Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Juridisk rådgiver til Markets

Arbejdernes Landsbank

København, Storkøbenhavn

Indrykket
03-12-2019
Kontakt
Arbejdernes Landsbank
Banegårdspladsen 1
København
Danmark
Praktisk information
Oprettet
03-12-2019
Udløber
15-12-2019
Kviknummer
LJA-77983768
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, Jura

Har du styr på lovgivning inden for kapitalmarkedsområdet? Og er du den naturlige go-to juridiske sparringspartner? Så søger vi lige nu en erfaren juridisk rådgiver til en spændende nyoprettet stilling i bankens Likviditets- og finansområde.

 

Jobbet

Du kommer i høj grad til selv at være med til at forme jobbet, men vi forestiller os, at dine primære opgaver vil bestå af følgende:

 

 • Implementering af finansiel regulering inden for Likviditets- og finansområdets (LIFI) aktiviteter dvs. lovgivning vedrørende handel med værdipapirer og andre kapitalmarkedsaktiviteter. Som eksempel kan nævnes hele MIFID 2 lovkomplekset.

 • Overvåge og løbende indhente information fra relevante kilder om vejledninger, anbefalinger og praksis inden for hele LIFI.

 • I samråd med vicedirektøren, Juridisk afdeling og de enkelte afdelinger i området, vurdere hvad ny lovgivning eller anden relevant information vil have af betydning for det pågældende område i LIFI og      hvordan banken skal agere.

 • Være en væsentlig samarbejdspartner på review af politikker, forretningsgange, implementering af ny lovgivning og på ad hoc sagsbehandling for både vicedirektøren og de forskellige afdelinger i LIFI.

 • Rådgive og/eller undervise relevante kollegaer i organisationen i nye regler, forretningsgange og processer.

 • Medvirke til at udvikle og/eller opdatere forretningsgange, processer og arbejdsbeskrivelser for forretningsenhederne i hele LIFI og sikre at alt er compliant.

 

 

Din person

Vi formoder, at du er Cand.merc. jur., Cand.jur., Cand.oecon. eller lignende men det væsentligste er, at du har stor interesse og erfaring med implementering af reguleringer på kapitalmarkedsområdet. Derudover lægger vi vægt på, at:

 

 • Du formentlig har arbejdet i en lignende stilling, på et advokatkontor eller i en konsulentvirksomhed inden for finansielregulering på kapitalmarkedsområdet.

 • Du har minimum 5 års erfaring og gerne mere

 • Du kan omsætte teori til praksis

 • Du har gode kommunikationsevner såvel skriftligt som mundtligt

 

 

Hvem er vi?

LIFI består af Markets (handel med værdipapirer og derivater), Treasury (forestår bl.a. bankens udstedelser af ansvarlig kapital, NEP-kapital mv. og forvalter bankens egenbeholdning), Kapitalmarkedsafdelingen (servicerer en række af bankens institutionelle kunder også i relation til kapitalmarkedsinstrumenter) samt Operations (udenlandske betalinger, afvikling, rapporteringer mv.).

 

Du vil komme til at referere direkte til vicedirektøren for LIFI, Lone Kjærgaard. Den samlede medarbejderstab i området består af i alt 61 engagerede medarbejdere.

 

Afdelingen er beliggende i Panoptikonbygningen, Banegårdspladsen 1 lige overfor Tivoli og 2 min. gang fra Københavns Hovedbanegård.

 

Det bliver du en del af?

Som medarbejder bliver du en del af en stærk koncern med ambitionen om at drive landets bedste bank. De seneste år har banken præsteret solide forretningsmæssige resultater og budt flere tusinde nye kunder velkommen. Derudover kan du se frem til at blive del af:

 

 • En arbejdsplads hvor arbejdsglæden og medarbejdertilfredsheden er blandt de højeste i sektoren

 • En bank som 10 år i træk er kåret til danskernes foretrukne bank

 • En flad organisationsstruktur med hurtige beslutningsprocesser

 • En vækstorienteret organisation, hvor der er rig mulighed for at udvikle sig både fagligt og personligt

 

 

Du får desuden en lang række medarbejdergoder, som bl.a. omfatter sundhedsforsikring, tandforsikring, ekstra ferietillæg og en bonusordning.

 

Vil du vide mere?

Hvis du vil vide mere om stillingen eller LIFI, er du velkommen til at kontakte vicedirektør Lone Kjærgaard på tlf. nr. 3848 4553 eller 2245 2274.

 

Vi glæder os til at høre fra dig - ansøgningsfristen er den 15. december og vi forventer at afholde samtaler i uge 1 og 2.


Ansøg nu
Kontakt
Arbejdernes Landsbank
Banegårdspladsen 1
København
Danmark
Praktisk information
Oprettet
03-12-2019
Udløber
15-12-2019
Kviknummer
LJA-77983768
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, Jura
Beliggenhed