Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Fysioterapeut i vikariat til medicinsk gruppe, Fysio- og Ergoterapeutisk afdeling, Nykøbing F Sygehus

Region Sjælland

Guldborgsund, Lolland & Falster

Indrykket
12-06-2019
Kontakt
Region Sjælland
Sygehusvej 13-15
4000
Roskilde
Tlf
50 76 12 05
Praktisk information
Oprettet
12-06-2019
Udløber
24-06-2019
Kviknummer
LJA-74048319
Jobtype
Vikar/barsel
Arbejdsområde
Behandling og sundhed

Vil du være med til at gøre en forskel for den medicinske patient?

Vi søger en fysioterapeut i barselsvikariat til medicinsk gruppe fra 1. september 2019 - 30. maj 2020.

Medicinsk gruppe dækker specialerne hjerte, lunge, mave-tarmsygdomme, nefrologi, endokrinologi, geriatri samt Intensiv og Akutafdelingerne. Du vil få et særligt ansvarsområde, men dækker sammen med resten af gruppen alle de medicinske afdelinger, hvor dine opgaver vil være vurdering, behandling (herunder respirationsfysioterapi) og træning samt bidrage til den tværfagligt gode udskrivelse.

Vi forventer, at du som ny kollega og medarbejder

  • har erfaring med det medicinske område
  • fordyber dig og vil være med til at udvikle vores indsats på de medicinske afdelinger
  • med patienten i centrum formår at sætte din faglighed i spil i det tværfaglige samarbejde
  • kan tænke helhedsorienteret i patienttilgangen og komme med nye vinkler
  • kommunikerer åbent og tydeligt både mundtligt og skriftligt
  • reflekterer og forholder dig kritisk til din egen praksis

Fysio- og Ergoterapeutisk afdeling er opdelt i tværfaglige specialegrupper inden for ortopædkirurgi, medicin, apopleksi samt børn, men vi har stort fokus på, at vi er én afdeling, hvor vi alle hjælper hinanden, og du vil blive beriget med 30 engagerede kolleger, som arbejder ud fra følgende kerneopgave: I Fysio- og Ergoterapeutisk afdeling samarbejder vi med patienten og relevante samarbejdspartnere om vurdering, behandling, genoptræning og kompenserende tiltag med henblik på, at patienten skal klare sig bedst muligt i hverdagen.

Vi vægter kompetenceudvikling højt, så når du starter, er vi klar med en mentorordning, så du bliver godt introduceret til afdelingen og det faglige speciale, så du hurtigt er klar til at arbejde selvstændigt og tage ansvar for hverdagen. Derudover har vi et konstant fokus på at øge både de faglige, sociale, organisatoriske og læringsmæssige kompetencer i afdelingen. Dette kommer bl.a. til udtryk gennem et fastlagt program for fællesundervisning, specialespecifik undervisning og gruppemøder, hvor der bl.a. er fokus på den enkeltes kompetencemål. Afdelingen er bemandet fra kl. 7.30-17.00 alle hverdage samt fra kl. 8.00-15.00 i weekenderne og på helligdage efter introduktion skal du påregne at have én vagt ugentligt til kl. 17.00 samt weekendvagt ca. hver anden måned. Vagtplan lægges i et fast 4-ugersrul.

Samtaler forventes afholdt fredag d. 28. juni

Om Nykøbing F. Sygehus Sammen skaber vi et stærkt akutsygehus
Fundamentet for Nykøbing F. Sygehus er de tre grundlæggende værdier: Pas på patienten, pas på økonomien og pas på hinanden. Det kommer til udtryk gennem en høj grad af patient og medarbejderinddragelse. Vores sygehus er kendetegnet ved at gå forrest, når det gælder udvikling af nye organisations og samarbejdsformer med fokus på spydspidsfunktioner især inden for multisyge og tværsektorielle indsatser. 

Vi er en attraktiv arbejdsplads, der vægter efteruddannelse og faglighed højt, ligesom forskning er en prioriteret del af det tværfaglige samarbejde. Placeret med udsigt over naturskønne Guldborgsund er Nykøbing F. Sygehus det sundhedsfaglige omdrejningspunkt for Lolland, Falster, Møn og Sydsjælland, både som uddannelsessted, arbejdsplads og som akutsygehus med højeste faglighed og service. Læs mere om Nykøbing F. Sygehus her.

Ansøg nu
Kontakt
Region Sjælland
Sygehusvej 13-15
4000
Roskilde
Tlf
50 76 12 05
Praktisk information
Oprettet
12-06-2019
Udløber
24-06-2019
Kviknummer
LJA-74048319
Jobtype
Vikar/barsel
Arbejdsområde
Behandling og sundhed
Beliggenhed