Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Gadeplansmedarbejder til Den Boligsociale Gadekontakt i Bolig- og Beskæftigelsesenheden (barselsvikariat)

Koncernservice og Koncern IT

København, Storkøbenhavn

Indrykket
12-08-2019
Kontakt
Koncernservice og Koncern IT
Borups Allé 177
2400
København NV
Danmark
Tlf
27117232
Praktisk information
Oprettet
12-08-2019
Udløber
21-08-2019
Kviknummer
LJA-74766783
Jobtype
Vikar/barsel
Arbejdsområde
Forskning og undervisning

Vil du være med til at skabe tryghed i Københavns byrum? Så er vi på udkig efter dig. Vi søger en kollega, der kan indgå som den tredje medarbejder i vores energiske gadekontakt.

Om Den Boligsociale Gadekontakt
Gadekontakten er en bydækkende indsats, som har til formål at skabe tryghed i Københavns by- og boligområder. Målgruppen er drikkegrupper på de offentlige pladser centralt i bybilledet i København og deres omgivelser, for eksempel boligselskaber, naboer, erhvervsdrivende, institutioner, m.fl.

Indsatsen er dialogbaseret og har til formål at skabe tryghed og forbygge problematikker mellem drikkegruppen og lokalområdet for at skabe plads til, at alle kan være en del af bybilledet.

Vi har et bredt samarbejde med lokaludvalg, boligforeninger, Byens Drift og andre relevante interessenter i lokalområderne. Vi er samskabende og har som ambition at være med til at udviske os og dem. Vi videndeler, konflikthåndterer og mægler mellem de forskellige parter. Nogle gange er den bedste konflikthåndtering at tænke kreativt i, hvordan man kan udnytte byens pladser og parker bedst muligt, så alle kan være der. For eksempel har vi fået opsat sejl og plexiglas til afskærmning, været med til at skaffe bedre toiletforhold og opsætte plantekasser, arrangeret sociale begivenheder m.m.

Vi leder efter en barselsvikar, der kan bidrage med et eller flere særlige projekter i ansættelsesperioden. Da der er meget at nå i hverdagen, og Gadekontakten har mange ønsker til ny viden, formidling og kortlægning af byens rum, forestiller vi os en kollega, der kan bidrage kreativt til udvikling af opgaven i ansættelsesperioden.

Det kunne for eksempel være spændende, hvis du


 • har viden om grønlandsk sprog og kultur
 • kan noget med visuel kommunikation, film og medier
 • kan være med til at gennemføre en kortlægning af bylivet på de nye metropladser
 • måske kan noget helt andet
Vi forventer, at du

 • har en relevant videregående uddannelse
 • har særdeles gode samarbejdsevner og er tilstedeværende og imødekommende, da du vil komme i kontakt med mange forskellige aktører under forskellige forhold
 • er initiativrig og kan hurtigt omstille dig til forskellige måder at løse opgaver på
 • kan fungere i en gruppe i et til tider tæt samarbejde med dine kolleger og kan tilrettelægge din egen arbejdsdag og dit arbejdsår, da meget tilrettelægges om vinteren, når parker og pladser er mindre befolkede
 • har gode kommunikationsevner og erfaring med skriftlig dokumentation
Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med/viden om målgruppen, da dialog med udsatte borgere er en del af arbejdet. Det er nødvendigt, at du kan se dig selv i arbejdet på byens pladser og har en respektfuld tilgang.

Vi tilbyder

 • engagerede og kompetente kollegaer
 • en stor enhed, hvor der er meget tværfaglig viden at trække på
 • en arbejdsplads hvor arbejdsmiljø og kompetenceudvikling er i fokus
 • et spændende og afvekslende job
 • faglig supervision
Om Bolig- og Beskæftigelsesenheden
Bolig- og Beskæftigelsesenheden er en bydækkende enhed i Socialforvaltningens Borgercenter Voksne. Borgercenter Voksnes målgruppe er udsatte og psykisk syge borgere, og målet er at støtte borgerne i at være en del af samfundet på egne og samfundets betingelser.

I Bolig- og Beskæftigelsesenheden er vi ca. 110 medarbejdere, der arbejder med forskellige indsatser inden for bolig og beskæftigelse. Bolig- og Beskæftigelsesenheden er fysisk placeret i København NV og på Amager, og Gadekontakten har base i København NV.

Løn- og ansættelsesvilkår
Ansættelse og aflønning vil ske efter principperne for Ny Løn og i henhold til aftale med forhandlingsberettiget organisation dog ikke efter overenskomst for akademikere.

Arbejdstiden er på hverdage og som udgangspunkt 37 timer ugentligt, men særlige ønsker om nedsat tid ned til 32 timer om ugen imødekommes.

Socialforvaltningen betragter mangfoldighed som en ressource og opfordrer derfor alle, uanset køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Vi indhenter privat straffeattest ved ansættelse.

Stillingen er til besættelse snarest muligt.

Mere information
Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Gadekontakten: Line Køllgaard på 2614 4805 og Kasper Bech på 2445 5503. Du kan også kontakte afdelingsleder Inger Riis-Donnelly på 2063 4435.

Søg via nedenstående link senest onsdag den 21. august 2019
Sammen med din ansøgning bedes du uploade dit CV og uddannelsesbevis.
Vi har ansættelsessamtaler den 26. og 27. august.Ansøg nu
Kontakt
Koncernservice og Koncern IT
Borups Allé 177
2400
København NV
Danmark
Tlf
27117232
Praktisk information
Oprettet
12-08-2019
Udløber
21-08-2019
Kviknummer
LJA-74766783
Jobtype
Vikar/barsel
Arbejdsområde
Forskning og undervisning
Beliggenhed