Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Informationsarkitekt til Data Governance

BEC

Roskilde, Midtsjælland

Indrykket
12-09-2017
Kontakt
BEC
Havsteensvej 4
4000
Roskilde
Praktisk information
Oprettet
12-09-2017
Udløber
29-09-2017
Kviknummer
LJA-49311106
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank

Brænder du for informationsarkitektur? Og vil du, i samarbejde med dine kolleger i udviklingsteams, være med til at sikre kvalitet og sammenhæng i data, lige fra indledende domænemodellering til data udstilles i APIer? Så er det dig, vi søger.


Som informationsarkitekt i Data Governance får du et udfordrende job, med mulighed for at tage ansvar og drive på nye initiativer. Dine opgaver bliver bl.a. at:

  • Formidle, vedligeholde og være med til at videreudvikle og drive BECs Data Governance principper, standarder og værktøjer

  • Guide og vejlede udviklere og IT-arkitekter i effektiv datamodellering, samt review af datamodeller

  • Udføre informations- og datawarehousemodellering ved anvendelse af BECs (IFW-baserede) Referencemodel

  • Facilitere brugen af BECs Referencemodel og IFW i BEC

  • Designe og reviewe integrationsservices, hvor ensartede forretningsbegreber på tværs af APIer er essentiel (REST API, Open API)

Din profil

Vi forestiller os, at du har en relevant uddannelse indenfor IT. Du har erfaring med informationsmodellering, måske fra et tidligere arbejde som data- eller informationsarkitekt. Det er en fordel, hvis du har erfaring fra den finansielle sektor og eventuelt med referencemodeller som IFW og BIAN. Det er vigtigt, at du evner at kombinere en forretningsmæssig domæneviden med en skarp definition og modellering af information. Som person er du analytisk stærk, arbejder struktureret og har blik for både helheden og sans for den enkelte detalje. Du har gode samarbejdsevner, og kan omsætte komplekse standarder til konkrete modeller og formidle dem.


Et fagligt stærkt arbejdsmiljø er noget du trives i og bidrager til. Du holder af at arbejde tværorganisatorisk, samt levere en excellent service. 


En særlig arbejdsplads i et unikt team

Du tilbydes et attraktivt job i en dynamisk organisation, hvor der arbejdes i agile teams under rammeværket SAFe.

Du bliver en del af Data Governance teamet en Shared Service i BEC - som pt. består af fire IT-arkitekter.

Hverdagen er præget af varierende arbejde, sparring, tillid, humor og vores iver efter at levere informationsværdi og god service til vores kunder. Du får indflydelse på eget arbejde, kompetenceudvikling og mulighed for at præge operationelle, taktiske og strategiske indsatser i teamet.


Kan du se dig selv hos os?

Så glæder vi os til at få dit CV og din ansøgning senest den 29. september 2017 og er du frisk, så send gerne en lille video, hvor du deler et par ord om din motivation for at søge netop dette job. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte teamleder Anne Hauberg Aakjer på telefon 46 38 29 85. Da vi behandler ansøgningerne løbende, opfordrer vi interesserede kandidater til at søge snarest muligt. 

Ansøg nu
Kontakt
BEC
Havsteensvej 4
4000
Roskilde
Praktisk information
Oprettet
12-09-2017
Udløber
29-09-2017
Kviknummer
LJA-49311106
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed
Beregn rute-/rejseplan