Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Graduate- Økonom til udvikling af kapitalmarkedsprodukter

Jyske Bank

Silkeborg, Midtjylland

Indrykket
06-04-2021
Kontakt
Jyske Bank
Praktisk information
Oprettet
06-04-2021
Udløber
16-04-2021
Kviknummer
LJA-81920384
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, Økonomi og regnskab

Arbejdssted

Silkeborg

 

Selskab

Jyske Bank

 

Afdeling

Capital Market Development

 

Ansøgningsfrist

16.04.2021

 

Vil du skabe en karriere i en dansk finansiel koncern, der giver dig mulighed for medindflydelse hele vejen?

 

Som en del af vores graduateprogram i Jyske Bank-koncernen får du:

  • Et 18-måneders forløb opdelt i tre moduler, hvoraf et modul er et rotationsmodul i til en anden afdeling

  • Du ansøger der, hvor din interesse er

  • Et individuelt forløb, sammensat af dig, i samarbejde med os

  • Gode løn og ansættelsesvilkår. Læs mere her

  • En mentor fra dag 1, som giver dig løbende feedback, så du er sikker på konstant at udvikle dig

  • Ét hold, der står sammen, med fælles opstart til september 2021

 

Læs mere om vores graduateprogram her.

 

Graduate i Capital Market Development

Vi har skræddersyet et graduate forløb, hvor du primært arbejder i Jyske Banks udviklingsorganisation med udvikling af it-løsninger og processer, som understøtter Jyske Banks kapitalmarkedsværdikæde i Jyske Markets.

 

Jyske Markets er Jyske Banks finansielle handelsplads for investeringsprodukter som aktier og obligationer samt finansielle instrumenter som valuta, rente- og råvare derivater.

 

Som forretningsudvikler er du med til at udvikle it-løsninger og processer, som støtter Jyske Markets og deres kunder i deres daglig dag med køb/salg af finansielle produkter, afvikling af handler, rapportering, m.m. det vi i daglig tale kalder kapitalmarkedsværdikæden.

 

Du kommer til at arbejde tæt sammen med en erfaren forretningsudvikler, der sikrer struktur på din læring, og som vil være din vejleder under hele forløbet. Vores it-understøttelse baserer sig primært på købeløsninger, hvor vi skræddersyr integrationer mellem købeløsningerne, så data kan flyde mellem systemerne. Dine opgaver spænder derfor bredt inden for udvikling af processer og it-løsninger. Nogle gange løses opgaven i squadet selv, og andre gange løses opgaven i samarbejde med eksterne leverandører. Som forretningsudvikler har du en vigtig rolle i at afdække behov, lave kravspecifikationer til leverandører, gå i dialog med egne IT-udviklere om løsninger, konfigurere købeløsninger og kvalitetssikre løsninger.

 

Vi udvikler løsninger i tæt samarbejde med Jyske Markets og værdikæden som spiller ind i Jyske Markets. For at have fingeren på pulsen, sidder vi i storrumskontor ved siden af Jyske Markets. Derudover er der et tæt samarbejde med Jyske Banks IT-samarbejdspartner BankData, hvor du naturligvis også vil indgå. Det er derfor en vigtig del af rollen, at du formår at skabe relationer og netværk på tværs af organisationen. Du er forankret i squad Trading & Settlement, og samarbejder med andre squads indenfor Jyske Banks udviklingsorganisation og forretningsenhederne Jyske Markets, Backoffice m.m.

 

Undervejs i forløbet, har du mulighed for et ophold i en anden afdeling. Her ser vi en interessant mulighed, for at du kan tage dit modul 2 hos et andet udviklingssquad i Capital Markets Development. Derved indgår du forsat i udviklingsorganisationen, men opnår et bredere perspektiv på, hvordan forskellige udviklingssquads spiller ind i kapitalmarkedsværdikæden. Alt sammen central læring, som kan gøre dig til en endnu bedre forretningsudvikler i udviklingsorganisationen efterfølgende.

 

Din erfaring og baggrund

Vi forestiller os, at du har en kandidatuddannelse eller er næsten færdig indenfor Økonomi, cand.merc., cand.oecon. eller lignende.

 

For at kunne lykkedes i jobbet er det vigtigt, at du brænder for at skabe netværk og relationer til både kunder og kollegaer. Du arbejder systematisk og selvstændigt med opgaverne.

 

Vi sætter det gode kollegaskab og samarbejde højt, og samtidig forventer vi selvstændighed og ejerskab for opgaveløsninger.

 

Har du en anden relevant kandidatuddannelse og interesse i opgaverne, ser vi også meget gerne en ansøgning fra dig, hvor du beskriver, hvordan din uddannelse kan spille sammen med ovenstående opgaver.

 

Om Jyske Bank-koncernen

Trives du i en organisation, hvor vi giver dig frie rammer til selv at definere, hvordan du bedst skaber et fagligt læringsmiljø, og hvor vi leder værdibaseret, så vil du stortrives i Jyske Bank-koncernen. Jyske Bank-koncernen er en arbejdsplads for dig, der ikke er som alle andre, og som tør vende tingene på hovedet for at finde gode løsninger. Vi har den særlige størrelse, hvor vi har et fagligt højt niveau, men stadig en uformel kultur og fladt hierarki.

 

Jyske Bank-koncernen er Jyllands største finansielle arbejdsplads, og koncernen rummer Jyske Bank, Jyske Realkredit, Jyske Invest og Jyske Finans. Derfor kan en karriere i Jyske Bank udvikle sig i præcis den retning, du har ambition om.

 

Ansøgning

Vi vil gerne, at du vedhæfter seneste karakterer, CV og en ansøgning når du søger jobbet.

 

Vi indkalder løbende til samtaler og vores 1. samtale vil foregå online.

 

Bliver du udvalgt af vores leder og HR Partnere til en personlig samtale, vil samtalen tage udgangspunkt i en personligheds- og færdighedstest.

 

Vi ser frem til i dit CV eller ansøgning at kunne læse mere om, hvordan du er som person, og hvorfor du netop søger dette job.

 

Du er velkommen til at ansøge flere af vores graduatestillinger, hvis de også fanger din interesse.

 

Du kan kontakte HR Partner Lisa Jakobsen på tlf. 8989 8025, hvis du vil vide mere om graduateprogrammet.

 

Vi glæder os til at modtage noget fra dig.

 

Mere information

Hvis du er interesseret i jobbet, eller har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os.

 

Kenneth Mæng Nielsen

Lead Product Owner, Capital Market Program

maeng@jyskebank.dk

89896432

24 62 07 36

Ansøg nu
Lignende job
Kontakt
Jyske Bank
Praktisk information
Oprettet
06-04-2021
Udløber
16-04-2021
Kviknummer
LJA-81920384
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, Økonomi og regnskab
Beliggenhed