Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Graduate - Kapitalforvaltningsudvikling

Jyske Bank

Silkeborg, Midtjylland

Indrykket
19-02-2021
Kontakt
Jyske Bank
Praktisk information
Oprettet
19-02-2021
Udløber
28-02-2021
Kviknummer
LJA-81738031
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank

Arbejdssted

Silkeborg

 

Selskab

Jyske Bank

 

Afdeling

Formuekoncepter

 

Ansøgningsfrist

28.02.2021

 

Graduate i Jyske Bank

Vil du skabe en karriere i en stor dansk finansiel koncern?

 

Som en del af vores graduateprogram i Jyske Bank-koncernen får du:

  • Et 18-måneders forløb opdelt i tre moduler, hvoraf et modul er et rotationsmodul i til en anden afdeling

  • Du ansøger, der hvor din interesse er. Se alle vores ledige graduate stillinger her

  • Et individuelt forløb, sammensat af dig, i samarbejde med os

  • Gode løn og ansættelsesvilkår. Læs mere her

  • En mentor fra dag 1, som giver dig løbende feedback, så du er sikker på konstant at udvikle dig

  • Ét hold, der står sammen, med fælles opstart til september 2021. 

 

Læs mere om vores graduateprogram her.

 

Graduate i Kapitalforvaltningsudvikling

Vi har skræddersyet et graduateforløb, hvor du primært arbejder i Jyske Banks udviklingsorganisation med udvikling af it-løsninger og processer, som understøtter Jyske Banks kapitalforvaltningsværdikæde i Jyske Capital.

 

Kort fortalt hjælper Jyske Capital virksomheder og husholdninger med at placere overskudslikviditet i investeringsprodukter med udgangspunkt i at få kundens penge til at vokse ud fra investeringsprofil, investeringshorisont, m.v. Som forretningsudvikler er du med til at udvikle it-løsninger og processer, som støtter Jyske Capital i sammensætning af investeringsporteføljer, performancemåling af porteføljer, køb/salg af finansielle instrumenter, afvikling af handler, rapportering, m.m. det vi i daglig tale kalder kapitalforvaltningsværdikæden.

 

Du kommer til at arbejde tæt sammen med en erfaren forretningsudvikler, der sikrer struktur på din læring, og som vil være din vejleder under hele forløbet. Vores it-understøttelse baserer sig primært på købeløsninger, hvor vi skræddersyr integrationer mellem købeløsningerne, så data kan flyde mellem systemerne. Dine opgaver spænder derfor bredt inden for udvikling af processer og it-løsninger. Nogle gange løses opgaven i squadet selv, og andre gange løses opgaven i samarbejde med eksterne leverandører. Som forretningsudvikler har du en vigtig rolle i at afdække behov, lave kravspec til leverandører/ gå i dialog med egne udviklere om løsning, konfigurere købeløsning i brugergrænsefladen og kvalitetssikre løsninger.

 

Vi udvikler løsninger tæt sammen med Jyske Capital. For at have fingeren på pulsen, sidder vi i storrumskontor sammen med Jyske Capital. Derudover samarbejder vi med både nationale og internationale softwareleverandører, hvor du naturligt også vil indgå i dette samarbejde. Du er forankret i squad Kapitalforvaltningssystemer, og samarbejder med andre squads indenfor Jyske Banks udviklingsorganisation og forretningsenhederne Jyske Invest og Jyske Capital.

 

Undervejs i forløbet har du mulighed for et ophold i en anden afdeling. Her vil vi anbefale, at opholdet bliver hos Jyske Capital. Derved indgår du direkte i den værdikæde, som du i den første periode har udviklet løsninger til. Med andre ord får du hånden på kogepladen ift. at sikre indtjening, du får en dybere forståelse for behovet hos både brugerne af vores systemer og du kommer tæt på kundernes forventning til afkast. Alt sammen central læring, som kan gøre dig til en endnu bedre forretningsudvikler i udviklingsorganisationen efterfølgende.

 

Din erfaring og baggrund

Vi forestiller os, at du har en kandidatuddannelse eller er næsten færdig indenfor Økonomi,

 

cand.merc., cand.oecon. eller lignende. For at kunne lykkedes i jobbet er det vigtigt at du brænder for at skabe netværk og relationer til både kunder og kollegaer. Du arbejder systematisk og selvstændigt med opgaverne.

 

Har du en anden relevant kandidatuddannelse, ser vi også meget gerne en ansøgning fra dig, hvor du beskriver, hvordan din uddannelse kan spille ind.

 

Om Jyske Bank-koncernen

Trives du i en organisation, hvor vi giver dig frie rammer til selv at definere, hvordan du bedst skaber et fagligt læringsmiljø, og hvor vi leder værdibaseret, så vil du stortrives i Jyske Bank-koncernen. Jyske Bank-koncernen er en arbejdsplads for dig, der ikke er som alle andre, og som tør vende tingene på hovedet for at finde gode løsninger. Vi har den særlige størrelse, hvor vi har et fagligt højt niveau, men stadig en uformel kultur og fladt hierarki.

 

Jyske Bank-koncernen er Jyllands største finansielle arbejdsplads, og koncernen rummer Jyske Bank, Jyske Realkredit, Jyske Invest og Jyske Finans. Derfor kan en karriere i Jyske Bank udvikle sig i præcis den retning, du har ambition om.

 

Ansøgning

Vi vil gerne, at du vedhæfter seneste karakterer, CV og en ansøgning når du søger jobbet.

 

Vi indkalder løbende til samtaler og vores 1. samtale vil foregå online.

 

Bliver du udvalgt at vores leder og HR Partnere til en personlig samtale, vil samtalen tage udgangspunkt i en personligheds- og færdighedstest.

 

Vi ser frem til i dit CV eller ansøgning at kunne læse mere om, hvordan du er som person, og hvorfor du netop søger dette job.

 

Du er velkommen til at ansøge flere af vores graduatestillinger, hvis de også fanger din interesse.

 

Du kan kontakte HR Partner Lisa Jakobsen på tlf. 8989 8025, hvis du vil vide mere om graduateprogrammet.

 

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Mere information

Hvis du er interesseret i jobbet, eller har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os.

 

Lane Lynggaard

Tribe Lead

lane@jyskebank.dk

89897276

20 95 19 51

 

Anders Lykkebjerg Ruth

Senior Forretningsudvikler

ruth@jyskebank.dk

+4589892867

+45 29 91 92 98

 

Karsten Seeberg

Senior HR Partner

sebbe@jyskebank.dk

89 89 25 93

25 26 92 47

Ansøg nu
Lignende job

Grønlands Selvstyre, Departementet for Natur, Miljø og Forskning
Kontakt
Jyske Bank
Praktisk information
Oprettet
19-02-2021
Udløber
28-02-2021
Kviknummer
LJA-81738031
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed