Gem annonce

Investeringsrådgiver til Private Banking Nordjylland

Nykredit, Aalborg

Aalborg, Nordjylland

Indrykket
23-02-2021
Nykredit, Aalborg
Tankedraget 25
9000
Aalborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
23-02-2021
Udløber
10-03-2021
Kviknummer
LJA-81749293
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, Konsulent og rådgivning

Brænder du for investeringsrådgivning på alle niveauer? Og kan du gøre investering forståeligt og relevant for dine kunder? Så er du den kollega, vi leder efter.

 

Dit kommende job

Du får ansvar for at yde investeringsrådgivning til Private Banking kunder og erhvervskunder med en investerbar formue på over 2 mio. kr. Du skal rådgive om både plejeprodukter og individuelle investeringsaftaler, hvor du tager udgangspunkt i Nykredits modelporteføljer. Du bliver en del af et kundeteam og deltager i kundemøder med centrets Private Bankere og har samtidig en vigtig rolle i at føre kunder videre til henholdsvis Markets og Private Banking Elite, når der er en investerbar formue på over 7 mio. kr..

 

Din erfaring

Du har erfaring med investeringsrådgivning af formuende kunder. Samtidig skaber du langvarige relationer og høj kundetilfredshed. Det er afgørende, at du:

  • evner at gøre investering forståeligt og relevant for dine kunder

  • har gode akkvisitive og netværksskabende evner

  • har en dyb og god allround bankbaggrund - gerne kombineret med en HD eller lignende.

 

Du er en holdspiller, der kan indgå i flere forskellige teams både på privat- og erhvervsområdet. Du er vant til at begå dig i det velstående kundesegment. Du har med din åbne og udadvendte facon nemt ved at komme i dialog med dine kunder. Vi lægger vægt på, at du har fokus på det tætte samarbejde med både kunder og kolleger.

 

Din nye arbejdsplads

I Private Banking Nordjylland bliver du i tæt samarbejde med Private Banking Midtjylland en del af et ambitiøst team, som består af 12 topmotiverede kolleger, der ud over investeringsrådgivere tæller Private Bankere og seniorformuerådgivere. Dit arbejdssted bliver Aalborg, hvor du bliver en del af et hus, som også rummer kundevendte funktioner til både privat, erhverv, landbrug og Storkunder. Vi lægger vægt på et positivt samarbejde både i egen enhed og med centrene i vores region, Private Banking Elite, Markets og Asset Management samt med eksterne samarbejdspartnere.

 

Er du interesseret?

Søg stillingen online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte kundedirektør Søren Christensen, 23 38 44 51, eller seniorrekrutteringspartner Rasmus Bothmann, 44 55 18 69.

 

Ansøgningsfrist: 10. marts 2021

 

I Nykredit bliver du en del af noget helt unikt. Udover at vi vil være danskernes foretrukne finansielle partner, vil vi også være en ansvarlig samfundsspiller. Og fordi vi er en del af en forening, der er ejet af vores kunder, har vi helt særlige muligheder og forpligtelser til at give noget tilbage til vores kunder og til samfundet.

 

Hos Nykredit bliver du en del af en kultur, hvor vi sætter en ære i at være ambitiøse på dine vegne, og vi investerer gerne i din udvikling. Til gengæld forventer vi naturligvis også, at du gør dit bedste for kunderne, forretningen og kollegaerne. Forenet kan vi mere.

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Job i virksomheden
Lignende job
Nykredit, Aalborg
Tankedraget 25
9000
Aalborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
23-02-2021
Udløber
10-03-2021
Kviknummer
LJA-81749293
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, Konsulent og rådgivning
Beliggenhed
Gem annonce