Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Jobrådgiver til Job og Karriere 3 - barselsvikariat

Odense Kommune

Odense, Fyn

Indrykket
12-08-2019
Kontakt
Odense Kommune
Skulkenborg 1
5000
Odense C
Tlf
30120648
Praktisk information
Oprettet
12-08-2019
Udløber
15-08-2019
Kviknummer
LJA-74763415
Jobtype
Vikar/barsel
Arbejdsområde
Konsulent og rådgivning

Vil du gerne være med til at styrke indsatsen for at nedbringe ledigheden i Odense? Kan du få ledige dagpengemodtagere i job? Er du en dygtig, lyttende og professionel rådgiver med mod og kreativitet og evner du at motivere til forandring? Så skal du søge denne begivenhedsbestemte stilling som jobrådgiver i Job og Karriere 3.

Om os
Ambitionsniveauet er højt i Odense Kommunes og Beskæftigelses- & Socialforvaltningens beskæftigelsespolitik. Ledigheden skal nedbringes. Og vi ved, hvordan man gør! Med baggrund i nyeste forskning og evidens har forvaltningen fokus på, at beskæftigelsesindsatser skal være virksomhedsrettede for at være effektskabende for både borgere og virksomheder.

I Job og Karriere 3 beskæftiger vi os med jobparate dagpengemodtagere. Vores primære indsats er hyppige og målrettede borgersamtaler. Med udgangspunkt i den ledige selv understøtter vi processen hen mod uddannelse eller job med selvforsørgelse som mål.

Om jobbet
Som jobrådgiver hos os får du en helt afgørende rolle i borgernes vej ud af ledighed. Din hverdag vil være koncentreret om jobrettede samtaler. Du skal derfor formå at skabe dynamik i processen for den enkelte borger, så denne oplever kontinuitet, bevægelse og transparens. Du skal således være både involverende og målrettet. Din samtaleteknik er således helt afgørende for dit arbejde, hvorfor du gerne må have erfaring med for eksempel coaching eller Den Motiverende Samtale (MI). Du skal også være villig til at deltage i kompetenceudvikling på feltet.

Du vil komme til at arbejde inden for rammerne af Lov om en Aktiv Beskæftigelsespolitik (LAB), hvorfor et godt kendskab til denne er afgørende. Du vil også komme til at indgå i samarbejder på tværs, hvor målet er effektive forløb, hvor borgeren har én plan.

I Job og Karriere er vi p.t. organiseret i 6 branchegrupper, nemlig

 1. IT
 2. Byg
 3. Industri
 4. Transport
 5. Service
 6. Offentlig & Sundhed
Har du kendskab til eller måske præferencer for nogen af disse, skal du gøre opmærksom på det i din ansøgning. Branchekendskab er dog ikke et krav.

Om dig
Du skal kunne genkende dig selv i følgende:
 • Kreativitet, kvalitet og struktur i opgaveløsningen
 • Gode IT-kompetencer
 • Kan, når nødvendigt, afholde borgersamtalerne på engelsk og gerne også andre fremmedsprog
 • Trives i et tæt og forpligtende samarbejde med dine kolleger
 • Solidt kendskab til Lov om en Aktiv Beskæftigelsespolitik (LAB) og til arbejdsmarkedets åbninger for jobparate ledige
 • Trives med mange og forskelligartede opgaver på samme tid uden at miste systematik og grundighed
 • Arbejde i en politisk styret organisation, hvor også det administrative skal udføres lovmedholdeligt og korrekt
 • Erfaring med eller viden om for eksempel coaching, MI eller andre motiverende samtaleteknikker
Vi tilbyder
Vi tilbyder et engageret, tværfagligt miljø, hvor vi sammen tænker i helheder, finder nye veje og til stadighed udvikler vores metoder og kompetencer.

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn-og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst mellem KL og den forhandlingsberettigede organisation. Aflønningen vil tage udgangspunkt i grundløn 32 i HK-overenskomsten og trin 31 i DS-overenskomsten.

Stillingen som jobrådgiver er til besættelse pr. 15. september 2019 eller snarest derefter.

Vil du vide mere?
For yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Claus Rasmussen på 2136 4363 eller på clras@odense.dk og afdelingsleder Signe Kjærsgård på 2170 8193 eller på sigk@odense.dk 

Det praktiske
Ansøgningsfristen er den 15. august 2019. Vi forventer at afholde samtaler tirsdag den 20. august 2019. Samtalerne kommer til at foregå på Skulkenborg 1B, st., 5000 Odense C
Lokale 0.26. 

Ansøg nu
Lignende job

Flora RaniaBo Familiehus ApS

Flora RaniaBo Familiehus ApS
Kontakt
Odense Kommune
Skulkenborg 1
5000
Odense C
Tlf
30120648
Praktisk information
Oprettet
12-08-2019
Udløber
15-08-2019
Kviknummer
LJA-74763415
Jobtype
Vikar/barsel
Arbejdsområde
Konsulent og rådgivning
Beliggenhed