Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

HR-konsulent - Barselsvikariat

Ishøj Kommune

Ishøj, Storkøbenhavn

Indrykket
07-11-2019
Kontakt
Ishøj Kommune
Vejledalen 7
2635
Ishøj
Praktisk information
Oprettet
07-11-2019
Udløber
02-12-2019
Kviknummer
LJA-77239713
Jobtype
Vikar/barsel
Arbejdsområde
HR og personale

Brænder du for at arbejde med personalejura i et fagligt miljø? Så kan vi tilbyde et barselsvikariat som HR-konsulent med stor bredde i opgaverne og selvstændigt ansvar.

Vores kollega er gået på barsel og vi søger en vikar for hende. Så du er måske vores nye dygtige HR-konsulent inden for det ansættelsesretlige område?

Du bliver en del af et lille engageret team med 3 kolleger, som du jævnligt kan sparre med. Teamet er en del af Center for Ledelse og Strategi, hvor vi er ansvarlige for Ishøj Kommunes personalejura. Vi har bl.a. fleksibel arbejdstid, der gør det muligt for dig at tilrettelægge din egen arbejdsdag - selvfølgelig under hensyntagen til dine opgaver.

Selvstændige ansvarsområder

I rollen som HR-konsulent hos os skal du primært arbejde inden for det ansættelsesretlige område, hvor du får ansvaret for at rådgive og sparre med vores ledere i forhold til det personalejuridiske område og sygefravær.

Arbejdet består af både telefonisk og skriftlig sagsbehandling. Du skal desuden deltage i møder med medarbejdere og deres faglige organisationer, hvor du skal bistår de enkelte ledere i personalesager.

HR-konsulent med offentlig erfaring

Du har en administrativ eller juridisk uddannelse. Det er en fordel, hvis du har beskæftiget dig med det personalejuridiske område, og at du har kendskab til overenskomster på det kommunale område sidstnævnte er dog ikke et krav.

Som HR-konsulent indgår du i en servicefunktion, der både skal hjælpe organisationen og sikre, at Ishøj Kommune overholder aftaler og lovgivning på samme tid.

Det er derfor afgørende, at du er imødekommende og konstruktiv i dit møde med organisationens forskellige parter. For at få succes i rollen er det desuden vigtigt, at du trives med at gå i detaljen med opgaver, tænker proaktivt og er løsningsorienteret også når det kræver en ekstra indsats. Som person arbejder du gerne selvstændigt, men nyder ligeledes at sparre fagligt med dine kolleger. Det falder dig naturligt at kommunikere konstruktivt, og du sætter en ære i at løse konflikter i opløbet. Ligesom du nyder en åben og nysgerrig arbejdsform, med fælles fokus på at udvikle arbejdspladsen.

Løn

Du ansættes i forhold til gældende overenskomst, og lønnen fastsættes på baggrund af dine erfaringer og kvalifikationer.

Ansøgning og kontakt

Vil du vide mere om jobbet, så er du velkommen til at kontakte HR-chef Søren Henriksen, tlf. 4357 7241/29381127.

Ansøg nu
Kontakt
Ishøj Kommune
Vejledalen 7
2635
Ishøj
Praktisk information
Oprettet
07-11-2019
Udløber
02-12-2019
Kviknummer
LJA-77239713
Jobtype
Vikar/barsel
Arbejdsområde
HR og personale
Beliggenhed