Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Helhedsorienteret leder til Social & Handicap Myndighed

Gentofte Kommune

København, Storkøbenhavn

Indrykket
11-01-2019
Kontakt
Gentofte Kommune
Bernstorffsvej 161
2920
Charlottenlund
Danmark
Praktisk information
Oprettet
11-01-2019
Udløber
04-02-2019
Kviknummer
LJA-69554508
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ledelse

Har du lyst til at lede myndighedsafdelingen i Social & Handicap i Gentofte Kommune? Kan du lede vores 3 dygtige rådgiverteams, så borgerne oplever at få en helhedsorienteret og koordineret sagsbehandling på tværs af organisatoriske skel? Kan du lede med nærvær og passion på et godt socialfagligt fundament? Har du blik for hvad nye digitale løsninger kan hjælpe os med? Hvis ja, er du måske vores nye daglige leder af Social & Handicap Myndighed.

 

Vores ambition er at være blandt de bedste på handicap- og psykiatriområdet samt området for borgere i en socialt udsat position. Vi er en afdeling med 23 dygtige socialfaglige medarbejdere opdelt i 3 teams: Team misbrug og psykiatri, Team handicap samt Bolig- og integrationsteamet. Vi er en afdeling, som sætter en ære i at møde borgerne løsningsfokuseret og fagligt kompetent. Vi har en uformel tone og en hjælpsom og uhøjtidelig samarbejdsform.

 

Dine opgaver er:

 

 • At understøtte tværorganisatorisk samarbejde på en måde, der sikrer at flerfaglighed skaber værdi for borgerne, så de oplever en helhedsorienteret og koordineret indsats.

 • At lede den daglige drift, så den kører velsmurt med øje for løbende udvikling.

 • At balancere faglig kvalitet og økonomi, så borgerne oplever at få det rigtige tilbud.

 • At igangsætte og sikre implementering og forankring af ny lovgivning.

 • At have fokus på udviklingen på handicap-, psykiatri-, udsatte- samt boligområdet og hente nye idéer ind i afdelingen.

 • At understøtte rehabilitering og løsningsfokuseret tilgang som begreber og primær tilgang til borgerne.

 

 

Vi søger en leder, der har:

 

 • En socialfaglig baggrund og solid erfaring fra det sociale myndighedsområde.

 • Ledererfaring og gerne en formel lederuddannelse.

 • En lyttende, anerkendende og tillidsbaseret ledelsesstil.

 

 

Vi forventer, at du:

 

 • Står solidt når krydspressets vinde blæser i komplicerede sager.

 • Er engageret og kan skabe følgeskab både i daglig drift og i udviklings- og forandringsprocesser.

 • Er en tydelig og inspirerende kommunikator mundtligt og skriftligt.

 • Kan facilitere et godt samarbejde imellem mange parter og kan lede på tværs.

 • Kan manøvrere i et politisk ledet organisation og lede opad.

 

 

Vi tilbyder gode kompetenceudviklingsmuligheder, højt til loftet og et stort ledelsesrum. Vi tilbyder tværorganisatoriske netværk for nye ledere. Vi har fleksibel arbejdstid, en god kantine, gode muligheder for offentlig transport og gode parkeringsmuligheder.

 

Stillingen er en fuldtidsstilling med start 1. april 2019. Du vil blive ansat som leder af Social & Handicap Myndighed, referere til afdelingschef Anita Bahnsen og være en del af den samlede ledelse af Social og handicapområdet.

 

Løn efter aftale med forhandlingsberettigede organisation.

 

Første runde ansættelsessamtaler afholdes 7. februar 2019 og anden runde 20. februar. Hvis du går videre til 2. runde, skal du være indstillet på at deltage i en test inkl. en samtale i vores HR afdeling mellem 1. og 2. ansættelsessamtale.

 

Social & Handicap er opbygget efter en BUM-model og består af Social & Handicap Myndighed og Social & Handicap Drift samt Kvalitet & Udvikling, som varetager den fælles stabs-, udviklings- og fagkonsulentfunktion for hele Social & Handicap. Social & Handicap Myndighed varetager myndighedsfunktionerne og er organiseret i 3 faglige teams: Team handicap, Team misbrug og psykiatri og Bolig- og integrationsteamet. Myndighedsafdelingen anvender voksenudredningsmetoden i det daglige arbejde med afsæt i en rehabiliterende tilgang. Social & Handicap Drift driver 15 bo- og dagtilbud til voksne med udviklingshæmning, psykisk sygdom eller som er i en socialt udsat position. Vi har mere end 250 boliger og mere end 450 pladser i beskæftigelses-, aktivitets og samværstilbud.

 

Spørgsmål

Har du spørgsmål vedrørende stillingen kan du kontakte:

 

Afdelingschef Anita Bahnsen

Telefon: 39986560

Mobil: 29336840

aba@gentofte.dk

 

Ansøgning:

Send din ansøgning elektronisk ved at klikke på knappen "Gå til ansøgningsformular".

 

Ansøgningsfrist:

4. februar 2019 kl.: 08:00

 

Gentofte Kommune vil være Danmarks mest attraktive kommunale arbejdsplads. Kunne du tænke dig et meningsfuldt job, på en arbejdsplads med et højt serviceniveau, hvor fagligheden er i top og hvor der samtidig er plads til et arbejdsliv og familieliv i balance? Så er Gentofte Kommune svaret. I Gentofte Kommune tror vi på, at dygtige og tilfredse medarbejdere og ledere er den bedste garanti for, at borgerne får den bedst mulige service.

 

Læs mere på www.gentofte.dk

Ansøg nu
Lignende job

Aabenraa Kommunale Tandpleje

Kolding Gymnasium, HF-Kursus Og IB School
Kontakt
Gentofte Kommune
Bernstorffsvej 161
2920
Charlottenlund
Danmark
Praktisk information
Oprettet
11-01-2019
Udløber
04-02-2019
Kviknummer
LJA-69554508
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ledelse
Beliggenhed