Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Juridisk studentermedhjælper

Områdekontor Ringsted

Ringsted, Midtsjælland

Indrykket
09-08-2018
Kontakt
Områdekontor Ringsted
Tinggade 15
4100
Ringsted
Tlf
72554140
Praktisk information
Oprettet
09-08-2018
Udløber
10-09-2018
Kviknummer
LJA-64261137
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration, Jura

Kriminalforsorgen Sjælland, Klientsagsbehandlingsenheden søger en juridisk studentermedhjælper med særlig interesse for de kerneopgaver, som Kriminalforsorgen varetager. Der er tale om en stilling på 15-20 timer om ugen og stillingen ønskes besat snarest muligt.

Klientsagsbehandlingsenheden varetager blandt andet konkret sagsbehandling vedrørende udgang, prøveløsladelse, klagesagsbehandling, mv.

Om jobbet
Dine primære opgaver vil være behandling af sager om aktindsigt og erstatning. Herudover vil du skulle bistå enhedens øvrige medarbejdere med såvel sekretariatsopgaver som juridiske opgaver.
Du skal kunne arbejde struktureret og have ordenssans.

Kvalifikationer
Du vil komme til at arbejde i et tværfagligt miljø, hvor der vil blive lagt vægt på, at du har gode juridiske kompetencer og evne til at samarbejde med forskellige personalegrupper. Du skal endvidere have lyst og mod på at kommunikere med Kriminalforsorgens klienter (indsatte), hvorfor det vil være en fordel, om du har en venlig, sympatisk og serviceminded tilgang til kommunikation.
Vi kræver ikke, at du har forudgående kendskab til straffuldbyrdelsesloven, men det vil naturligvis være en fordel. Kendskab til og interesse for forvaltningsret er en forudsætning for, at man kan trives med arbejdet.
Desuden er det en fordel, hvis du har erfaring med administrativt arbejde.

Løn og ansættelsesvilkår
Ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer Det statslige område, samt organisationsaftale for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK).

Arbejdsstedet er Områdekontoret i Ringsted, Tinggade 15, 4100 Ringsted. Efter behov og aftale, og i begrænset omfang, kan du komme til at skulle arbejde i områdets institutioner. Det vil derfor være en fordel, at du har kørekort. Transport til og fra områdets institutioner sker ved brug af Kriminalforsorgens tjenestebiler.

Om Kriminalforsorgen Sjælland.

Kriminalforsorgen Sjælland består af Områdekontoret i Ringsted, 3 lukkede fængsler, 1 åbent fængsel, 9 arrester, 2 afdelinger i friheden, samt 1 pension. Området har ca. 750 ansatte, fordelt på fængselsbetjente, værkmestre, socialrådgivere, lærere, sundhedsfagligt personale, pædagogiske assistenter, akademikere og administrative medarbejdere.

For yderligere information om kriminalforsorgen henvises til vores hjemmeside: http://www.kriminalforsorgen.dk


Du søger stillingen via knappen søg stillingen. Ved at søge elektronisk sikrer du, at ansøgningen modtages korrekt og at du dermed kommer i betragtning til den ledige stilling.

Ansøgningsfrist
Vi skal have modtaget din ansøgning, CV, oplysning om forudgående erfaring, dokumentation for uddannelse samt andet relevant materiale senest den 10. september 2018 kl. 12.00.

Alle kandidater, som indkaldes til samtale, vil skulle give samtykke til at blive tjekket i det Centrale Kriminalregister.

Yderligere oplysninger
Ønsker du at vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte juridisk fuldmægtig Rikke Larsen Ellehauge på telefon 72554548 eller områdechef Henrik Boe Pedersen på telefon 72554730 (træffes dog først efter den 27. august 2018)

Kriminalforsorgen Sjælland opfordrer alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Ansøg nu
Kontakt
Områdekontor Ringsted
Tinggade 15
4100
Ringsted
Tlf
72554140
Praktisk information
Oprettet
09-08-2018
Udløber
10-09-2018
Kviknummer
LJA-64261137
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration, Jura
Beliggenhed