Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

HR-medarbejder til Teknik- og Miljøforvaltningen (barselsvikariat)

Koncernservice og Koncern IT

København, Storkøbenhavn

Indrykket
12-08-2019
Kontakt
Koncernservice og Koncern IT
Borups Allé 177
2400
København NV
Tlf
30530236
Praktisk information
Oprettet
12-08-2019
Udløber
25-08-2019
Kviknummer
LJA-74766784
Jobtype
Vikar/barsel
Arbejdsområde
HR og personale

Vi søger en barselsvikar for vores HR-medarbejder i Byens Fysik i Teknik- og Miljøforvaltningen.

Du kommer til at have din daglige gang i Sekretariatet for Politisk Betjening, Kommunikation og Organisationsudvikling, hvor du sammen med 13 kolleger bidrager til at understøtte arbejdet i Byens Fysiks faglige enheder med specialistviden og tværgående koordinering, udvikling og læring. For dit vedkommende selvfølgelig med HR-relaterede opgaver.

Mere om opgaven
Som HR-medarbejder får du en stor kontaktflade i hele organisationen, og du bidrager i det hele taget til alt, der rimer på organisation. Det kan være alt fra udviklingsopgaver og intern kommunikation til servicering af vores samarbejdsudvalg (MED-udvalget) og sparring med chefer om ansættelsesretlige spørgsmål.

Du skal være med til at sikre korrekt lønindplacering ved nyansættelser/lønforhandlinger og være tovholder på de årlige lokallønsforhandlinger i Byens Fysik. Derudover skal du også være arbejdsmiljøkoordinator. Hvis dine kvalifikationer/interesse er til det, kan du også være med til at facilitere workshop mv. fx for vores chefgruppe.

Hvem er du?
Du har en relevant akademisk uddannelse fx cand.merc.hrm., cand.merc.kom. eller noget helt tredje. Du kan være nyuddannet eller have flere års erfaring. Det vigtigste er, at du

  • har erfaring med HR-området
  • er god til at kommunikere til forskellige målgrupper
  • trives godt med både udviklings- og driftsopgaver
  • er opsøgende, servicemindet og initiativrig
  • er hurtig til at sætte dig ind i nye opgaver
Du behøver ikke være ekspert i ansættelsesret og overenskomster, men det er fordel, hvis det ikke er helt nyt for dig.

Mere om Byens Fysik
Byens Fysik er ét af fire serviceområder i TMF og består af to sekretariater og tre centre. Byens Fysik er bygherre på alle anlægsprojekter i Københavns offentlige rum, og vi sikrer, at ændringer i byens veje, fortove, parker, broer og tekniske installationer sker på en sammenhængende, smidig og effektiv måde til mindst mulig gene for borgerne. Derudover står vi for klimasikring, byfornyelse, gårdhave- og områdefornyelse. Alt sammen med det mål at sikre København verdens bedste storbymiljø.

Løn- og ansættelsesvilkår
Ansættelsesstart er den 1. oktober 2019.

Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes i henhold til gældende overenskomst og efter forhandling med den forhandlingsberettigede organisation.

Hvis du vil vide mere
Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte HR-medarbejder Malene Rasmussen på 3047 3934 eller sekretariatschef Bryan Karlqvist på 2941 2401. Bryan kan kontaktes fra den 19. august. Malene kan kontaktes fra den 15. august.

Søg stillingen allerede nu.

Søg via nedenstående link senest søndag den 25. august 2019
Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler i uge 35.

Om Teknik- og Miljøforvaltningen
Forvaltningen varetager myndighedsopgaver og servicerer borgere og erhvervsliv, blandt andet inden for miljøområdet, lokalplanlægning, byfornyelse, byggesagsbehandling og trafikområdet. Desuden er det Teknik- og Miljøforvaltningen, der står for renholdelsen, vedligeholdelse og udvikling af byens veje og parker, foretager parkeringskontrol og driver de københavnske kirkegårde. Vi beskæftiger ca. 2.050 medarbejdere og administrerer et bruttobudget på knap 3 mia. kr.

Ansøg nu
Kontakt
Koncernservice og Koncern IT
Borups Allé 177
2400
København NV
Tlf
30530236
Praktisk information
Oprettet
12-08-2019
Udløber
25-08-2019
Kviknummer
LJA-74766784
Jobtype
Vikar/barsel
Arbejdsområde
HR og personale
Beliggenhed