Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

It og Digitalisering søger en digitaliseringskonsulent med faglig koordinator funktion

Bornholms Regionskommune

Bornholm

Indrykket
22-06-2020
Kontakt
Bornholms Regionskommune
Ullasvej 23
3700
Rønne
Praktisk information
Oprettet
22-06-2020
Udløber
02-08-2020
Kviknummer
LJA-80512398
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
IT og web

Center for Regional udvikling, IT og Sekretariat (RIS) søger en medarbejder som både kan løfte rollen som faglig koordinator for Digitaliseringsteamet og samtidig være udførende digitaliseringskonsulent. Teamet arbejder på tværs af alle centre i Bornholms Regionskommune med digitalisering af arbejdsgange, implementering af nye IT-systemer, kontraktforhandling og -indgåelse, leverandørdialog, GDPR og implementering af IT-systemer. Digitalisering arbejder således med mange forskellige typer af opgaver, som samlet sørger for, at centrene har de IT-systemer, der skal til for at yde en god service over for borgere og virksomheder.
 

Arbejdsområde

Som faglig koordinator har du til opgave at koordinere opgaverne i teamet og selv varetage opgaven som udførende digitaliseringskonsulent med ansvar for en række centre i BRK. Digitaliseringskonsulenterne repræsenterer fagcentrene, og medarbejderen skal kunne sætte sig ind i centrenes behov, fagtermer, og fungere som oversætter mellem centeret og IT. 
 

Vi forventer, at du:

Har en relevant kandidatgrad f.eks. cand.scient.soc og en projektlederuddannelse. Du har erhvervserfaring med:

  • Digitalisering og procesoptimering
  • Sekretariatsbetjening
  • Analyse og formidling
  • Udbud, kontraktstyring og erfaring med leverandørsamarbejde
  • Som oversætter mellem forretning og IT
  • Og indsigt i den fælles kommunale infrastruktur

Herudover er du udadvendt, da du skal have kontakt med mange forskellige interne og eksterne interessenter og leverandører. Samtidig har du en stærk analytisk sans og formår at omsætte en god forståelse for data til at få øje på muligheder for øget digitalisering i BRK. Endelig er du en stærk formidler.

 

Vi kan tilbyde:

  • høj grad af selvstændighed
  • og en varieret arbejdsdag

Digitaliseringsteamet holder til på Vibegård i Rønne, hvor vi arbejder tæt sammen med IT-afdelingen. Vi har en uformel omgangstone, hvor vi hjælper hinanden og vi tager travlhed med et smil.

 

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst og efter principperne i lokal løndannelse.
Der vil blive indhentet straffeattest ved ansættelsen.

Ansættelsen er pr. 1. oktober 2020.

 

Praktisk information

Send din ansøgning og CV samt dokumentation for uddannelse, via "Søg Jobbet" knappen, sådan at vi har modtaget den senest den 2. august 2020. 

Ansættelsessamtaler vil blive afholdt uge 34 og 35

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Claus Bech Munk på 56921010 eller 30181964.
 

Bornholms Regionskommune

Bornholms Regionskommune er en stor organisation med ca. 3.500 medarbejdere, og samtidig en unik kommunal arbejdsplads: Vi udgør en region for sig og arbejder med strategier og projekter, som danske kommuner normalt ikke kan. Vi har ansvar for områder som turisme og erhvervsudvikling, og står selv for internationale samarbejder og EU-programmer. Vi har visionære planer for øens fremtid. Ikke mindst drømmen om at skabe et CO2-neutralt samfund baseret på bæredygtig og vedvarende energi.

På www.brk.dk kan du læse mere om Bornholms Regionskommune.

På www.brk.dk/taetsammen kan du læse om projekt Tæt sammen, hvor vi sætter fokus på kultur, fælles identitet og samarbejde, ved at beskrive de mange former for samarbejde i 12 fortællinger om regionskommunen.

 

Drømmer du om at bo og arbejde på Bornholm?

Målt på naturscenerier og kulturarv er Bornholm Danmarks rigeste kommune. Beregnet i minutter eller kilometer er vi ganske tæt på hovedstaden, men opgjort i sol, klipper og sandstrande - eller i tryghed, nærvær og livskvalitet - er vi en helt anden verden. Vi ved, at potentielle tilflyttere har brug for information, råd og vejledning, og derfor er du velkommen til at kontakte vores tilflytterkonsulent, Rune Holm. Han kan bl.a. fortælle, hvordan han kan hjælpe med at skaffe et job til din ægtefælle.

Kontakt Bornholms tilflytterkonsulent Rune Holm, 31 21 88 80, rh@bornholm.biz, Læs mere på Http://næstestopbornholm.dk/

Ansøg nu
Kontakt
Bornholms Regionskommune
Ullasvej 23
3700
Rønne
Praktisk information
Oprettet
22-06-2020
Udløber
02-08-2020
Kviknummer
LJA-80512398
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
IT og web
Beliggenhed