Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Funktionschef til Kundekendskab, Høje Taastrup

Nykredit

Høje-Taastrup, Storkøbenhavn

Indrykket
23-02-2021
Kontakt
Nykredit
Skagensgade 66
2630
Taastrup
Danmark
Praktisk information
Oprettet
23-02-2021
Udløber
10-03-2021
Kviknummer
LJA-81749294
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, Ledelse

I Nykredit vil vi skabe overblik, muligheder og tryghed for vores kunder! Vil du være med til at sikre, at fundamentet for at drive forretning i Nykredit er på plads? Så tilbyder vi et rigtig spændende job inden for et af tidens vigtigste områder i den finansielle sektor: Kundekendskab.

 

Vil du være en del af en succes?

Nykredit skal være et ordentligt sted at være kunde. Som organisation tager vi ansvar for, at vi lever op til de lovgivningsmæssige krav, så vores kunder er fuldt compliant og derved kan få den hjælp og rådgivning, de søger, når de henvender sig til Nykredit. Dit nye job og din indsats har derfor betydning for kunderne, Nykredit og samfundet.

 

Med Bedst til kunder i fokus er det dit ansvar at udvikle enheden ved bl.a. at optimere og udvikle medarbejderne både fagligt og personligt. Det er vigtigt, at du sætter en tydelig retning for medarbejderne, og at du følger op på den enkeltes performance, samtidig med at du skaber gode rammer og mange muligheder for dine medarbejdere.

 

Kundekendskabs storkundeafdeling har forskellige ansvarsområder og består af både erhvervsspecialister og assisterende specialister. Funktionschefens endelige ansvarsområde og enhed er under udarbejdelse. Din reference vil være til afdelingsdirektøren. Enheden skal i samspil med kundens rådgiver bl.a. vurdere Nykredits risici og tage stilling til det videre forløb for kunden. I praksis arbejder vi med bl.a.:

  • indhente, kontrollere og verificere dokumentation for vores større erhvervskunder

  • udfærdige indstillinger til godkendelse af nogle kundetyper

  • kommunikere skriftligt og mundtlig med både kolleger og kunder

  • ajourføre (ongoing due diligence) kunder både tidsbestemt og hændelsesbestemt

  • vidensdeling og udvikling af processer.

 

Du har vindermentalitet, indlevelsesevne og engagement

Du har en ledelsesmæssig baggrund fra den finansielle sektor, og du har arbejdet med erhverv gennem en årrække - typisk inden for salg, rådgivning, kreditgivning eller AML-området. I din rolle som funktionschef sikrer du tilfredshed blandt både medarbejdere og kunder. Du er god til at samarbejde på alle niveauer, og det falder dig naturligt at tage ansvar og gå forrest, når nye tiltag skal implementeres. Du har kompetencer til at identificere dine medarbejderes styrker. Desuden formår du med din vindermentalitet, din indlevelsesevne og dit engagement at skabe resultater sammen med medarbejderne. Du forstår vigtigheden af gode kundeoplevelser på tværs af fysiske og digitale kanaler.

 

Din nye arbejdsplads

Du bliver en del af Kundekendskab, som er placeret i Høje Taastrup. Afdelingen samarbejder tæt med tilsvarende afdelinger i Høje Taastrup og Viby J. Du kommer til at indgå i et læringsmiljø, hvor faglig sparring står højt på dagsordenen. Vi har en frisk og uformel omgangstone og lægger vægt på et positivt og energifyldt samarbejde. Der er fart på, men aldrig så meget, at det går ud over humøret eller lysten til at hjælpe hinanden.

 

Er du interesseret?

Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt afdelingsdirektør Mike Skov Nielsen, 23 81 21 70, eller seniorrekrutteringspartner Jennifer Andersen, 44 55 18 62.

 

Vi inviterer løbende til samtale.

Ansøgningsfrist: 10. marts 2021

 

I Nykredit bliver du en del af noget helt unikt. Udover at vi vil være danskernes foretrukne finansielle partner, vil vi også være en ansvarlig samfundsspiller. Og fordi vi er en del af en forening, der er ejet af vores kunder, har vi helt særlige muligheder og forpligtelser til at give noget tilbage til vores kunder og til samfundet.

 

Hos Nykredit bliver du en del af en kultur, hvor vi sætter en ære i at være ambitiøse på dine vegne, og vi investerer gerne i din udvikling. Til gengæld forventer vi naturligvis også, at du gør dit bedste for kunderne, forretningen og kollegaerne. Forenet kan vi mere.

Ansøg nu
Kontakt
Nykredit
Skagensgade 66
2630
Taastrup
Danmark
Praktisk information
Oprettet
23-02-2021
Udløber
10-03-2021
Kviknummer
LJA-81749294
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, Ledelse
Beliggenhed