Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Jobkonsulent til Virksomhedsservice

Kolding Kommune - Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen

Kolding, Syd- og Sønderjylland

Indrykket
13-04-2018
Kontakt
Kolding Kommune - Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen
Dieselvej 6
6000
Kolding
Praktisk information
Oprettet
13-04-2018
Udløber
29-04-2018
Kviknummer
LJA-59125443
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Konsulent og rådgivning, Socialrådgivning

Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen

Jobkonsulent til Virksomhedsservice

 

Arbejdssted: Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen, Jobcenter Kolding - Virksomhedsservice, Dieselvej 6, 6000 Kolding

 

Arbejdstid: 37 t/uge

 

Ansættelsestidspunkt: snarest muligt eller 1. juli 2018

 

 

Vi har fået mulighed for at tilbyde et vikariat til en jobkonsulent i to et halvt år, der sammen med os vil gå forrest i udviklingen af Kolding Jobcenter i tråd med kontanthjælpsreformens intentioner omkring virksomhedsvendt indsats. 

Er du god til at åbne døre og skabe det rigtige match til den enkelte borger? Brænder du for at arbejde med de aktivitetsparate kontanthjælpsmodtagere under og over 30 år, hvor du skal motivere og kombinere din faglighed med empati og målrettethed, så borgerne kommer ud på arbejdsmarkedet? Kan du udarbejde skriftlige vurderinger af den enkelte borgers arbejdsevne så er det måske dig, vi mangler hos Jobcenter Kolding.

 

Hvad kan vi tilbyde:

 

 • En attraktiv arbejdsplads med et udviklingsorienteret miljø og mange berøringsflader
 • Et spændende og udfordrende job med fokus på tvær faglighed, og mulighederne for at bringe borgere tilbage eller ud på arbejdsmarkedet
 • Et spændende job med mange udfordringer og stor selvstændig kompetence. Du vil konstant blive udfordret på din faglighed og blive tilbudt faglig vejledning sammen med engagerede og gode kolleger.
 • En arbejdsplads hvor fagligt kompetente jobkonsulenter og rådgivere er hele grundlaget for vores resultater på beskæftigelsesområdet.
 • Du vil sidde i et fælles kontormiljø på Dieselvej i Kolding sammen med 12 af dine jobkonsulentkolleger

 

 

Funktioner:

Med udgangspunkt i Det Hjertelige Jobcenter og vores værdier om professionalisme, respekt, værdighed og tillid, er det vores forventning at du skal kunne:

 

 

 • Motivere til at borgerne bliver afklaret om egne job mål.
 • Udplacere borgere på kontanthjælp på virksomheder, hvor vores mål er at indsatserne skal resultere i et lønnet småjob med muligheder for udvikling/optrapning.
 • Lave opfølgning på igangværende praktikker og småjob, herunder udarbejde diverse blanketter i vitas, notater, erklæringer, arbejdspladsbeskrivelser mv i fasit, i tæt samarbejde med rådgiverne.
 • Opsøge virksomheder mhp., at sikre korrekt matchning af borgerens kompetencer, skånehensyn og virksomhedens behov.
 • Generel servicering og dækning af virksomhedernes behov på tværs af Jobcentret
 • Journalføre i borgersager og i øvrigt dokumentere sags arbejdet som f.eks samtaler, telefoniske henvendelser m.v.
 • Vi arbejder med måltal og vores fokus er hurtigst muligt at få borgeren i det rette match med en virksomhed, som gerne skulle resultere i, at borgeren bliver ansat eller afklaret.

 

 

Kvalifikationer:

 

 • Du skal kunne arbejde resultatorienteret, helhedsorienteret og tværfagligt med mange bolde i luften, med fokus og tro på borgerens ressourcer og beskæftigelsespotentiale.
 • Udplacere aktivitetsparate kontanthjælpsmodtagere, aktivitets- og uddannelsesparate unge, borger omfattet af integrationsloven, selvforsørgende borgere i offentlige og private virksomheder.
 • Relevant uddannelse som konsulent, socialrådgiver eller anden specifik erfaring med beskæftigelsesområdet er en fordel, ligesom erfaring fra lignende arbejde og kendskab til arbejdsmarkedet i Kolding og omegn, også er en fordel
 • Stærk og tydelig i såvel skriftlig som mundtlig kommunikation
 • Har kendskab til lovgivningen inden for området og målgruppen
 • Du skal kunne tale virksomhedernes sprog, og sætte dig ind i deres behov.
 • Du besidder en høj grad af troværdighed; med andre ord: Du gør det, du siger
 • Du har kørekort og er villig til at stille egen bil til rådighed i jobbet
 • Du har erfaring med FASIT

 

 

Hvem er vi?:

Virksomhedsservice er en del af Jobcenter Kolding, der alle har den fælles opgave at bringe borgerne hurtigst muligt tilbage eller ind på arbejdsmarkedet, det sker igennem en arbejdsmarkedsorienteret indsats med det formål, at afdække udviklingsmuligheder og fremme borgerens beskæftigelsespotentiale optimalt.

 

Vi arbejder ud fra følgende principper:

 

 • Enhver sag er en arbejdsmarkedsfastholdelsessag
 • Borgerne er kompetente og kan tage og skal have ansvar
 • Indsatsen skal medføre progression og arbejdsdygtighed ved borger

 

 

Jobcenter Kolding arbejder på at være Det Hjertelige Jobcenter. Vi har bygget Café Kolding, som er vores nye indgang til jobcenteret. Her tager vi imod borgerne og virksomhederne og byder på kaffe og allround rådgivning om arbejdsmarkedet. Samtidig har vi indrettet og udsmykket samtalerum og gangarealer for at gøre det mere behageligt at komme på jobcenteret til samtaler. Endelig arbejder vi med et mere hjerteligt udtryk i vores skriftlige og mundtlige kommunikation, ligesom et mere fleksibelt telefonsystem skal give borgerne mulighed for at komme i kontakt med os.

 

Løn:

Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

 

Nærmere oplysninger fås ved henvendelse til:

Teamleder Anette Ølund tlf.: 79 79 41 07

 

Ansøgningsfrist:

D. 29. april 2018

 

Ansættelsessamtaler:

Forventes afholdt d. 7. maj 2018 og anden samtale d. 17. maj 2018.

 

Forud for ansættelse indhenter Kolding Kommune straffeattest, når loven kræver det, eller stillingen i øvrigt berettiger til det.

 

Forud for ansættelse indhenter Kolding Kommune straffeattest/børneattest, når loven kræver det, eller stillingen i øvrigt berettiger til det.

Ansøg nu
Kontakt
Kolding Kommune - Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen
Dieselvej 6
6000
Kolding
Praktisk information
Oprettet
13-04-2018
Udløber
29-04-2018
Kviknummer
LJA-59125443
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Konsulent og rådgivning, Socialrådgivning
Beliggenhed