Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

HK-økonomikonsulent

Region Nordjylland

Nordjylland

Indrykket
12-06-2019
Kontakt
Region Nordjylland
Praktisk information
Oprettet
12-06-2019
Udløber
17-06-2019
Kviknummer
LJA-74048382
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Konsulent og rådgivning, Økonomi og regnskab

Er du vores nye HK-økonomikonsulent?

Team Kursustjenesterejser i Regnskab søger en stærk og alsidig økonomikonsulent, som kan tiltræde den 2. september 2019 eller efter aftale.

 

Hvem er vi?

Din ansættelse vil være i Kursustjenesterejser under Center for Administration(CfA), som varetager Regionens vigtige økonomi- og administrative driftsopgaver og fungerer på økonomiområdet som en service- og konsulentfunktion. 

 

Regnskab består af 29 medarbejdere som alle, både fagligt og personalemæssigt, refererer til Vicekontorchefen for Regnskab.

 

Vi er fordelt i 4 teams:

 

 • Kursus og Tjenesterejser

 • Kreditor og debitor

 • Sundhed og fælles

 • Finans og økonomistyring

 

 

Vi arbejder med forskellige opgavesæt, herunder kursus- og rejse afregning, bogføring for hospitaler, psykiatri og decentrale enheder, Debitor og kreditor(stamdata) vedligeholdelse, Bank afstemninger mv., budgetlægning og -opfølgning, regnskabsudarbejdelse og Intern kontrol, økonomisk sparring med ledere på alle niveauer, udvikling af Robotic Process Automation(RPA) og meget mere. Vi løser således mange traditionelle økonomi- og regnskabsopgaver, hvor faglighed, troværdighed og proaktivitet er i højsædet. Mindre traditionelt er derimod nok vores syn på, hvordan vi som en del af CfA bedst udvikler os, for hele tiden at imødekomme organisationens ændrede behov og for at skabe en god arbejdsplads med høj trivsel, frihed og gode udviklingsmuligheder.

 

Dine opgaver vil være.

 

 • Sagsbehandling/bogføring i forbindelse med kursustjenesterejser.

 • Telefonisk vejledning til brugere af rejsesystemet

 • Administration af Tjenesterejseaftalen

 • Vedligeholdelse af rejsesystemet.

 

 

Om dig

Vi tænker, at du vil trives i stillingen, hvis du er serviceminded, i stand til at tage ejerskab for opgaverne og hurtigt kan tilegne dig viden. Vi forestiller os at du har:

 

 • Kendskab til eller erfaring med bogføring, gerne i økonomisystemet ØS Indsigt, men det er ikke et krav.

 • At du er serviceminded og har flair for it.

 • Er god til at kommunikere både mundtligt og skriftligt.

 • Er resultatorienteret.

 • Evnen til at være udadvendt og omstillingsparat i den omskiftelige verden vores team befinder sig i nu, og som vi forventes at kunne omstille os til i fremtiden

 • Evnen til og være en teamspiller og have godt humør

 

 

Vi tilbyder

Vi kan tilbyde et alsidigt og udviklende job med gode muligheder for imødekomme ønsker til arbejdsområder, kompetenceudvikling og ansvar. Dit opgave sæt er under konstant forandring så du har mulighed for at præge din egen stilling.

 

Omgangstonen på arbejdsstedet er uformel, og vi lægger stor vægt på, at det skal være sjovt og gå på arbejde, også når vi har travlt. Vi lægger vægt på samarbejde samt fælles ansvarlighed og plads til forskellighed. Der er gode muligheder for videreuddannelse og kompetenceudvikling.

 

Yderligere oplysninger

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Vicekontorchef Mikkel Hiort tlf. 20 40 89 24 eller Centerchef Susanne Nielsen tlf. 25 11 32 82. Læs mere om Center for Administration her https://rn.dk/om-region-nordjylland/organisation/center-for-administration

 

Løn og ansættelsesvilkår

Løn og ansættelsesvilkår fastsættes efter gældende overenskomst, stillingens funktioner og dine kvalifikationer.

 

Ansøgningsfrist

Der er ansøgningsfrist fredag den 17. juni 2019.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt den 02. juli 2019, og du vil blive indkaldt via e-mail.

Ansøg nu
Kontakt
Region Nordjylland
Praktisk information
Oprettet
12-06-2019
Udløber
17-06-2019
Kviknummer
LJA-74048382
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Konsulent og rådgivning, Økonomi og regnskab
Beliggenhed