Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Funktionschef til Regulatorisk Forretningsimplementering i København

Nykredit

København, Storkøbenhavn

Indrykket
13-02-2018
Kontakt
Nykredit
Kalvebod Brygge 1-3
1780
København V
Danmark
Tlf
70 10 90 00
Praktisk information
Oprettet
13-02-2018
Udløber
21-02-2018
Kviknummer
LJA-56254908
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, Ledelse

Vil du være med til at passe på vores kunders oplysninger og sikre, at vi altid lever op til gældende regler og retningslinjer? Er du en inspirerende og ansvarsfuld leder? Så er du måske vores nye funktionschef for persondataområdet.

Dit kommende job

I Nykredit har vi stort fokus på at styrke persondataområdet på tværs af koncernen, samtidig med at vi hele tiden har fokus på, hvordan vi kan styrke de forretningsmæssige implementeringer. Derfor har vi for nyligt etableret en afdeling, der specifikt har ansvaret for den løbende drift og vedligeholdelse af processer og kontroller vedrørende persondata og FATCA. Du skal som chef være med til at udvikle afdelingen og gøre den stærkere.

Dine ansvarsområder

Du bliver leder af en travl afdeling under opbygning, der skal varetage driften af en række af de forretningsmæssige implementeringer af persondataområdet. I den forbindelse forventes det, at du

  • sætter en strategisk retning samt mål for afdelingen
  • opbygger kompetencer til at arbejde med procesoptimering i tværfaglige teams med digitale og produktfaglige eksperter
  • skaber et robust team gennem udvikling af dine medarbejdere og rekruttering af stærke kompetencer
  • indgår selvstændigt i faglige drøftelser omkring EU persondataforordningen og FATCA.

 

Din erfaring

Du har interesse for det regulatoriske område i den finansielle sektor og gerne en praktisk forståelse af persondataforordningen og persondataloven, og du trives i et forretningsområde, som er under hastig udvikling, og hvortil der stilles komplekse regulatoriske krav. Du har en relevant kandidatuddannelse; eksempelvis jurist, økonom eller civiløkonom, og du har stor erfaring med implementering af regulatoriske krav, forretningsprocesser og ledelse af et regulatorisk område i den finansielle sektor.

I jobbet er det vigtigt, at du formår at træffe beslutninger, planlægge og eksekvere også når det går stærkt. Din hverdag bliver travl, og derfor er det essentielt, at du formår at holde mange bolde i luften samtidig med, at du bevarer overblikket. Du evner at levere høj faglig kvalitet, og du er ambitiøs både på egne og teamets vegne. Dette betyder, at dit store drive er med til at motivere og udvikle dine medarbejdere, så den enkelte får udnyttet sit fulde potentiale. Som person er du empatisk, proaktiv og visionær i din tilgang til udviklingen af afdelingen.

Din nye arbejdsplads

Du bliver en del af det nyetablerede Regulatorisk Forretningsimplementering det stiller både krav og giver muligheder. Vi har ansvar for at implementere de forretningsmæssige løsninger på hvidvask, persondata og FATCA. Det betyder, at vi har en bred samarbejdsflade på tværs af organisationen. Vi har et dynamisk arbejdsmiljø, som er præget af, at vi er en nyetableret enhed med kolleger, der brænder for at lave gode forretningsmæssige implementeringer af regulatoriske forandringer, som vi både er med til at udvikle og drifte.

Er du interesseret?

Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt afdelingsdirektør Christel Breum, 44 55 30 15 eller senior rekrutteringspartner Jennifer Andersen, 44 55 18 62.

Vi inviterer løbende til samtaler.

Ansøgningsfrist: 21. februar 2018

OM NYKREDIT

Nykredit er en finansiel koncern, der sammen med vores partnerbanker i Totalkredit vil være danske boligejeres foretrukne finansielle partner. Vi står op for at rykke endnu tættere på vores kunder - og går du en ekstra mil for dem, for projektet og for Nykredit, gør vi det samme for dig. Du har mange muligheder for at være med til at udvikle Nykredit, samtidig med at din karriere altid vil være i bevægelse. Mod nye udfordringer, andre opgaver og større ansvar i Nykredit.

Ansøg nu
Kontakt
Nykredit
Kalvebod Brygge 1-3
1780
København V
Danmark
Tlf
70 10 90 00
Praktisk information
Oprettet
13-02-2018
Udløber
21-02-2018
Kviknummer
LJA-56254908
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, Ledelse
Beliggenhed