Gem annonce

HR-konsulent til HR udviklingsenheden i Grønlands Selvstyre

Grønlands Selvstyre

Nuuk

Indrykket
26-07-2020
Grønlands Selvstyre
Aqqusinersuaq 5
3900
Nuuk
Danmark
Praktisk information
Oprettet
26-07-2020
Udløber
11-08-2020
Kviknummer
LJA-80733959
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, HR og personale

Vil du være med til at gøre en aktiv indsats for trivsel, fastholdelse og rekruttering i Grønlands Selvstyre? Brænder du for at lave analyser og undersøgelser til at målrette initiativer til at forbedre det fysiske og psykiske arbejdsmiljø? Så har du her en unik mulighed for at arbejde som HR-konsulent i en spændende afdeling, som står for kompetence- og organisationsudvikling for hele Grønlands Selvstyres Centraladministration.

Grønlands Selvstyres Centraladministration er en spændende og mangfoldig arbejdsplads. Organisationen består af en række departementer samt underliggende styrelser med hvert sit fagområde.

Du vil komme til at arbejde i kontoret for HR Udvikling, der organisatorisk er placeret i Økonomi- og Personalestyrelsen. Her arbejder vi med rekruttering, kompetenceudvikling og trivsel for hele Centraladministrationen. Du kommer til at arbejde i Nuuk med dine nye kollegaer, hvor du som en del af HRU teamet vil arbejde for at opnå afdelingens målsætninger på HR-området.

Som HR-konsulent i HR Udvikling kommer du til at møde mange forskellige medarbejdere og ledere med vidt forskellige personlige og faglige baggrunde. Du vil skulle bistå med vejledning og sparring til ledere på alle niveauer samt udvikle og implementere trivselstiltag i de enkelte afdelinger sammen med dine tre andre HR-konsulent-kollegaer. Du vil endvidere komme til at arbejde en del med kvantitative undersøgelser af det fysiske og psykiske arbejdsmiljø som fx arbejdspladsvurdering efterfulgt af opfølgende undersøgelser, der skal danne grundlag for de tiltag, der bliver lavet i HRU for at styrke trivsel og fastholdelse.

Dine primære opgaver:

 • HR udviklingspartner, herunder deltage i kompetence- og organisationsudvikling i Selvstyrets Centraladministration, bistå ledere med ledelsessparring samt være med til at udvikle og implementere fastholdelsestiltag.
 • Trivselsundersøgelser, herunder arbejdspladsvurdering (APV) samt medarbejdertrivselsundersøgelser.
 • Udvikle og implementere trivselstiltag ud fra arbejdspladsundersøgelserne med særligt fokus på forbedring af det psykiske arbejdsmiljø.
 • Rekruttering, herunder deltagelse i bedømmelses- og ansættelsesudvalg samt testning i forbindelse hermed.
 • Projektleder for Den Grønlandske Jobmesse i Danmark.

Dine kvalifikationer:
 • Relevant uddannelse inden for HR, erhvervspsykologi, projektledelse eller lignende.
 • Strategisk tilgang til HR udviklingsopgaver.
 • Erfaring eller forståelse af den udviklingsmæssige del af HR-området.
 • Erfaring med rekruttering og meget gerne certificeret i Thomas International tests.
 • Gode formidlingsevner på skrift og tale
 • Let ved at sætte dig ind i nye IT-værktøjer og gerne kendskab til Surveyxact.

Det er en fordel, at du har kendskab til grønlandsk kultur og sprog, samt erfaring med at arbejde i en politisk styret organisation.

Dine personlige kvalifikationer:
 • Stabil og serviceorienteret
 • Velovervejet
 • Struktureret
 • Imødekommende
 • Ansvarsfuld
 • Proaktiv
 • Fleksibel og nemt ved at skabe overblik
 • Effektiv teamplayer

Ansættelse
HR-konsulenten ønskes ansat pr. 1. september 2020 eller efter nærmere aftale.

Case
I forbindelse med din ansøgning vil vi bede dig om at besvare en case, som vil blive sendt til dig. Vi læser din besvarelse igennem, før vi læser dit CV og din ansøgning. Dette gør vi for at få en udvælgelsesproces, som er baseret på faglig substans og uden påvirkning af ydre faktorer.

Løn og ansættelsesforhold
Løn - og ansættelsesvilkår, herunder ret til til- og fratrædelsesrejse og bohaveflytning, i henhold til den på tiltrædelsestidspunktet gældende aftale/overenskomst mellem Grønlands Selvstyre og pågældende forhandlingsberettigede organisation.

For en kandidat med de rette dokumenterbare kompetencer kan en stilling som specialkonsulent tilbydes.

Bolig
Der anvises ikke personalebolig til stillingen. Såfremt en ansøger allerede har personalebolig gennem ansættelse i Selvstyret, bibeholdes ret til anvist personalebolig. Personaleboligen er knyttet op på ansættelsesforholdet, og skal fraflyttes ved ansættelsesforholdets ophør.

Indsend ansøgning, CV, uddannelses- og kursusbeviser, samt andre relevante dokumenter ved at trykke Send ansøgning.
Vi modtager ikke ansøgninger via e-mail.

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Grønlands Selvstyre
Aqqusinersuaq 5
3900
Nuuk
Danmark
Praktisk information
Oprettet
26-07-2020
Udløber
11-08-2020
Kviknummer
LJA-80733959
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, HR og personale
Beliggenhed
Gem annonce