Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

IT-specialist til Nykredits Capital Marketsplatform i København

Nykredit

København, Storkøbenhavn

Indrykket
12-10-2020
Kontakt
Nykredit
Kalvebod Brygge 1-3
1780
København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet
12-10-2020
Udløber
02-11-2020
Kviknummer
LJA-81262410
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, IT og web

Er du teknisk stærk og udadvendt? Vil du arbejde med det tekniske fundament for vores IT-platforme? Kan du se dig selv i et professionelt team, der supporterer samtlige Capital Markets systemer for vores kunder, som er Nykredits dealere, porteføljemanagere og finansfolk? Og evner du at arbejde med tværgående IT-opgaver? Så er du den systemspecialist, vi gerne vil byde velkommen.

 

Om stillingen

Du får sammen med teamet ansvar for at sikre, at handels- og informationssystemer fungerer optimalt i forhold til forretningen og øvrige teams i IT Capital Markets, og dine arbejdsopgaver består bl.a. i at varetage ansvar for:

 • produktions- og testmiljøer og herunder sikre stabilitet og performance på netværk, servere og databaser

 • systemopgraderinger og softwarepakker

 • at yde teknisk support, hvilket indebærer kontakt til interne og eksterne leverandører inkl. driftsleverandørerne JN Data og BEC

 • vurdering af platformens arkitektur i samarbejde med team og arkitekter

 • koordinering med øvrige teams i området

 • i fællesskab med teamet at styre og koordinere opgavebacklog og kanban board.

 

Teamet arbejder med mange teknologier og har bl.a. ansvar for:

 • Windows Server og infrastrukturintegration

 • applikations- og systemimplementering

 • Citrix xenapp, virtualiseringsløsninger, clustering og IBM MQ

 • SQL, Oracle Databaser og Exadata

 • infrastruktur på platformene SimCorp Dimension og Summit

 • standardsystemer på handelsområdet som fx Bloomberg og Thomson Reuters

 • Windows-applikationsansvar og -pakkestyring

 • projektdeltagelse og koordinering

 • procesoptimering, dokumentation og compliance.

 

Om dig

Du er udadvendt og ikke bange for at kontakte vores brugere, leverandører og andre teams. Du trives både med at drifte og designe og kan sætte flueben ved at have: forretningsforståelse, stærke kommunikationsevner, overblik, struktur, solide analytiske evner og handlekraft. Du er en holdspiller, der tager ansvar i teamet og for koordinering i forhold til øvrige teams og forretningens interne og eksterne leverandører. Som person sætter du en ære i at levere kvalitet, du er ærlig og nysgerrig, og så trives du med at arbejde agilt. Du er selvkørende og tager ansvar for at understøtte en kompleks IT-platform.

     

Din nye arbejdsplads og lidt om hvad vi tilbyder

Nykredit tilbyder et udfordrende job i en spændende virksomhed, hvor faglig og personlig udvikling prioriteres højt. Vi har attraktive løn- og ansættelsesvilkår. Du får bl.a. typisk en uges ekstra ferie, en god pensionsordning og mulighed for attraktive personalevilkår samt at tilmelde dig diverse bruttolønsordninger, fitnessaftaler, kantine- og massageordning.

     

Du bliver en del af en enhed med 60 kolleger fordelt i otte agile teams. I dit agile team er I seks specialister og to studentermedhjælpere med meget forskellige kompetencer og stærk teamånd. Opgaver løses ofte i samarbejde med en teamkollega, så fagligheden styrkes på tværs i teamet. Teamet får support- og udviklingsopgaver fra forretningen, andre agile teams og det øvrige IT-område.

            

Er du interesseret?

Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt funktionschef Jesper Schultz, 44 55 50 60 eller seniorspecialist Andreas Erland Jensen, 44 55 98 09.

 

Ansøgningsfrist: 2. november 2020

 

Nykredit er en finansiel koncern, der sammen med vores partnerbanker i Totalkredit vil være danske boligejeres foretrukne finansielle partner. Vi står op for at rykke endnu tættere på vores kunder - og går du en ekstra mil for dem, for projektet og for Nykredit, gør vi det samme for dig. Du har mange muligheder for at være med til at udvikle Nykredit, samtidig med at din karriere altid vil være i bevægelse. Mod nye udfordringer, andre opgaver og større ansvar i Nykredit.

Ansøg nu
Kontakt
Nykredit
Kalvebod Brygge 1-3
1780
København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet
12-10-2020
Udløber
02-11-2020
Kviknummer
LJA-81262410
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, IT og web
Beliggenhed