Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

HVIDBORG søger en lærer og en pædagog

Behandlingshjemmet Hvidborg

Hvidovre, Storkøbenhavn

Indrykket
10-01-2019
Kontakt
Behandlingshjemmet Hvidborg
Neergårds Alle 6
2650
Hvidovre
Tlf
36780012
Praktisk information
Oprettet
10-01-2019
Udløber
23-01-2019
Kviknummer
LJA-69499647
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Socialrådgivning

Skolen søger en lærer og en skole/dagbehandlingspædagog til fuldtidsstillinger pr. 1. marts 2019

Er du interesseret i forandringsprocesser, nytænkning, en sprudlende hverdag med masser af plads til visioner, en dejlig børnegruppe og kompetente kollegaer, så er du måske vores nye medarbejder.

Hvidborg er en stor behandlingsinstitution med 4 selvstændige huse. En behandlingsdøgnafdeling, et barndomshjem, et børnefamiliehus og en intern skole med dagbehandling. Skolen søger nye medarbejdere, da vi pr. 1. januar har udvidet skolen til 20 børn.

Vi modtager børn fra familier med sociale og emotionelle problemer i alderen 5 – 14 år. Som kommer til udtryk ved kæmpende eller overtilpasset adfærd.

På Hvidborg arbejdes der ud fra en mentaliseringsbaseret miljøterapeutisk tænkning, som sætter moderne udviklingspsykologi og psykodynamisk teori ind i et systemorienteret perspektiv. Vi arbejder med FIT og dokumenteret indsats og målsætninger i behandlingsarbejdet og i familiearbejdet. Vi er i gang med at uddanne pædagoger og lærer til Marte Meo terapeuter og i systemisk/narrativtænkning. Vi ser forældrene som en ressource, der skal involveres i barnets liv bl.a. gennem forældreinddragende aktiviteter i hverdagen.

I skolen arbejdes der i 3 aldersopdelte klasser med 6-7 børn i hver. Til skolen er tilknyttet 6 lærer, 6 skolepædagoger og en daglig afdelingsleder. Hvert klasseteam består 2 lærer og 2 pædagoger. Yderligere er der socialrådgiver, familiebehandler og psykolog tilknyttet. Der arbejdes tæt sammen med døgnbehandlingsafdelingen i forhold til de anbragte børn.

Arbejdstiden er primært mandag til fredag fra kl. 7.30 – 16., med 2 længere ture om året og ca. 8 aftenarrangementer. Der er ikke fast tilstedeværelsestid, men en forventning om at opgaverne løses i fællesskab. Du skal være indstillet på at deltage i uddannelse, møder, supervision og institutionens udviklingsarbejde. Læreren skal regne med at undervise 25. lektioner om ugen.

Til begge stillinger forventer vi at du har erfaring fra området og:

  • Besidder evnen til tydeligt og autentisk at indgå i behandlingsarbejdet med behandlingskrævende børn
  • Har personlig robusthed, stort overblik, ansvarsfuldhed, engagement og kan arbejde målrettet
  • Kompetent i skriftlig formidling v. bl.a. dagbogsskrivning og statusskrivelser
  • Er en nysgerrig medarbejder med humør, empati og energi
  • Gerne kendskab til miljøterapi og/eller udviklingspsykologi
  • Er fagligt kreativ i tænkning og opgaveløsning 

Vi tilbyder

  • En spændende og dynamisk arbejdsplads med mulighed for personlig og faglig udvikling
  • En engageret medarbejdergruppe
  • En arbejdsplads med særlig tilrettelagte sekundære opgaver i form af supervision, ugentlige indsats- og målmøder, personalemøder og deltagelse i interne uddannelses- og udviklingsforløb
  • Indflydelse på eget arbejde og stor grad af selvstændighed

HVIDBORG er ejet af landsforeningen LIVSVÆRK, der har driftsoverenskomst med Hvidovre kommune. Yderligere oplysninger om stillingen hos forstander Mikala Frølich eller afdelingsleder Jonas Overgaard på 36 78 00 12. Løn- og ansættelsesvilkår vil ske i overensstemmelse med de gældende regler og overenskomst mellem SL og KL. Forventet lønniveau bedes venligst angivet i ansøgningen. Ansøgning med relevant dokumentation om uddannelse samt fra tidligere arbejdsforhold sendes til: hvidborg@hvidovre.dk – det skal fremgå tydeligt hvilken stilling du søger.

Ansøgningen skal være Hvidborg i hænde senest mandag den 21. januar 2019 inden kl. 12.00. Samtaler forventes afviklet mandag den 28. januar 2019. Flere oplysninger kan findes på Hvidborgs hjemmeside www.hvidborg.dk

Ansøg nu
Lignende job

Aabenraa Kommunale Tandpleje

Kolding Gymnasium, HF-Kursus Og IB School
Kontakt
Behandlingshjemmet Hvidborg
Neergårds Alle 6
2650
Hvidovre
Tlf
36780012
Praktisk information
Oprettet
10-01-2019
Udløber
23-01-2019
Kviknummer
LJA-69499647
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Socialrådgivning
Beliggenhed