Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kærvang søger ny afdelingsleder

Region Nordjylland

Morsø, Nordjylland

Indrykket
16-07-2017
Kontakt
Region Nordjylland
Tranevej 3
7900
Morsø
Praktisk information
Oprettet
16-07-2017
Udløber
18-08-2017
Kviknummer
LJA-47740958
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Socialrådgivning

Kærvang søger ny afdelingsleder 1.11.2017.
Har du lyst til at være leder for ca. 20 medarbejdere med forskellig faglig baggrund? Kan du motivere og engagere dem til at skabe den bedst mulige hverdag for beboere, og kan du sikre den faglige og personlige udvikling, så vi til enhver tid lever op til vores målsætninger og værdier? Har du også til stadighed fokus på det gode arbejdsmiljø?  Så er du måske vores nye afdelingsleder!


Hverdagen på Kærvang.
Kærvang er et Socialpsykiatrisk bosted med 44 beboere fordelt i 3 grupper og på 2 matrikler. Vi arbejder ud fra servicelovens § 107 og § 108 (kortere midlertidige træningsophold og længerevarende ophold). Derudover har Kærvang et Kursus og aktivitets tilbud, som står for Cafe´ og aktiviteter i hverdagen. Aktiviteterne er en blanding af lystbetonede aktiviteter, og aktiviteter der tager udgangspunkt i beboernes individuelle mål. Afdelingsleder har også ledelsesansvar for Kursus og aktivitets tilbuddet, hvor der 3 medarbejdere ansat.
Den støtte vi giver beboeren, er afstemt med den enkelte kommune, og vores overordnede formål er, at medvirke til at den enkelte får de bedst mulige vilkår for at leve livet godt.
Vi møder beboerne med en faglig indsigt og respekt for den enkeltes livshistorie og nuværende situation. Vi forsøger at skabe et miljø, som får forskelligheden til at danne en helhed i en tryg og rolig hverdag for alle beboere, pårørende og personale.
Som afdelingsleder har du det daglige ledelsesansvar for ca.17 ansatte i gr. 2, og 3 ansatte i Kursus og aktivitetstilbuddet, samt elever og studerende. Personalegruppen er tværfagligt sammensat.
Noget af det vigtigste for os er, at du har det strategiske overblik i forhold til afdelingens faglighed og udvikling, at du tager ledelsesmæssig ansvar og er tydelig i dit lederskab. Vi skal hele tiden være med i front og tilbyde vores beboere de bedst mulige forhold. Vi skal være kreative og opfindsomme, vi skal give beboerne en tryg, sjov og udfordrende hverdag, hvor de når så langt som muligt i forhold til deres ønsker, håb og drømme, eller at livet leves så godt som muligt. Du skal skabe rammerne for at det sker.
Ledergruppen på Kærvang består af forstander, viceforstander og 3 afdelingsledere. Vi forventer, at du er aktiv, og tager del i det fælles ansvar, at drive Kærvang som en helhed og et fælles ansvar.
Din profil
Vi ser gerne, at duer sygeplejerske, ergoterapeut eller pædagog og har ledererfaring. Hvis det er din første lederstilling, forventer vi, at du har lyst og overskud til opgaven, og er indstillet på at tage ledelsesmæssig efteruddannelse.
At du er tro overfor Kærvangs værdier, arbejder med sparring i hverdagen, og kan se muligheder indenfor de givne rammer
Vi forventer at du er skarp, både mundtligt og skriftligt.
 
 Som afdelingsleder forventer vi, at du kan:
Strategisk ledelse
- sikre afdelingens faglige kvalitet og udvikling
- sikre at afdelingen lever op til tilbuddets værdier og målsætninger
- sikre at der leveres individuelle tilbud til borgerne
- sikre at der formidles relevante informationer til såvel medarbejdere som forstander
 


Faglig ledelse
- tage ansvar for personalets faglige udvikling
- følge op på arbejdet i afdelingen
- samarbejde med pårørende
- samarbejde med eksterne parter
- tage ansvar for personalets brug af dokumentationsredskab
 
Økonomisk/administrativ ledelse
- ansvarlig for det daglige fremmøde
- styre afdelingens daglige administrative opgaver
- administrerer medarbejdertimerne inden for aftalte rammer i samarbejde med  øvrige ledere
 
Personalemæssig ledelse
- prioritere den daglige personaleledelse
- have konstant fokus på det psykiske arbejdsmiljø.
- påtager dig det dobbelte lederskab.
- afholde udviklingssamtaler med medarbejdere én gang årligt
 
Stillingen er på 37 t /uge
Sidste ansøgningsfrist er mandag d. 11.9. kl. 12.00. Vi afholder ansættelsessamtaler mandag d. 18.9.17
Til samtalerne deltager en beboerrepræsentant, medarbejder fra gruppen, medarbejder fra Kursus og aktivitets tilbuddet, sekretær, TR og ledergruppen.
Yderligere information om stillingen, kan fås ved henvendelse til forstander Inger Marie Andersen eller viceforstander Bente Sandal på tlf. 97645120
 

Vent venligst...
 
 

Ansøg nu
Kontakt
Region Nordjylland
Tranevej 3
7900
Morsø
Praktisk information
Oprettet
16-07-2017
Udløber
18-08-2017
Kviknummer
LJA-47740958
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Socialrådgivning
Beliggenhed
Beregn rute-/rejseplan