatering og udvikling af LinkedIn profiler.

Om instituttet

Institut for Finansiering har ca. 55 videnskabelige og 8 administrative medarbejdere samt mere end 140 deltidsansatte eksterne undervisere. Vi har et rart og uhøjtideligt arbejdsmiljø, som er præget af dynamik og høj professionalisme blandt vores 15 nationaliteter. Du kan læse mere om os her: www.cbs.dk/finance.

Er denne stilling noget for dig, så send hurtigst muligt og senest 23. august 2019 en motiveret ansøgning vedlagt et kort CV, dine eksamensbeviser samt den seneste karakterudskrift fra dit igangværende studium.

Ansøgningen sendes til sekretariatsleder Betina Thestrup, via 'Ansøg nu' knappen, der også kan kontaktes pr. mail eller telefon 3815 3608, for afklarende spørgsmål. Skriv venligst Frontdesk medarbejder i emnefeltet, hvis du sender din ansøgning pr. em

Ansøg nu
Lignende job

Flora RaniaBo Familiehus ApS

Flora RaniaBo Familiehus ApS
Kontakt
Copenhagen Business School
Solbjerg Plads 3
2000
Frederiksberg
Praktisk information
Oprettet
12-08-2019
Udløber
24-08-2019
Kviknummer
LJA-74763497
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration
Beliggenhed