Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Inspirerende leder til Familiehuset i Ringsted Kommune

Ringsted Kommune

Ringsted, Midtsjælland

Indrykket
14-09-2018
Kontakt
Ringsted Kommune
Praktisk information
Oprettet
14-09-2018
Udløber
10-10-2018
Kviknummer
LJA-65517630
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ledelse, Socialrådgivning

Har du lysten og ikke mindst evnerne til at gøre en meningsfuld forskel for børn og deres familier i udsatte i positioner, og kan du lede 25 meget engagerede og fagligt dygtige medarbejdere?

Du bliver leder af en levende arbejdsplads, der tilbyder indsatser med et forebyggende såvel som behandlende formål til familier med børn og unge i alderen 0-23 år. Konkret tilbyder Familiehuset familiebehandling, praktisk pædagogisk støtte, støttekontaktpersoner, børnepsykologiske undersøgelser samt forskellige gruppeforløb. Indsatsen er fokuseret på at skabe en positiv forandring i familien samt sikre børn og unges trivsel og udvikling.

Vi søger derfor en person, som har trådt sine første skridt som leder, og du må meget gerne have  egne erfaringer med behandling eller terapi, så du kan gå foran i arbejdet med at styrke og udvikle vores faglige kompetencer.

Hvem er vi?

Familiehuset består af et familieteam og et kontaktteam, der begge arbejder for at skabe en bedre og mere velfungerende hverdag for børn og unge i socialt udsatte positioner. Familieteamet arbejder terapeutisk med at styrke forældrenes kompetencer for at støtte deres børn, mens kontaktteamet har en mere udførende pædagogisk opgave med løbende kontakt til børn og unge. Det kan eksempelvis være gennem overvåget samvær for børn, der er anbragt i pleje, eller pædagogisk støtte til unge så de kommer op og i gang med dagen.  

Alle medarbejdere er generelt meget selvkørende og ansvarstagende, hvilket af og til kalder på nogle klare rammer omkring, hvordan samarbejdet skal fungere i og imellem de to teams og med samarbejdspartnere. Uddannelsesmæssigt har de fleste en pædagogisk grunduddannelse med terapeutisk efteruddannelse. Dertil er der 2 psykologer i huset. Fælles for os alle er, at vi brænder for at gøre en forskel for børn og unge, som har det svært.

Du kan læse mere om os og de opgaver vi løser HER

 Hvem er du?

Du er typen, der har en stor kapacitet og kan gabe over mange forskellige typer af opgaver og udfordringer af vidt forskellig karakter. Du er typen, der ofte har medvind, da du bedriver tydelig og respektfuld ledelse baseret på tillid og på en oprigtig lyst og vilje til at lytte. Du har supplerende en veludviklet evne til kærligt, men også konsekvent at skære igennem, når der er brug for, at der bliver truffet en beslutning. Denne evne bliver respekteret, da dine beslutninger bygger på solide faglige kompetencer og erfaringer. Du har derudover en smittende ro, der kan tage toppen af tempoet, når det hele går lidt for stærkt.

Vi forestiller os at din uddannelsesmæssige baggrund er psykolog, gerne autoriseret, socialpædagog eller socialrådgiver.

Da vi har en række væsentlige samarbejdsparter, bl.a. Børne- og Familieafdelingen samt Ungeenheden under Arbejdsmarkedscentret, er det afgørende, at du er stærk til relationer og til at gøre Familiehuset positivt bemærket i vores omverden. For at sikre et velfungerende samarbejde med de to ovennævnte enheder er det afgørende, at du har indsigt i og forståelse for myndighedsopgaven.

Du kan få mere at vide om stillingen ved at ringe til Børnecenterchef Annika Hermansen på mobil 51 80 02 03.

Løn og ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning sker i henhold til relevant overenskomst.

Er du stadig interesseret?

Kan du se dig selv i ovenstående job og er du på udkig efter faglig og personlig udvikling i et socialt arbejdsfællesskab, så tryk på knappen "Send ansøgning" neden under selve stillingsopslaget og udfyld den elektroniske formular, som kommer frem. I rekrutteringssystemet kan du uploade ansøgning, CV, eksamensbeviser mv.

Ansøg nu
Kontakt
Ringsted Kommune
Praktisk information
Oprettet
14-09-2018
Udløber
10-10-2018
Kviknummer
LJA-65517630
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ledelse, Socialrådgivning
Beliggenhed