Gem annonce

Informationssikkerhedsofficer søges til Nyt Domicil Program

Forsvarets Efterretningstjeneste

København, Storkøbenhavn

Indrykket
16-07-2020
Forsvarets Efterretningstjeneste
Østbanegade
København Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet
16-07-2020
Udløber
19-08-2020
Kviknummer
LJA-80674169
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Bibliotek og information

Er informationssikkerhed det, der driver dig og trives du med at have mange kontaktflader? Så er det måske dig vi søger!

 

Du får udfordringer og plads til at udvikle dig

Du bliver programmets informationssikkerhedsofficer og har det overordnede ansvar for sikkerheden af programmets informationer, herunder de it-systemer, der anvendes til at behandle og opbevare informationer.

 

Du vil referere til programmets Sikkerhedsofficer (SIKOF), som leder Programsikkerhedsorganisationen. Derudover indgår du i FEs sikkerhedsorganisation og har den løbende kontakt og koordination med FEs Koordinerede IT-sikkerhedsofficer.

 

Dine arbejdsopgaver vil være, at:

 • Planlægge og gennemføre informationssikkerhed i programmet.

 • Planlægge og gennemføre informationssikkerhedsuddannelse i programmet.

 • Varetage kontakten og koordinationen med FEs Sikkerhedsorganisation fsva. informationssikkerhed.

 • Sikre at informationssikkerheden i programmet er i overensstemmelse med FEs interne regler på området.

 • Formulere og implementere supplerende krav til informationssikkerhed i programmet.

 • Planlægge og gennemføre compliance audits mhp. at kontrollere overholdelse af informationssikkerhedskrav i programmet.

 • Facilitere og bidrage til risikostyring på det sikkerhedsmæssige område.

 • Bidrage til udarbejdelse af IKT-aftale, herunder IKT-ydelser og -specifikation relateret til programmet.

 

Du og din baggrund er vigtig

Du har robust erfaring fra dine mange års arbejde med informationssikkerhed, herunder ISO27001.

 

Informationssikkerhed er noget du har helt styr på, og du kan minimere risiko for, at informationer - fysisk, digitalt eller talte - kompromitteres ved at opretholde informationers fortrolighed, integritet og tilgængelighed.

 

Vi forventer, at du:

 • Kan facilitere, at der løbende foretages en prioritering af de mest relevante trusler for informationssikkerheden og udarbejdes plan for initiativer, der skal til for at minimere risici.

 • Har arbejdet med implementering af krav baseret på eksempelvis ISO27001.

 • Kan navigere trygt i et komplekst landskab mellem informationssikkerhed, forretning og udvikling med mange forskellige interessenter.

 

Som person er du handlekraftig og klar til at tage ansvar, og kan træffe beslutninger på stående fod. Du er god til at kommunikere, har gode samarbejdsevner, menneskelig indsigt og formulerer dig klart i tale og skrift.

 

Din nye arbejdsplads

Forsvarets Efterretningstjeneste (FE) er Danmarks udenrigsefterretningstjeneste og arbejder hemmeligt og åbent for at beskytte Danmark og danske interesser i en foranderlig verden.

 

Vi er ikke alene om at beskytte Danmark, men vi er den eneste myndighed, der har fået mandat til at udnytte helt særlige midler til at afdække, hvad andre stater og udenlandske aktører forsøger at holde hemmeligt. Det giver mening for os at bidrage til fred, tryghed og sikkerhed for danskerne, både i den analoge og i den digitale verden og det gør vi ved at afdække, vurdere, rådgive om og modvirke både aktuelle trusler og trusler under udvikling.

 

Vi værdsætter styrken i vores mangfoldighed med dybe fagligheder og specialister og vi er en helt speciel og operativt orienteret vidensorganisation, der har mange forskellige opgaver, men fælles for dem alle er det vidensgrundlag, som vores efterretningsarbejde skaber.

 

Din lønpakke afhænger af dine kvalifikationer

Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og den relevante faglige organisation, afhængig af din uddannelsesmæssige baggrund. Derudover har du mulighed for at forhandle løntillæg efter kvalifikationer. Den gennemsnitlige arbejdstid er 37 timer om ugen inklusiv betalt frokostpause. Til stillingen hører en pensionsordning, som FE betaler.

 

Som ansat i FE er du omfattet af nogle særlige vilkår. Det er et krav, at du kan sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele din ansættelse. Som i resten af forsvaret har du pligt til kortvarig udsendelse til udlandet. 

 

Sådan søger du stillingen

Du skal sende din ansøgning og CV via stillingsopslaget, senest den 19. august 2020.

 

Vi forventer, at de indledende ansættelsessamtaler vil finde sted i uge 36 og stiler mod en ansættelse fra 1. november 2020. Vi opfordrer alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

 

Du er velkommen til at kontakte den lokale HR-partner på 33 32 55 66, lokal 2212, hvis du har spørgsmål til stillingen eller ønsker flere oplysninger.

 

Du kan også læse mere på www.fe-ddis.dk, hvor du blandt andet finder vores INDBLIK og kan få et mere detaljeret indblik i FEs opgaver, FE som arbejdsplads og yderligere information om ansættelsesmæssige spørgsmål.

 

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

 

Forsvarets Efterretningstjeneste har tre hovedopgaver:

Vi er Danmarks udenrigs- og militære efterretningstjeneste. Vi varetager funktionen som national it-sikkerhedsmyndighed, netsikkerhedstjeneste og myndighed for informationssikkerhed og beredskab i telesektoren Vi leder og kontrollerer den militære sikkerhedstjeneste og er national sikkerhedsmyndighed inden for Forsvarsministeriets område. 

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Forsvarets Efterretningstjeneste
Østbanegade
København Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet
16-07-2020
Udløber
19-08-2020
Kviknummer
LJA-80674169
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Bibliotek og information
Beliggenhed
Gem annonce