Gem annonce

Genopslag, Sagsbehandler med flair for afstemning og bogføring til Socialservice

Vallensbæk Kommune

Vallensbæk, Storkøbenhavn

Indrykket
15-05-2020
Kontakt
Vallensbæk Kommune
Vallensbæk Stationstorv 100
2665
Vallensbæk Strand
Danmark
Praktisk information
Oprettet
15-05-2020
Udløber
20-06-2020
Kviknummer
LJA-80278889
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, Behandling og sundhed, Økonomi og regnskab

Er du en dygtig og selvstændig sagsbehandler, der kan balancere vejledning til borgerne med regnskabsmæssig indsigt? Motiveres du af at være hjælpsom og videndele? Kan du tænke udefra og ind, når du møder borgere, kolleger og samarbejdspartnere? Så er du vores nye kollega.

 

I Socialservice søger vi en sagsbehandler, der holder af at arbejde både med vejledning af borgere og med regnskabsmæssige opgaver.

 

Du har en god regnskabsmæssig indsigt og forståelse, som du bruger til økonomiopgaver som afstemning og bogføring. Samtidig arbejder du med borgerrettede opgaver i form af råd og vejledning af borgere i forskellige livssituationer, så som skilsmisse, dødsfald etc. samt boligadministration.

 

Du trives i et miljø med mange bolde i luften og med at understøtte kollegaer, ledelse og ikke mindst borgerne. Vi arbejder nært og på tværs som en vigtig del af vores kultur. Derfor er du både en holdspiller og evner at løfte opgaverne selvstændigt. Du er hjælpsom af natur, serviceminded og kan lide at videndele.

 

Stillingen er en spændende opgave for den medarbejder, der ønsker variation og selvstændighed i sit arbejde.

 

Opgaverne er blandt andet:

 

 • Afstemning af konti

 • Råd og vejledning til borgere

 • Håndtering af fejllister

 • Mellemkommunal afregning

 • Repatriering af borgere

 • Boliggodkendelser og bevilling af boliglån

 • Betaling af regninger og forestå elektroniske udbetalinger

 • Årsopgørelse til revisionen

 • Administrativ sagsbehandling

 

Kvalifikationer:

Vi forventer at du:

 

 • Er nysgerrig og selv tør søge ny viden. Du ser det som en styrke at dele din viden for at skabe stærkere samarbejde

 • Tør udvikle dig fagligt for at opretholde dig som en attraktiv arbejdskraft i fremtiden

 • Har lyst til at bidrage til et godt arbejdsmiljø. Her i Vallensbæk er vi hinandens arbejdsmiljø. VI har et fælles ansvar for at løfte opgaverne og hjælpe hinanden.

 • Kan lide at arbejde selvstændigt, men samtidig også evner at arbejde tværfagligt.

 

Du vil indgå i et samarbejde med 10 kollegaer i både socialservice og jobcentrets administrative afdeling. Du skal forvente at der vil være opgaver du er alene om, og du skal derfor være parat til selv at søge løsninger. Hver dag kan byde på nye problemstillinger, og du skal derfor kunne sætte hele dit faglige register i spil.

 

Vi arbejder blandt andet med SAP, Rollebaset indgang, Excel, KMD Aktiv, E-indkomst, SAPA, KMD Boliglån, KSD m.m. og det vil være en fordel, hvis du har kendskab til et eller flere af programmerne.

 

Vi arbejder i organisationen med medarbejder- og ledelsesgrundlag, som handler om dialog, tillid og nærvær. I vores medarbejder- og ledelsesgrundlag kan du læse mere om vores forventninger til dig som medarbejder i Vallensbæk Kommune.

 

Hvem er vi?

Socialservice er en del af Center for Beskæftigelse.

Socialservice udbetaler blandt andet forsørgerydelser, enkeltydelser og helbredstillæg, og hjælper borgere i svære stunder. Jobcentrets Administrative Afdeling betaler blandt andet regninger og understøtter jobcentret. 

 

Der er et godt sammenhold på tværs af organisationen, som kommer til udtryk både fagligt og socialt. 

Vi har forskellige medarbejderfordele, som f.eks. billig massage, frugtordning og tilskud til fitness. 

Vallensbæk Kommune har røgfri arbejdstid. 

 

Stillingen er på 37 timer ugentlig og ansættelse vil være efter gældende HK-kommunal overenskomst.  

 

Der er ansøgningsfrist d. 20. juni 2020

Det forventes at der holdes samtaler d. 24. juni 2020

Vi ønsker stillingen besat hurtigst muligt og senest 1. august 2020

 

Du kan få flere oplysninger om stillingen ved henvendelse til afdelingsleder Nana Elvamann på tlf. 47974177

 

 

Vallensbæk Kommune arbejder på digitale løsninger for borgere og medarbejdere, og vi vil derfor bede dig om at søge stillingen elektronisk ved at klikke på "Ansøg via link" eller ved at gå ind på www.vallensbaek.dk/job og søge via stillingsopslaget.

 

 

Vallensbæk Kommune er i rivende vækst og udvikling. Med naturskønne områder, gode skoler og daginstitutioner, et højt serviceniveau og central placering i hovedstadsområdet, tiltrækker kommunen stadig flere borgere og virksomheder. I dag har kommunen 16.000 indbyggere og 1.300 ansatte. Vallensbæks vision er at være fremtidens boligby for det hele menneske. Vi udvider med nye og levende byrum, vi skaber et udviklende børne- og ungeliv, og vi samarbejder med erhvervslivet, frivillige ildsjæle og nationale aktører om at udnytte Vallensbæks placering og mange fordele optimalt. Som medarbejder vil du opleve en arbejdsplads, hvor ledere og medarbejdere samarbejder med hinanden og borgerne ud fra værdierne nærvær, dialog og tillid.  Du kan læse mere om vores forventninger til dig som medarbejder i kommunens Medarbejder- og ledelsesgrundlag. Kommunens ansatte skal fremstå som rollemodeller og understøtte målsætningen om røgfri generation 2030, derfor har vi røgfri arbejdstid.

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Kontakt
Vallensbæk Kommune
Vallensbæk Stationstorv 100
2665
Vallensbæk Strand
Danmark
Praktisk information
Oprettet
15-05-2020
Udløber
20-06-2020
Kviknummer
LJA-80278889
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, Behandling og sundhed, Økonomi og regnskab
Beliggenhed
Gem annonce