Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Helhedstilbuddet Boligerne ved Gammelmosen søger pædagogiske / sundhedsfaglige medarbejdere

Gentofte Kommune

Gentofte, Storkøbenhavn

Indrykket
29-11-2019
Kontakt
Gentofte Kommune
Bank-Mikkelsensvej 10 A
2820
Gentofte
Praktisk information
Oprettet
29-11-2019
Udløber
11-12-2019
Kviknummer
LJA-77909485
Jobtype
Deltid
Arbejdsområde
Socialrådgivning

Vi søger medarbejdere til Boligerne ved Gammelmosen.

Vi har brug for pædagogiske / sundhedsfaglige og omsorgsfulde medarbejdere, der sammen med os - medarbejdere, ledere, pårørende og øvrige samarbejdspartnere, vil være med til at skabe en god, aktiv og indholdsrig hverdag for og sammen med beboere.

Vi kan tilbyde en spændende arbejdsplads med engagerede kolleger, hvor der er faglige og personlige udviklingsmuligheder, og hvor faglige dialoger skaber nye indgangsvinkler til komplekse pædagogiske opgaver og udfordringer.

Du vil modtage grundig introduktion og oplæring vedrørende borgerne.
Arbejdsturnus i dag- og aftenvagter inkl. hver 2. weekend samt helligdage.

Stillingerne er på 32-35 timer ugentlig, med tiltrædelse 1. januar 2020 eller efter aftale.

Du er som medarbejder engageret, opsøgende og fokuserer på at være med til at skabe en god hverdag for beboerne. Du skal indgå åbent, aktivt og respektfuldt i samarbejdet med såvel beboerne og pårørende, som med kolleger og ledelse, og vil aktivt medvirke i vores udviklingsproces om det gode arbejdsmiljø

Du har lyst og vilje til at samarbejde med fokus på den enkelte beboers ressourcer og individuelle handleplan, herunder arbejder du omsorgsfuldt, tålmodigt og har etikken med i dit arbejde. Du er i stand til at planlægge og arbejde struktureret med udgangspunkt i beboernes hver dag.

Som person er du robust, stabil, fagligt kompetent samt er god til at kommunikere mundtligt og skriftligt bl.a. med dokumentation og udformning af indsatsplaner og øvrige individuelle planer.

Du har en relevant uddannelse som pædagog / social- og sundhedsassistent eller anden relevant uddannelse og/eller har erfaring med borgergruppen.

Om Boligerne ved Gammelmosen
Boligerne ved Gammelmosen er et nybygget tilbud, der pr. 1. februar 2019 er flyttet til helt nye fysiske og organisatoriske rammer, hvormed beboere og medarbejdere indgår i nye leve- og personalegrupper på tværs af tilbuddet. Såvel beboere som medarbejdere kommer fra en større organisation i Gentofte Kommune, som nu er opdelt.

Boligerne ved Gammelmosen er et helhedstilbud efter ABL § 105, stk. 2 og § 104, hvor der bor 24 voksne beboere med kognitive funktionsnedsættelser, som samtidig har diagnosticerede sindslidelser såsom OCD, skizofreni, affektive psykose, angst, demens og/eller adfærdsudfordringer.

Beboerne har behov for fysisk og verbal hjælp og støtte i varierende grad fra moderat til fuld hjælp og støtte til alle dagligdagens funktioner. Flere beboere har behov for fysisk hjælp til hygiejne og egenomsorg.

Vores pædagogiske tilgang tager afsæt i ”Den indsigtspædagogiske metode”, som tager udgangspunkt i en psykodynamisk referenceramme, hvor fokus er ”det hele menneske”, refleksion, brugerinddragelse og dialog. Vi arbejder med individuelle strukturer og aftaler, idet beboerne profiterer af forudsigelighed og en veltilrettelagt hverdag.

Der er tilknyttet internt Aktivitetstilbud, der benyttes af borgere fra alle 3 huse, og som medarbejder indgår man både i dag- og botilbuddet. Ca. 2/3 dele af borgerne er aktuelt tilknyttet det interne dagtilbud, og en 1/3 del af borgerne benytter aktuelt eksternt dagtilbud.

Få mere at vide
Du er velkommen til at kontakte teamleder Lisa Nartey på tlf. 4013 7205 på hverdage mellem kl. 10-14, eller forstander Margrethe Nørgaard på tlf. 2482 2917.

Vi ser meget gerne, at du kontakter os med henblik på et uforpligtende besøg.

Løn- og ansættelsesforhold
Løn - og ansættelses vilkår i henhold til gældende overenskomst kombineret med lokal forhandling afhængig af uddannelse og kompetencer.

I Gentofte kommune er der en generel politik om, at der indhentes straffeattest inden ansættelse.

Ansøgningsfrist
Tiltrædelse 1. januar 2020 eller efter aftale.
Ansøgningsfrist er 11. december 2019 kl. 12.00.

Der vil løbende blive afholdt ansættelsessamtaler.

Send din ansøgning via "ansøgningsformular".

Ansøg nu
Kontakt
Gentofte Kommune
Bank-Mikkelsensvej 10 A
2820
Gentofte
Praktisk information
Oprettet
29-11-2019
Udløber
11-12-2019
Kviknummer
LJA-77909485
Jobtype
Deltid
Arbejdsområde
Socialrådgivning
Beliggenhed