Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Gør en forskel som GCP-inspektør i Lægemiddelstyrelsen (genopslag)

Lægemiddelstyrelsen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
24-02-2021
Kontakt
Lægemiddelstyrelsen
Axel Heides Gade 1
2300
København S
Danmark
Praktisk information
Oprettet
24-02-2021
Udløber
17-03-2021
Kviknummer
LJA-81754459
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Forskning og undervisning

Vil du være borgernes vagthund og sikre, at nye lægemidler godkendes på grundlag af velgennemførte lægemiddelforsøg? Så har du nu muligheden for at blive vores nye kollega som Good Clinical Practice (GCP)-lægemiddelinspektør i Lægemiddelstyrelsens Sektion for Inspektion samt levere samfundsnyttigt arbejde i international topklasse.

Om Inspektionen

Inspektionen er en samlet sektion med faglige teams, der hører under Enhed for Kontrol & Forsyningssikkerhed i Lægemiddelstyrelsen. I sektionen er vi omkring 35 inspektører, som arbejder med inspektion inden for alle dele af lægemiddelområdet, lige fra fremstilling (GMP), laboratorier (GLP), lægemiddelforsøg (GCP), distribution (GDP), lægemiddelovervågning/pharmacovigilance (GVP) og apoteker. Udover lægemiddelområdet inspicerer vi også inden for medicinsk udstyr.

Din hverdag hos os

Som lægemiddelinspektør skal du planlægge, udføre og rapportere inspektioner i samarbejde med teamets øvrige GCP-inspektører samt EU-kolleger. Vi inspicerer alle typer af humane og veterinære kliniske lægemiddelforsøg, samt kliniske afprøvninger af medicinsk udstyr på f.eks. sygehuse, klinikker, sponsorer, kontraktorganisationer og GCP-enheder. Inspektionerne foregår både nationalt og internationalt på vegne af Det Europæiske Lægemiddelagentur (EMA), og vi har altid fokus på forsøgspersonernes sikkerhed, rettigheder samt på de kliniske datas troværdighed. Du vil primært arbejde sammen med andre, og blive en af inspektionsteamet. Da inspektionerne foregår i både ind- og udland, skal du påregne en del rejsedage og være indstillet på at være fleksibel i forhold til fordeling af arbejdstid. Andre væsentlige opgaver for teamet er at medvirke til udarbejdelse af danske og europæiske guidelines, planlægning og gennemførelse af kliniske forsøg, samt at fortolke eksisterende lovgivning og vejledninger. Kommunikation af styrelsens fortolkninger såvel skriftligt som ved præsentationer på møder og konferencer, vil også være en del af dine kommende arbejdsopgaver.

Din uddannelse, erfaring og personlige kvalifikationer

Vi søger en god kollega med en akademisk naturvidenskabelig eller sundhedsfaglig baggrund, med følgende kompetencer og kvalifikationer:

 

  • mindst fem års erfaring med kliniske lægemiddelforsøg
  • gerne erfaring med klinisk og laboratoriemæssig håndtering af bioækvivalens-forsøg
  • gode formuleringsevner både skriftligt og mundtligt på såvel dansk som engelsk
  • gerne erfaring med monitorering/audits og arbejde med kvalitetsstandarder

 

Vi lægger desuden vægt på, at du som person:

 

  • kan samarbejde, er målrettet og tager det som en selvfølge at overholde tidsfrister
  • har pondus og kan stå fast over for autoriteter, når det er nødvendigt
  • bevarer overblikket i pressede situationer
  • er diplomatisk, har situationsfornemmelse og et godt humør
  • arbejder struktureret og vil bidrage til at udvikle og optimere vores arbejdsgange
  • har lyst til at være på farten, da der vil være rejseaktivitet i ind- og udland.

 

Vi tilbyder

 

Jobbet som GCP-inspektør i Lægemiddelstyrelsen er en unik mulighed for at gøre en forskel samt få indblik og præge rammerne for kliniske forsøg. Vi er ambitiøse og går gerne forrest også i det Europæiske og internationale samarbejde på området, så du vil få mulighed for at blive involveret i mange spændende og meningsfulde opgaver.

Lægemiddelstyrelsen arbejder systematisk med at udvikle sig som en fantastisk arbejdsplads. Det betyder, at du kan se frem til gode fysiske og tekniske rammer, afvekslende arbejdsopgaver, et uformelt miljø, gode kollegaer og muligheder for personlig og faglig udvikling.

Om ansættelsen

Du bliver ansat som specialkonsulent efter gældende overenskomst mellem

Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation.

I Lægemiddelstyrelsen træffer vi afgørelser i myndighedssager, og derfor er det vigtigt for os, at der ikke kan stilles spørgsmålstegn ved vores habilitet. Derfor er det en forudsætning for ansættelse i Lægemiddelstyrelsen, at du ikke ejer aktier, anparter, andele eller lignende i en lægemiddel- og/eller medicovirksomhed. Ejer du i dag såkaldte medarbejderaktier i en lægemiddel- og/eller medicovirksomhed, har du dog en vis periode til at afhænde disse aktier.

Kontakt os gerne

Få mere at vide om stillingen ved at ringe til sektionsleder Annette Byrholt Hansen på tlf. 4488 9272, teamleder for GCP-GVP inspektioner Line Michan på tlf. 4488 9535 eller lægemiddelinspektør Per Jansson på tlf. 2526 5279.

Er du interesseret?

Klik på "søg stillingen" og send os din ansøgning med CV og eksamensbevis. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 12 og 13.

Om Lægemiddelstyrelsen

Lægemiddelstyrelsen er en del af Sundhedsministeriet og myndighed for godkendelse og overvågning af lægemidler, medicinsk udstyr og kliniske forsøg samt administration af apoteksstrukturen. Vores mission er effektive, sikre og tilgængelige lægemidler og medicinsk udstyr til gavn for patienter og samfund. Vi er ca. 475 medarbejdere og i samarbejde løser vi en vigtig opgave på grundlag af dansk og europæisk lovgivning og med øje for opdragsgivere, borgere, virksomheder og samarbejdspartnere. Vi indgår i den forbindelse i en række europæiske og internationale samarbejder og stræber efter at indtage en ledende rolle på europæisk plan.

Vores vision er at være en styrelse i europæisk topklasse med meningsfuldt arbejde, høj faglighed og udviklingsmuligheder i balance med gode fysiske rammer og fokus på sundhed og medarbejdertrivsel.

Lægemiddelstyrelsen har røgfri arbejdstid.

Vi opfordrer alle interesserede til at søge stillingen uanset alder, køn, religion, handicap, etnisk baggrund.

Ansøg nu
Lignende job
Kontakt
Lægemiddelstyrelsen
Axel Heides Gade 1
2300
København S
Danmark
Praktisk information
Oprettet
24-02-2021
Udløber
17-03-2021
Kviknummer
LJA-81754459
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Forskning og undervisning
Beliggenhed