Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Investeringsrådgiver til Private Banking Sjælland Midt

Nykredit

Roskilde, Midtsjælland

Indrykket
16-01-2020
Kontakt
Nykredit
Københavnsvej 45
4000
Roskilde
Danmark
Tlf
70 10 90 00
Praktisk information
Oprettet
16-01-2020
Udløber
05-02-2020
Kviknummer
LJA-78926107
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, Konsulent og rådgivning

Brænder du for investeringsrådgivning på alle niveauer? Kan du gøre investering forståeligt og relevant for dine kunder? Og vil du være en del af et strategisk vigtigt område, hvor vi har fokus på at accelerere vores vækst?

 

Pleje og rådgivning af formuende kunder inden for investeringsområdet

Du får ansvar for at yde investeringsrådgivning til Private Banking- og erhvervskunder med en investerbar formue på større end 2 mio. kr. Du skal rådgive om både plejeprodukter og individuelle investeringsaftaler, hvor du tager udgangspunkt i Nykredits modelporteføljer. Du bliver en del af et kundeteam og deltager i kundemøder med centrets Private Bankere. Samtidig har du en vigtig rolle i at videreudvikle kunderne til henholdsvis Nykredit Markets og Private Banking Elite, når den investerbare formue overstiger 7 mio. kr.

 

Bred erfaring inden for investeringsrådgivning og stærke salgskompetencer

Du har solid erfaring med investeringsrådgivning af formuende kunder, og du kan skabe langvarige relationer og høj kundetilfredshed. Det er afgørende, at du:

 

  • har indsigt i de forskellige skattemiljøer inden for investering og klar til at blive rød certificeret

  • har gode akkvisitive og netværksskabende evner

  • overholder gældende lovgivning og sikrer, at kundens behov altid er i fokus

  • har en dyb og god allroundbankbaggrund gerne kombineret med en HD eller lignende.

 

Du er opsøgende og samarbejdende og trives med den tætte relation til dine kunder

Du er en holdspiller, der kan indgå i flere forskellige teams både på privat- og erhvervsområdet. Du er vant til at begå dig i det velstående kundesegment og med din åbne, udadvendte facon har du nemt ved at komme i dialog med dine kunder. Vi lægger vægt på, at du har fokus på det tætte samarbejde med både kunder og kolleger.

 

Din nye arbejdsplads

I Private Banking Sjælland Midt bliver du en del af et ambitiøst team, som består af 15 topmotiverede kolleger, der ud over investeringsrådgivere tæller Private Bankere og formuerådgivere. Du bliver en del af et stort hus, som rummer alle kundevendte funktioner som privat- og erhvervskunder, Storkunder, Kredit m.v. Hos os betyder godt humør, et højt aktivitetsniveau og gode resultater meget. Vi har en frisk og uformel omgangstone og lægger vægt på et positivt samarbejde både i egen enhed og med centrene i vores region, Private Banking Elite samt Markets og Asset Management. Vi har et stort og godt markedsområde med potentiale samt spændende og varierede kundeporteføljer.

  

Er du interesseret?

Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt kundedirektør Michael Sparring, 44 55 20 10 eller seniorrekrutteringspartner Tine Wilhelmsen, 44 55 57 89.

 

Ansøgningsfrist: 5. februar 2020

 

 

Nykredit er en finansiel koncern, der sammen med vores partnerbanker i Totalkredit vil være danske boligejeres foretrukne finansielle partner. Vi står op for at rykke endnu tættere på vores kunder - og går du en ekstra mil for dem, for projektet og for Nykredit, gør vi det samme for dig. Du har mange muligheder for at være med til at udvikle Nykredit, samtidig med at din karriere altid vil være i bevægelse. Mod nye udfordringer, andre opgaver og større ansvar i Nykredit.


Ansøg nu
Kontakt
Nykredit
Københavnsvej 45
4000
Roskilde
Danmark
Tlf
70 10 90 00
Praktisk information
Oprettet
16-01-2020
Udløber
05-02-2020
Kviknummer
LJA-78926107
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, Konsulent og rådgivning
Beliggenhed