Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

GirlTalk.dk søger psykolog på deltid til tidsbegrænset stilling

GirlTalk.dk

Storkøbenhavn

Indrykket
13-08-2019
Kontakt
GirlTalk.dk
Bygmestervej 10, 1.tv.
2400
København NV
Danmark
Praktisk information
Oprettet
13-08-2019
Udløber
01-09-2019
Kviknummer
LJA-74777436
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Psykiatri

Har du lyst til at arbejde med at styrke unge pigers selvværd, forebygge mistrivsel samt lede frivillige ildsjæle i arbejdet for de unge piger?

Så er stillingen som psykolog hos GirlTalk måske noget for dig.

Som psykolog hos GirlTalk vil du få en varieret hverdag med psykologfaglige opgaver indenfor flere af vores indsatser, særligt Rådgivningen og EmpowR, der er samtalegruppeforløb for unge piger. Dit arbejde vil bestå i at understøtte de driftsmæssige og udviklingsmæssige fokusområder for indsatserne i form af supervision, undervisning, rådgivning, udvikling af nye tiltag samt koordinering og ledelse af frivillige. Der vil også være opgaver indenfor skriftlig formidling samt terapeutiske opgaver i et mindre omfang.

Vi tilbyder et udfordrende, alsidigt og spændende job med gode muligheder for personlig og faglig udvikling. GirlTalk.dk er en organisation, som er i hastig udvikling, og tempoet kan derfor til tider være højt. Vi vægter samtidig, at vi har et godt arbejdsmiljø, og at der er plads til at begå fejl og at lære og udvikle sig, selvom dagligdagen kan være travl. Du vil referere til projektlederne for de enkelte indsatser samt GirlTalks souschef, der er uddannet psykolog, og som du vil modtage supervision på dine arbejdsopgaver hos. 

Dine hovedopgaver

  • Supervision af frivillige i EmpowR og Rådgivningen

  • Afvikle temaaftner for de frivillige samt samtaletræninger for frivillige

  • Udvikle og udarbejde skriftligt materiale til EmpowR, artikelskrivning m.m.

  • Afholde foredrag og workshop for unge piger og understøtte udvikling af materialet

  • Assistere og evt. have ansvar for mindre projekter i GirlTalk som fx udvikling af brevkasse

  • Terapeutiske forløb med piger indenfor målgruppen

  • Ad hoc opgaver

 

Din profil
Du er uddannet psykolog, gerne uddannet indenfor de seneste år og har interesse for unge piger og deres trivsel. Du må gerne have erfaring med terapi, gruppeforløb, foredrag og skriftlig formidling fra tidligere arbejde. For at lykkes i denne stilling, er det afgørende, at du både kan operere med mange bolde i luften på en gang, og at du er resultatorienteret. Du er helt sikkert stærk til at opbygge og vedligeholde relationer. Tidligere arbejde med frivillige indsatser er en klar fordel. Faglig indsigt i mental sundhed og pigers vilkår er et must.   

Om GirlTalk.dk
GirlTalk er en nonprofit organisation, hvis mission er at forbedre trivslen for unge kvinder og piger, styrke deres selvværd og hjælpe dem, der har det sværest. GirlTalk.dk har et sekretariat med ni medarbejdere. Du vil blive en del af dette team. Den store ressource er de mange frivillige, som lægger mange timer i arbejdet. Der er omkring 150 frivillige i GirlTalk.dk. Hertil kommer et stort antal samarbejdspartnere, ambassadører og andre, som arbejder for sagen. Læs mere på www.girltalk.dk og www.serioest.dk

Om ansøgningsprocessen
Har du spørgsmål vedrørende stillingen, kan du rette henvendelse tirsdag d.13/8 kl.10-12, mandag d.19/8 kl.12.30-14.30 eller mandag d.26/8 kl.10-12 til Souschef Majbritt Bay på telefon 3157 3685 eller på mail majbritt@girltalk.dk

Ansættelse: Deltid; 20 timer ugentligt. Stillingen er tidsbegrænset frem til 30.juni 2020. Løn efter aftale og kvalifikationer.

Ansøgningsfrist søndag d. 1. september 2019 kl. 23.00. Ansøgningen sendes til job@girltalk.dk.

Vi forventer, at der afholdes ansættelsessamtaler mandag d.09. september 2019

Tiltrædelse: snarest muligt.

 

Ansøg nu
Kontakt
GirlTalk.dk
Bygmestervej 10, 1.tv.
2400
København NV
Danmark
Praktisk information
Oprettet
13-08-2019
Udløber
01-09-2019
Kviknummer
LJA-74777436
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Psykiatri
Beliggenhed