Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

IT-projektleder / Product owner

HR-ON

Odense, Fyn

Indrykket
15-05-2020
Kontakt
HR-ON
Østre Stationsvej 27
5000
Odense C
Praktisk information
Oprettet
15-05-2020
Udløber
10-07-2020
Kviknummer
LJA-80278938
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
IT og web

HR-ON er en førende dansk udbyder af en cloudbaseret løsning for HR- og rekrutteringsopgaver. En løsning der bruges af både offentlige, private og lokale virksomheder samt professionelle headhuntere. I lyset af den succes HR-ON har med to Børsen Gazelle-statuetter og et officielt partnerskab med LinkedIn, er vi nu på vej til at gå globalt.

Bag succesen står et dedikeret team på omkring 40 medarbejdere, der udvikler, sælger, leverer og supporterer innovative løsninger med base i Odense samt kontorer i Aarhus og København. Vil du være med?

Vi søger en stærk projektleder / product owner, som skal stå i spidsen for vores produktudvikling fra behovsanalyse til planlægning, scoping og styring af projekterne frem til en succesfuld levering af slutproduktet.

Endvidere er du også med til at præge den fremtidige produktudvikling med afsæt i en tæt kontakt til kunder/brugere, udviklingsteam, salg/marketing og ledelse, således at HR-ON altid er i front med innovative løsninger, der skaber værdi for vores kunder.

Du vil blandt andet arbejde med at:

 • Udarbejde produktbeskrivelse og -vision, herunder behov, brugere/målgruppe, løsning, platform og teknologi, roadmap samt kunde- og forretningscases.

 • Stå i spidsen for udarbejdelse af product roadmap, milestones og releaseplan for de enkelte projekter

 • Kommunikere produktet til udviklingsteamet, således at det er klart for ethvert teammedlem, hvad projektet går ud på, hvilke behov det skal løse for hvem og hvilke konkrete opgaver, der skal løses af hvem, i hvilken rækkefølge og hvornår.

 • Prioritere og vedligeholde product backlog, sprint-planlægning samt gennemføre sprintreview i projekterne

 • Levere løsninger til aftalt tid og scope i samarbejde med teamet

 • Præsentere teamets løsning for kunden, ledelsen og andre interessenter

 • Være bindeled mellem kunder/brugere og udviklingsteamet samt øvrige stakeholders som ledelsen, supporten, marketing- og salgsteamet

 • Skabe en platform for god kommunikation og videndeling mellem alle interessenter, således at alle parter er velinformeret om projekt, produkt, kundecase, forretningscase, tidsplan, roller og ansvar mv.

 • Skabe gode rammer for at kunderne har en platform, hvorigennem de kan være med til engagere sig i produktudviklingen, herunder at teste, komme med forslag til forbedringer og videreudvikling, eksempelvis gennem workshops, webinarer mv.

 • Følge op på produktlevering og sikre, at produktet bliver justeret og videreudviklet med afsæt i brugernes erfaringer og ønsker samt markedsbehovet generelt

Kvalifikationer:

 • Du har en relevant uddannelse inden for it og minimum tre til fem års erfaring fra en tilsvarende stilling inden for SaaS løsninger, eksempelvis som projektleder, product owner, scrum master, teamleder, udviklingschef, systemkonsulent eller lignende.

 • Du har tidligere arbejdet som udvikler og besidder derfor en dyb teknisk faglig indsigt i softwareudvikling, it-systemer, SaaS og it-arkitektur

 • Du er struktureret, overholder deadlines og er resultatorienteret

 • Du er god til at omsætte idéer og behov til konkrete handlinger

 • Du er i stand til at kommunikere kundens behov fra behovsanalyse til produktbeskrivelse og projektplaner videre til klare opgaver med et klart slutprodukt, der giver mening for alle teammedlemmer

 • Du er god til at scope projekter, således at opgaverne vurderes og prioriteres korrekt med afsæt i formålet og den værdi, de giver i sidste ende - “nice to have” eller “need to have”.

 • Du kan samarbejde med mange forskellige målgrupper og lede møder og workshops på en konstruktiv måde.

 • Du behersker dansk og engelsk flydende. Flere sprog herudover er en fordel.

Hvorfor vælge HR-ON?

Vi er et mangfoldigt team på omkring 40 medarbejdere, der udvikler innovative HR-løsninger fra hovedkontoret i hjertet af Danmark, oven over togskinnerne ved Odense Banegård, samt kontorer i Aarhus og København. Vi arbejder med softwareudvikling, kundesupport, salg, marketing og kommunikation med afsæt i en bred vifte af erfaringer og tidligere beskæftigelser, der tæller lige fra fårehyrde og folkeskolelærer til open source pionéer og fodboldspiller.

Du vil opleve en høj grad af selvstændighed og mulighed for at få direkte indflydelse. Vi har et dynamisk, rummeligt og sjovt arbejdsmiljø, hvor vi hjælper hinanden, og hvor vi prioriterer trivsel og en fornuftig “work-life” balance med fleksibilitet i forhold til eksempelvis arbejdstid og mulighed for hjemmearbejde. Pensionsordning, sundhedsforsikring, fitness-medlemskab og frokostordning er nogle af de mange medarbejdergoder, der følger med det at være en del af teamet hos HR-ON.

Der er ikke en specifik ansøgningsfrist på dette stillingsopslag, da vi løbende læser de indkomne ansøgninger og indkalder til samtale undervejs i processen. Klik her for en engelsk version af opslaget.

Du er velkommen til at kontakte CEO, Ali E. Cevik på tlf. 71990765 eller CTO, Christian Hansen på tlf. 71990790, hvis du har spørgsmål.

Ansøg nu
Kontakt
HR-ON
Østre Stationsvej 27
5000
Odense C
Praktisk information
Oprettet
15-05-2020
Udløber
10-07-2020
Kviknummer
LJA-80278938
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
IT og web
Beliggenhed