Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Interessant studiejob som timelønnet. Interesseret? Vi har #Pladstildig

Region Sjælland

Holbæk, Vestsjælland

Indrykket
20-11-2019
Kontakt
Region Sjælland
Ærtekildevej 1
4100
Ringsted
Tlf
50 76 12 05
Praktisk information
Oprettet
20-11-2019
Udløber
20-12-2019
Kviknummer
LJA-77626361
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration

Vi søger friske, engagerede sygeplejestuderende eller Social- og sundhedsassistent elever, der kunne tænke sig at spæde lidt til deres SU til med et arbejde, der oveni er studierelevant! Vi er en flok underlige, men dejlige, medarbejdere der har brug for lidt ekstra hænder en gang imellem, eller en til at hjælpe os med at holde tættere øje med nogle af vores patienter.

Bred læring og et åbent sind

Du kommer til at arbejde i et meget alsidigt, komplekst og spændende speciale med både basal og specialiseret sygepleje. Her på gastro har vi 20 sengepladser, dog er vi så populære at der en gang imellem er flere, og patienterne varierer fra den komplekse medicinske patient, til de selvhjulpne oppegående patienter. Du får rig mulighed for at stifte bekendtskab med en bred vifte af de medicinske tilstande vi har. Det er også masser af erfaring at plukke fra, dine kolleger deler gerne ud af deres erfaring, som spreder sig fra 1 til 42 år.

En stor del af vores patientkategori er misbrugere og samfundets udsatte, så har du et godt hjerte og et åbent sind, er det her du hører til!

Dine arbejdsopgaver vil vokse i takt med at du vokser. Men de primære opgaver er at hjælpe med at EWSe patienter, sørge for at patienterne får mad og ellers gå til hånde hvor der er behov for det.

Du skal have færdiggjort dit 3 semesters praktik inden du kan søge et job hos os, eller have erfaring med pleje hvis du tænker at søge inden du har været ude i 3 semester. Det drejer sig primært om weekend og aftenarbejde, men det kan være vi kan bruge en hånd på dine studiedage, når det passer i dine studier.

En kop kaffe

Har du lyst til at høre mere om stillingen eller komme på et uforpligtende besøg og en kop kaffe, så er du mere end velkommen til at kontakte os. Skriv eller ring til afdelingssygeplejerske Maria Elisabet Boslev Bårnes, mebr@regionsjaelland.dk, 24 92 08 44.

Vi håber, du er blevet inspireret til at søge stillingen og glæder os til at modtage din motiverede ansøgning, som vi behandler løbende.

Om Holbæk Sygehus

Holbæk Sygehus er en innovativ arbejdsplads med masser af muligheder for personlig og faglig udvikling. Vi vil være førende i diagnostik og behandling af almene og hyppigt forekommende sygdomme, og vi har velfungerende forskningsmiljøer på disse områder.

Vi er et ambitiøst og veldrevet sygehus med en flad ledelsesstruktur så vejen fra idé til handling er kort. Vi glæder os til at byde dig velkommen på holdet. Du kan se mere om  job på Holbæk Sygehus her.

 

Ansøg nu
Job i virksomheden
Kontakt
Region Sjælland
Ærtekildevej 1
4100
Ringsted
Tlf
50 76 12 05
Praktisk information
Oprettet
20-11-2019
Udløber
20-12-2019
Kviknummer
LJA-77626361
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration
Beliggenhed