Gem annonce

Funktionschef til drifts- og supportteam

Nykredit

Aalborg, Nordjylland

Indrykket
19-11-2020
Nykredit
John F. Kennedys Pl.,
9000
Aalborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
19-11-2020
Udløber
30-11-2020
Kviknummer
LJA-81402626
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, Ledelse

Har du stor erfaring med drift af IT-services og personaleledelse? Nykredits nye realkreditplatform er oppe at køre, og der er fokus på at sikre høj tilgængelighed, samtidig med platformens udnyttelsesgrad og funktionalitet stiger. Det kræver godt overblik, gennemslagskraft, tværorganisatorisk koordinering samt et proaktivt mindset. Synes du det lyder spændende? Så læs endelig videre. 

 

Dit kommende job

Nykredit udvikler løbende APIer til vores nye realkreditplatform (NRP). De første APIer er i drift og flere kommer til de kommende år. Når funktionaliteten stiger, vil flere og flere af partnerpengeinstitutterne benytte sig af API-platformen. Det stiller ekstra krav til kapacitetsstyring, monitorering og effektiv support, der til sammen skal sikre høj tilgængelighed for platformens brugere.

 

Tag ejerskab for driften af NRP

Du bliver ansat i Infrastructure & Operations og indgår i NRP-programmet på fuld tid. Du bliver personaleansvarlig for et eksisterende drifts- og supportteam på fem medarbejdere, samtidig med at du indgår som spillende træner i teamet. Du sikrer løbende forbedringer i tilgængeligheden på API-platformen i samarbejde med: NRP-programmets udviklingsteams, system- og testteams og eksterne leverandører (JN Data og BEC).

 

Du er velbevandret i en række af ITIL-processerne herunder incident og problem management, event management, change og release management samt capacity management. Derudover er du på de månedlige driftsstatusmøder ansvarlig for afrapporteringen til platformens kunder; de bankcentraler der bygger applikationer oven på API-platformen. Du løser selvfølgelig alle disse opgaver i samarbejde med dit team og samarbejdspartnerne. Samarbejdspartnerne er geografisk placeret i Aalborg, København, Silkeborg, Roskilde og Warszawa, så du skal påregne et mindre omfang af rejseaktivitet til disse lokationer. I Nykredit arbejder vi efter agile metoder - Scrum eller Kanban.

 

Som funktionschef er du ansvarlig for at sikre:

  • høj oppetid og tilgængelighed på NRP-platformen

  • prioritering og koordinering af teamets og projektets ressourcer i håndteringen af fejl og øvrig support

  • opfølgning på mønstre i fejl samt sikring af, at de løses permanent, så kvaliteten løbende øges

  • kontrol med og overblik over idriftsættelser, så de skaber mindst mulig nedetid

  • optimal kapacitetsstyring og platformsovervågning

  • at teamet samarbejder effektivt internt og eksternt med kolleger og kunder.

 

Lederprofil med erfaring med IT-drift og personaleledelse

For at lykkes i rollen skal du have erfaring med drift af IT-services og personaleledelse. Du er drevet af at se komplekse opgave komme i mål både dine egne og teamets. Du ved nemlig, at du ikke har succes medmindre dine medarbejdere har succes og udvikles i deres roller. Du har sikkert en lang eller mellemlang formel IT-uddannelse og erfaring med IT-udvikling og -drift. Desuden har du gennemslagskraft, så du kan lede og påvirke kolleger, selvom de ikke har direkte reference til dig.

 

Er du interesseret?

Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt afdelingsdirektør Finn Nielsen, 91 17 39 68 / FINI@nykredit.dk eller seniorrekrutteringspartner Rasmus Bothmann, 44 55 18 69.

 

Ansøgningsfrist: 30. november 2020

 

Nykredit er en finansiel koncern, der sammen med vores partnerbanker i Totalkredit vil være danske boligejeres foretrukne finansielle partner. Vi står op for at rykke endnu tættere på vores kunder - og går du en ekstra mil for dem, for projektet og for Nykredit, gør vi det samme for dig. Du har mange muligheder for at være med til at udvikle Nykredit, samtidig med at din karriere altid vil være i bevægelse. Mod nye udfordringer, andre opgaver og større ansvar i Nykredit.

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Job i virksomheden
Nykredit
John F. Kennedys Pl.,
9000
Aalborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
19-11-2020
Udløber
30-11-2020
Kviknummer
LJA-81402626
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, Ledelse
Beliggenhed
Gem annonce