Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Hjertevarm socialpædagog søges til Sønderhavens bofællesskab

Center for HR og Organisationsudvikling

Ballerup, Storkøbenhavn

Indrykket
10-01-2019
Kontakt
Center for HR og Organisationsudvikling
Hold-An Vej 7
2750
Ballerup
Praktisk information
Oprettet
10-01-2019
Udløber
24-01-2019
Kviknummer
LJA-69511882
Jobtype
Deltid
Arbejdsområde
Socialrådgivning

Arbejdstiden er skiftende mellem dag – og aftenvagter samt hver tredje weekend i et seks ugers rul på 30 timer ugentligt i snit. 

Hvis du har lyst til at være en del af vores "familie" skal du læse videre her, fordi vi står og mangler en pædagog snarest, men vi venter gerne på den rette. 

Vi er tolv beboere med vidt forskellige drømme, behov og handicaps, der hver især har brug for støtte til det, der kan være svært at håndtere i dagligdagen. 

Personalet synes, vi er de dejligste beboere i hele verden, og det synes vi også selv, for her er alle så forskellige, at ingen er anderledes.  

Nogle af os klarer os fysisk godt, mens andre er mere afhængige af plejeomsorgen.  Du skal derfor ikke være ble – og kørestolsforskrækket, og så skal du være villig til at lære om sonde og skiftning af stomi, da én af os benytter sig af det. 

Du skal også respektere, at det er vores hjem, og du er til for os. Derfor har du en udpræget empati, hvor du kan adskille egne behov fra vores. Og så skal du ikke være bange for at undre dig og sparre med de andre personaler, der gerne ser, at du kan samarbejde og løfte i flok uanset faggruppe.  

I vores hus bor vi seks beboere på hver af de to etager. Her er der stor rummelighed og omsorg for hinanden – også personalet indbyrdes. Hos os er holdningen, at på trods etageadskillelse, så færdes vi over det hele og alle personaler hjælper hinanden i hele huset.   

Og så skal vi lige sige, at vi elsker at være aktive, tager på ture når det kan lade sig gøre og gerne lege, men der er også rolige hyggestunder og nattøjsdage, hvis vi føler for det. 

Personalet skriver om os i noget, der kaldes KMD Nexus, som skal være med til at hjælpe dem med at bevare overblikket på vores mål, som vi selv er med til at udarbejde. Du må derfor gerne have evner inden for formuleringens kunst. 

Selvom vi er smadder gode til at tage imod nye, magter vi ikke besøg i ansøgningsperioden, men bliver du indkaldt til samtale får du selvfølgelig en rundvisning.

LØN OG ANSÆTTELSESVILKÅR
Løn og ansættelse ifølge gældende overenskomst efter principper om lokal løndannelse efter aftale med den forhandlingsberettigede organisation.

YDERLIGERE INFORMATION 
Yderligere information kan fås mandage og tirsdage hos Daglig leder Sommer Nordbjærg på telefon 4240 1864 eller stedfortræder Dorte Randi Christensen på telefon 2440 0501.

ANSØGNINGSFRIST: 24. JANUAR 2019 

Vi foretrækker, at du sender din ansøgning online. Klik på "send ansøgning" og vedhæft din ansøgning, dit CV og dit uddannelsesbevis.


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob.aspx?ofirid=9522eee5)

Ansøg nu
Kontakt
Center for HR og Organisationsudvikling
Hold-An Vej 7
2750
Ballerup
Praktisk information
Oprettet
10-01-2019
Udløber
24-01-2019
Kviknummer
LJA-69511882
Jobtype
Deltid
Arbejdsområde
Socialrådgivning
Beliggenhed