Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

HK studerende søges ved Institut for Psykologi

KU - SAMF - Psykologi

København, Storkøbenhavn

Indrykket
09-09-2019
Kontakt
KU - SAMF - Psykologi
Øster Farimagsgade 2A
1353
København K
Tlf
35326325
Praktisk information
Oprettet
09-09-2019
Udløber
19-09-2019
Kviknummer
LJA-75476209
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration

Ph.d.-studerende på Early Child Development Uni (ECDU), Institut for Psykologi, Københavns Universitets, søger en studerende som assistent for Ph.d.-studerende 5 timer per uge til ansættelse fra september uden slutdato men minimum 1 år.

Om os
Den Ph.d.-studerende er en del af en større forskningsenhed på Institut for Psykologi kaldet Early Child Development Unit (ECDU). Ph.d.-projektet omhandler leg og tilknytning og er et samarbejde mellem LEGO og Københavns Universitet. På Institut for Psykologis hjemmeside findes en mere detaljeret beskrivelse af Ph.d.-projektet søg på den Ph.d.-studerendes navn.

Arbejdsopgaver
Den ansatte skal fungere som assistent for den Ph.d.-studerende som bl.a. har nedsat syn og læsehastighed. Arbejdsopgaverne vil bestå i på forskellig vis at hjælpe den Ph.d.-studerende med at udføre Ph.D.-projektet. På dette tidspunkt består arbejdet for den Ph.D.-studerende primært i at producere videnskabelige artikler. Der vil således fx være opgaver såsom hjælp til litteratursøgning og systematisering af artikler, samt oplæsning og hjælp til redigering af artikler. Der vil også være forskellige mindre opgaver som oprydning i mapper, arkivering og kopiering.

Din profil
Der søges en assistent som kan arbejde med varierende arbejdsopgaver (som beskrevet). Da projektet udføres på Institut for Psykologi må vedkommende gerne være psykologistuderende, men dette er ikke et krav. Da mange af opgaverne vil dreje sig om artikelproduktion vil det være en fordel hvis du kan lide at skriveprocessen, oplæsning og redigering. Det vil ligeledes en fordel hvis du er god til at stave og sætte komma.

Der søges en person som kan lide at samarbejde og som er ansvarsfuld og kan arbejde under instruktion samt har et godt overblik.

Vi tilbyder
Assistenten vil skulle arbejde tæt sammen med den Ph.d.-studerende i et afslappet arbejdsmiljø. Arbejdet vil foregå på den Ph.d.-studerendes kontor på Institut for Psykologi. Arbejdstider vil være efter aftale. Den studerende vil få indblik i skriveprocessen og arbejdet som Ph.d.-studerende samt i øvrigt få et kendskab til forskellige bredt anvendte psykologiske undersøgelser (SSP, ECR-, Bayley, CIB, PRFQ, ASQ-SE samt 12-Step Play Scale) samt til feltet (tilknytning og leg).

Arbejdstid og ansættelsesforhold
5 timer ugentligt.

Stillingen er tidsbegrænset.

En forudsætning for ansættelse er, at du er aktiv studerende og indskrevet ved en videregående uddannelsesinstitution.

Ansættelse og aflønning sker som studerende i henhold til Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer - Det Statslige Område (OAO-fællesoverenskomsten) samt Organisationsaftale for Kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) 35. Minimumstimelønnen er kr. 124,18 (1 april 2019-niveau). Du vil blive løn-indplaceret på baggrund af tidligere ansættelser.

Yderligere oplysninger
Spørgsmål til stillingen kan rettes til Sandra R. Gufler: sandra.gufler@psy.ku.dk

Ansøgning mv.
Ansøgning med CV og dokumentation for uddannelse og kvalifikationer sendes elektronisk ved at klikke på "SØG STILLINGEN".

Ansøgningen skal være Universitetet i hænde senest torsdag den 19. september 2019.

Vi ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset køn og personlig baggrund til at søge stillingen.


Ansøg nu
Kontakt
KU - SAMF - Psykologi
Øster Farimagsgade 2A
1353
København K
Tlf
35326325
Praktisk information
Oprettet
09-09-2019
Udløber
19-09-2019
Kviknummer
LJA-75476209
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration
Beliggenhed