Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Informationsspecialist til Region Hovedstaden og Region Sjælland med arbejdssted i København og Køge

Region Hovedstaden, Center for Regional Udvikling

København, Storkøbenhavn

Indrykket
27-03-2020
Kontakt
Region Hovedstaden, Center for Regional Udvikling
Kongens Vænge 2
3400
Hillerød
Danmark
Praktisk information
Oprettet
27-03-2020
Udløber
17-04-2020
Kviknummer
LJA-79969179
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Bibliotek og information

Vi søger en bibliotekar / informationsspecialist, der har erfaring med forskningsregistrering i Pure, bibliometri og Open Access.

 

Om os

Region Hovedstaden og Region Sjælland har besluttet at udvide samarbejdet mellem de sundhedsvidenskabelige biblioteksfunktioner og søger derfor en person med mod på at arbejde i begge regioner.

 

Regionernes biblioteksfunktioner understøtter det sundhedsfaglige personale samt forskere med viden og dokumentation - dels i forbindelse med det daglige kliniske arbejde, dels i forbindelse med videreuddannelse og forskning.

 

Funktionerne tilbyder hjælp til og undervisning i litteratursøgning, referencehåndtering, publiceringsstrategi med videre og varetager regionernes forskningsregistrering og bibliometriske analyser.

 

Du bliver en del af vores arbejde med at styrke og dokumentere regionernes produktion af sundhedsvidenskabelig forskning i international klasse

 

Region Hovedstaden

I Region Hovedstaden bliver du en del af enheden Sundhedsforskning & Innovation og vil samarbejde med enhedens bibliotekar, der har administratorerfaring med Pure.

 

Enheden leverer støtte og rådgivning til forskere indenfor jura, finansiering, kommercialisering, forskningsinfrastruktur og innovation samt information om politiske og strategiske initiativer. Vi samarbejder desuden tæt med forskningsbiblioteker og -administrationer på regionens hospitaler.

 

Enheden forventes i løbet af sommeren at flytte fra Hillerød til København.

 

Region Sjælland

I Region Sjælland bliver du en del af et team, der p.t. består af to bibliotekarer og som organisatorisk hører under Data og Udviklingsstøtte (DU).

 

DU understøtter regionens kliniske forskning, innovation og produktion på hospitalerne, og du vil have mulighed for på sigt at kunne indgå i opgaveløsningen inden for hele DUs ansvarsområde.

 

Stillingen

Vi forventer, at du har kendskab til forskningsregistreringssystemet Pure eller har en teknisk profil, hvorigennem du hurtig vil kunne tilegne dig en systemadministratorrolle.

 

I samarbejde med kollegaer får du en central rolle i implementering, administration og videreudvikling af Pure. Du vil varetage kontakt til udviklere i regionenernes IT-afdelinger og til systemleverandøren, arbejde med rapportering og udtræk i systemet med videre.

 

Du vil sammen med kollegaer i begge regioner opbygge og udvikle nye bibliometriske forskningsanalyser, fx udarbejde benchmarking på publicering og forskningsperformance, afsøge muligheder i citationsdatabaser og visualiseringsværktøjer.

 

Du vil bidrage til regionernes arbejde med Open Access/Open Science og synlighed af forskning, fx via forskerrådgivning om web appearance såvel som andre strategiske tiltag, der kan bidrage til at gøre regionernes forskning lettere tilgængelig og mere synlig for både offentligheden og andre forskningsmiljøer.

 

Dine kvalifikationer

Du er bibliotekar DB, Cand.scient.bibl., Cand.IT eller lignende.

 

Vi lægger vægt på følgende kvalifikationer:

 

  • Solidt kendskab til forskningsregistrering og dataanalyse i Pure

  • Relevant erfaring fra fx region, universitet eller professionshøjskole

  • Kendskab til bibliometrisk forskningsanalyse, brug af citationsdatabaser og visualiseringsværktøjer

  • Kendskab til Open Access politik samt erfaring med at øge den enkelte forskers synlighed på nettet

  • Evne til at formidle til, kommunikere og samarbejde med de faglige miljøer

  • Evne til at arbejde selvstændigt og i team, og at du er udviklingsorienteret, opsøgende og initiativrig

 

Vi tilbyder

Du bliver en del af to uformelle, dynamiske og sociale arbejdsmiljøer med engagerede og dygtige kollegaer og gode relationer til samarbejdspartnere. Vi lægger vægt på faglig og personlig udvikling, og enhederne er præget af højt niveau af vidensdeling og engagement.

 

Vi har konstant fokus på den gode præstation og på at udvikle os, og vi tror på, at de bedste løsninger findes, når der er plads til både job og familie.

 

Yderligere oplysninger

For yderligere oplysninger kontakt venligst Chef for Forskning og Innovation i Region Sjælland, Jesper Grarup 93 56 77 28 eller Enhedschef i Sundhedsforskning & Innovation i Region Hovedstaden Mads Monrad Hansen 27 62 21 95.

 

Ansættelsesforhold

Løn- og ansættelsesvilkår er med udgangspunkt i gældende overenskomst med mulighed for forhandling af eventuelle tillæg, der modsvarer dine kvalifikationer. Du vil formelt have ansættelse i Region Hovedstaden.

 

Stillingen vil være ligeligt fordelt mellem Region Hovedstaden og Region Sjælland og er på 37 timer/uge.

 

Arbejdssteder

Du skal for Region Hovedstaden arbejde i Center for Regional Udvikling, Kongens Vænge 2, 3400 Hillerød frem til sommer, hvorefter enheden forventes at flytte til København.

 

I Region Sjælland er arbejdsstedet Sjællands Universitetshospital, Køge, Lykkebækvej 1, 4600 med mødeaktivitet i Regionshuset i Sorø og på regionens øvrige hospitaler.

 

Ansøgningsprocedure

Send din ansøgning, CV og uddannelsesbeviser (inkl. karakterblad) senest den 17. april 2020.

 

Vi ser frem til at modtage din ansøgning gennem vores online rekrutteringssystem.

Ansøg nu
Kontakt
Region Hovedstaden, Center for Regional Udvikling
Kongens Vænge 2
3400
Hillerød
Danmark
Praktisk information
Oprettet
27-03-2020
Udløber
17-04-2020
Kviknummer
LJA-79969179
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Bibliotek og information
Beliggenhed