Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Informationsarkitekt til Data Governance i København

Nykredit

København, Storkøbenhavn

Indrykket
22-06-2020
Kontakt
Nykredit
Kalvebod Brygge 1-3
1780
København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet
22-06-2020
Udløber
12-07-2020
Kviknummer
LJA-80512561
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank

Elsker du at arbejde med data, og vil du gerne være med til at udarbejde og implementere Nykredits fremtidige informationsarkitektur? Så er dette en unik mulighed for dig. 

 

Nykredit har sat datakvalitet og data governance på landkortet som en strategisk vigtig grundsten i forretningsstrategien, og vi leder derfor efter landets bedste informationsarkitekt til at indgå i et fagligt stærkt team.

 

Din nye stilling

Den nyligt oprettede Data Governance-afdeling skaber værdi ved at sætte den overordnede retning for, hvordan vi ønsker at arbejde med data. Dette gør vi gennem udarbejdelsen af virksomhedens data governance-strategi og implementeringsplanen herfor. Som informationsarkitekt bliver du en del af et fagligt stærkt team, som har det overordnede ansvar for data governance og datakvalitet i koncernen. Du kommer til at spille en vigtig rolle i Nykredits transformation af den måde, der arbejdes med data i virksomheden. Det gør du ved at arbejde tæt sammen med data officers og strategiske dataejere for at sikre, at den fremtidige informationsarkitektur understøtter ønsket om en øget datakvalitet og mere effektiv håndtering af data på tværs af organisationen. Din arbejdsplads er placeret i Nykredits hovedsæde i København.

 

Dine primære opgaver:

 

 • Du spiller en central rolle i at definere og dokumentere logiske datamodeller og det strategiske målbillede for den overordnede informationsarkitektur i Nykredit. I dette arbejde skal du sikre fokus på dataforbrugernes behov i alle beslutninger og processer, således at forretningens behov imødekommes, samtidig med at gældende lovgivning overholdes.

 • Du bistår Chief Data Officer i definition og vedligeholdelse af logiske datadomæner samt definition af integrationen mellem datadomæner (relationer).

 • Du supporterer data officers og dataejere i forretningen i implementeringen af data governance ved at etablere og vedligeholde data flow-diagrammer og standarder for, hvordan data lineage dokumenteres.

 • Du bidrager til videreformidlingen af den nye data governance-strategi og det strategiske målbillede med specifikt fokus på informationsarkitekturen. Herigennem medvirker du til en kulturel ændring i måden, vi tænker på data.

 • Du skal i tæt samarbejde med koncernens Enterprise Architects definere en stærk change management-proces, som understøtter koncernen i at nå sine strategiske mål.

 • Du samarbejder med programledere samt Enterprise og Solution Architects med henblik på at forme nye tiltag, der understøtter implementeringen af den ønskede informationsarkitektur.

 • Du vedligeholder et overblik over væsentlige legacy-kilder samt ejer transitionsarkitekturen mod det strategiske målbillede.

 • Du supporterer og influerer udviklingen af dine kolleger gennem kontinuerlig feedback og er på den måde med til at udvikle virksomheden til at nå sine strategiske mål.

 

For at være en succes i denne rolle, forestiller vi os, at du:

 

 • har en dyb forståelse for informationsarkitektur, data governance og datakvalitet

 • brænder for at gøre en forskel og kan se det spændende i at påvirke Nykredits fremtid

 • har stærke kommunikations- og samarbejdsevner og er god til mennesker

 • er i stand til at formidle værdien af et strategisk tiltag i den konkrete situation og omsætte teori til værdiskabende praksis

 • har stærke analytiske evner, kan arbejde metodisk og struktureret og har et personligt drive for at skabe resultater kombineret med evnen til at planlægge dit eget og andres arbejde

 • har evnen til at tage både et high level-holistisk perspektiv samt være detaljeorienteret, når opgaven kræver det.

 

Erfaring og uddannelse

Du har en kandidatgrad inden for finans, IT eller lignende, og så har du mindst et par års erfaring som informationsarkitekt eller Enterprise Arkitekt; meget gerne fra en finansiel virksomhed. Sidst men ikke mindst har du kendskab til de myndighedskrav, der er på området, og hvordan de påvirker den måde, vi arbejder med data på.

 

Er du interesseret?

Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt Chief Data Officer Annett Sestoft, 44 55 17 70/61 55 13 92 eller seniorrekrutteringspartner Rasmus Bothmann, 44 55 18 69.

 

Vi inviterer løbende til samtale.

Ansøgningsfrist: 12. juli 2020

 

Nykredit er en finansiel koncern, der sammen med vores partnerbanker i Totalkredit vil være danske boligejeres foretrukne finansielle partner. Vi står op for at rykke endnu tættere på vores kunder - og går du en ekstra mil for dem, for projektet og for Nykredit, gør vi det samme for dig. Du har mange muligheder for at være med til at udvikle Nykredit, samtidig med at din karriere altid vil være i bevægelse. Mod nye udfordringer, andre opgaver og større ansvar i Nykredit.

Ansøg nu
Kontakt
Nykredit
Kalvebod Brygge 1-3
1780
København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet
22-06-2020
Udløber
12-07-2020
Kviknummer
LJA-80512561
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed