Gem annonce

Har du erfaring med SimCorp Dimension, og vil du være med til at forankre Nykredits strategi på Wealth-området?

Nykredit

København, Storkøbenhavn

Indrykket
25-06-2020
Kontakt
Nykredit
Kalvebod Brygge 1-3
1780
København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet
25-06-2020
Udløber
09-08-2020
Kviknummer
LJA-80535873
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank

Er du stærk i SimCorp Dimension, og vil du med i et af den slags projekter, man kun oplever én gang i karrieren? Nykredit er gået sammen med Sparinvest, så vi nu er Danmarks tredje største kapitalforvaltningshus. På indersiden arbejder vi nu intenst med at lægge de to virksomheders systemlandskaber sammen. To værdikæder skal smelte sammen med det bedste fra begge verdener. En kompleks opgave fyldt med muligheder og masser af læring. Vil du med ombord?

 

Specialist med fokus på at udvikle og optimere vores funktionalitet og vores arbejdsprocesser

Du får en spændende hverdag, hvor din overordnede opgave er at videreudvikle forretningsprocesser og systemanvendelse i tæt samarbejde med vores kolleger i Wealth Management. Vi arbejder med et forretningsområde i stærk vækst, og vi lover, at du ikke kommer til at kede dig. Vi har en stor og kompleks SimCorp Dimension-installation og mange spændende og krævende projekter i gang og på vej.

 

Sammen med dine kolleger, bliver det din opgave at:

 

  • udvikle ny funktionalitet og nye arbejdsprocesser

  • optimere eksisterende løsninger og processer

  • supportere brugere i eksisterende løsninger

  • samarbejde i teamet og på tværs af forretningsenheden.

 

Bliv en del af et fagligt stærkt team

Du bliver en del af et velfungerende agilt team, hvor du vil arbejde tæt sammen med andre specialister. Vi har en stærk holdånd og et rigtig godt samarbejde i teamet, og vi sætter personlig og faglig udvikling højt. Omgangstonen er uformel, og vores kompetencer og baggrund spænder bredt. Da vi hele tiden bestræber os på at blive endnu bedre, får du gode muligheder for at udvikle dig. Du får også rig mulighed for at sætte dit præg på, hvordan vi anvender SimCorp Dimension i Nykredit, da du vil deltage i større ændringer i og forbedringer af anvendelsen af systemet.

 

Vi er placeret i København og organisatorisk i Wealth & Markets IT, hvor vi kan trække på 60 engagerede og fagligt stærke kolleger.

 

Du vil gerne udfordres og udvikles

Du arbejder med eller har tidligere arbejdet med SimCorp Dimension. Derudover er det en fordel (men ikke et krav), hvis du har indsigt i forretningsprocesser vedrørende handel, afvikling, investment controlling, finansiel rapportering og/eller databaser. Hertil kan du genkende, at du:

 

  • er en teamplayer, der ser værdi i tæt samarbejde i teamet og med forretningen

  • er ambitiøs og analytisk og trives under skiftende udfordringer

  • har nemt ved at tilegne dig ny viden

  • har lyst til at forbedre eksisterende processer og udvikle nye til gavn for forretningen

  • trives med faglige udfordringer, der giver dig lyst til at gå på arbejde.

 

Er du interesseret?

Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt afdelingsdirektør Claus Anker, 44 55 22 41 eller seniorrekrutteringspartner Rasmus Bothmann, 44 55 18 69.

 

Vi inviterer løbende til samtale.

Ansøgningsfrist: 9. august 2020

 

Nykredit er en finansiel koncern, der sammen med vores partnerbanker i Totalkredit vil være danske boligejeres foretrukne finansielle partner. Vi står op for at rykke endnu tættere på vores kunder - og går du en ekstra mil for dem, for projektet og for Nykredit, gør vi det samme for dig. Du har mange muligheder for at være med til at udvikle Nykredit, samtidig med at din karriere altid vil være i bevægelse. Mod nye udfordringer, andre opgaver og større ansvar i Nykredit.

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Kontakt
Nykredit
Kalvebod Brygge 1-3
1780
København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet
25-06-2020
Udløber
09-08-2020
Kviknummer
LJA-80535873
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed
Gem annonce