Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Juridisk konsulent til Koncern HR, Løn og Forhandling, Regionshuset i Sorø - Barselsvikariat

Region Sjælland

Sorø, Vestsjælland

Indrykket
12-08-2019
Kontakt
Region Sjælland
Ingemannsvej 18
4200
Slagelse
Tlf
50 76 12 05
Praktisk information
Oprettet
12-08-2019
Udløber
21-08-2019
Kviknummer
LJA-74763409
Jobtype
Vikar/barsel
Arbejdsområde
Administration, Jura, Konsulent og rådgivning

Er du klar til spændende juridiske opgaver på personaleområdet? så er du måske den juridiske konsulent vi søger til barselsvikariat

Region Sjælland, Koncern HR, Løn og Forhandling søger en juridisk konsulent med særlig interesse inden for praktisk og teoretisk arbejds- og ansættelsesret. Du kommer til at arbejde i forhandlingsteamet sammen med 15 fagligt dygtige kolleger, som tilsammen varetager den juridiske rådgivning og sagsbehandling inden for det arbejds- og ansættelsesretlige område, for Region Sjællands knap 800 ledere.

Som juridisk konsulent vil din hverdag være afvekslende og præget af praktisk ansættelsesret i alle afskygninger med ansvarlighed og professionalisme som gennemgående nøgleord. Du vil i samarbejde med de enkelte ledelser bl.a. skulle håndtere og deltage i vanskelige personalesager, individuelle og kollektive lønforhandlinger samt organisatoriske forandringsprocesser.

Du bliver en del af en afdeling, hvor intern sparring, fokus på videndeling, kompetenceudvikling og gode samarbejdsrelationer er en selvfølge.

Du er uddannet som cand.jur eller cand.merc.jur, og relevant erfaring inden for det arbejds- og ansættelsesretlige område foretrækkes, men er ikke et krav. Er du nyuddannet cand.jur eller cand.merc.jur, har du gennem studiet har vist interesse for arbejds- og ansættelsesretlige fag, evt. suppleret med relevant studiejob, er du også velkommen til at søge stillingen.

Region Sjælland spreder sig over et stort geografisk område, hvorfor du skal have kørekort til personbil. Region Sjælland har mulighed for at stille bil til rådighed (i arbejdstiden), men det vil være en fordel med egen bil.

Vil du vide mere?

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte juridisk konsulent Martin Bergmann, 24 40 93 77, eller løn og forhandlingschef, Flemming Bøgelund-Kjær, 93 56 72 57. Du kan læse mere om Koncern HR på www.regionsjaelland.dk.

Løn- og ansættelsesvilkår

Der er tale om barselsvikariat af et års varighed, med tiltrædelse snarest muligt.

Stillingen er på fuld tid med flekstidsordning.

Du ansættes og aflønnes efter gældende overenskomst, samt efter aftale om lokal løndannelse.

Du må påregne, at vi indhenter reference fra tidligere ansættelser.

Ansøgningsfrist 21. august 2019

Ansættelsessamtaler 26. og 27. august 2019

Om Region Sjælland
Vi er regionens største arbejdsplads med mere end 18.000 medarbejdere og et budget på 19 mia. kroner. Vi løser opgaver inden for sundhed, psykiatri og regional udvikling og driver en række sociale institutioner. Klik ind på www.regionsjaelland.dk og læs mere om regionens opgaver, struktur og geografi. Du finder os også på Facebook, Twitter og LinkedIn.

Ansøg nu
Kontakt
Region Sjælland
Ingemannsvej 18
4200
Slagelse
Tlf
50 76 12 05
Praktisk information
Oprettet
12-08-2019
Udløber
21-08-2019
Kviknummer
LJA-74763409
Jobtype
Vikar/barsel
Arbejdsområde
Administration, Jura, Konsulent og rådgivning
Beliggenhed