Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Granbohus søger socialpædagog til Aktivitets- og Samværstilbud i Fredensborg

Fredensborg Kommune

Fredensborg, Nordsjælland

Indrykket
29-10-2019
Kontakt
Fredensborg Kommune
Hillerødvejen 43
3480
Fredensborg
Praktisk information
Oprettet
29-10-2019
Udløber
19-11-2019
Kviknummer
LJA-76898952
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Socialrådgivning

Granbohus er Fredensborg Kommunes tilbud til børn/unge og voksne med fysiske og/eller psykiske funktionsnedsættelser. Granbohus har afdelinger beliggende på tre matrikler i hhv. Fredensborg, Birkerød og Jægerspris. Til Granbohus §104 Aktivitets- og Samværstilbud søger vi pr. 01. januar 2020 en kollega, 33,5 timer pr uge. Tilbuddet er målrettet mobile unge og voksne med forskellige psykiske handicap i middel eller svær grad og dermed lavt funktionsniveau og det til fælles, at de alle har behov for et mindre og struktureret tilbud i rammer der giver den enkelte nærvær og tryghed til at udvikle sig og indgå i og skabe sociale relationer. Der er 6 brugere i tilbuddet i alderen 22-25 år. Pædagogisk tages afsæt i Granbohus fælles faglig referenceramme, de faglige værktøjer, pædagogiske metoder og tilgange der benyttes til at arbejde med for at indfri de pædagogiske mål for den enkelte bruger, herunder principperne i low arousal og visuel struktureret pædagogik. Vi tror på, at stressminimering og tydelig ensartet struktur, skaber ro og trivsel hos brugerne.
Vi ønsker, at fremme den enkeltes mulighed til at opleve og udvikle sig i et trygt og nært forhold til de medarbejdere der er i tilbuddet. Den enkelte skal opleve sig set og mødt på egne præmisser, handicap og behov og anerkendes som unikke mennesker der har ressourcer, og lyst til at udvikle sig og have indflydelse på eget liv. Der er 1-2-normering. Vi arbejder struktureret med handle- og udviklingsplaner og sikrer herigennem en fælles tilgang til brugerne. Vi tror på, at et godt arbejdsmiljø skaber den højeste faglige omsorg. Derfor er der særligt fokus på at få skabt en god kultur fra starten. Der arbejdes med en fast ugeplan hver uge der indeholder forskellige aktiviteter og opgaver. Alle aktiviteter planlægges ud fra den enkelte brugers formåen, aktiviteter som udflugter, gåture, motion, bagning, spil og meget andet.
En god dialog er afgørende for et godt samvær og samspil. Da brugerne har meget forskellige kommunikative kompetencer, anvendes der Go Talk Now, Boardmaker og TTT. Vi arbejder med struktur og genkendelighed for at skabe en tryg og forudsigeligt dag for brugerne. Vi er en professionel og faglig ambitiøs arbejdsplads og søger kollega der har lyst til at bidrage hertil. Vi søger en kollega, der:
- har erfaring med arbejdet med unge/voksne med særlige behov
- har lyst til at arbejde ud fra organisationens fælles faglige referenceramme og værdisæt
- kan sætte mål for den unges trivsel og udvikling
- kan motivere de unge til at være aktive og nysgerrige
- kan arbejde med dokumentation af udviklingsprocesser/handleplaner og evalueringer
- kan arbejde selvstændigt, tage ansvar og træffe beslutninger med overblik og situationsfornemmelse
- kan samarbejde med eksterne aktører i tilknytning til borgerne
- har lyst til at udvikle dig fagligt – og bidrage til udvikling Vi kan tilbyde dig:
- et team bestående af dygtige og engagerede kolleger
- et meningsfuldt og lærende miljø med fokus på neuropædagogik, low-arrousal
pædagogik, sansemotorik samt personale- og faglig udvikling
- en dejlig beliggende arbejdsplads tæt på naturen Arbejdstiderne er mandag til fredage fra kl. 08.30-15.00. Derudover et personalemøde á 4 timer hver 4 uge. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 48.

Løn efter gældende overenskomst.

Ansøg nu
Kontakt
Fredensborg Kommune
Hillerødvejen 43
3480
Fredensborg
Praktisk information
Oprettet
29-10-2019
Udløber
19-11-2019
Kviknummer
LJA-76898952
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Socialrådgivning
Beliggenhed