Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Borgercenter Vest - Kilebo Hus 1-4 søger 1 pædagog, 30-37 timer om ugen

Aarhus Kommune

Aarhus, Østjylland

Indrykket
15-11-2019
Kontakt
Aarhus Kommune
Havkærparken 47
8381
Tilst
Praktisk information
Oprettet
15-11-2019
Udløber
05-12-2019
Kviknummer
LJA-77504544
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Socialrådgivning

Kilebo´s nye ledelse omprioriterer i driften og det kalder på flere medarbejdere. Vi har været presset så vi glæder os til at puste ud, og sammen med nye folk tage fat på at skabe:  

 • Gode rammer for det pædagogisk arbejde og
 • Trivsel og livskvalitet for både borgere og medarbejdere.
 
Vi tror på: 
 • At en kultur der stræber efter et fælles VI er udviklende for både borgere og medarbejdere.
 • At fokuseret faglig udvikling øger kvaliteten af det pædagogiske arbejde.
 • At medansvar for arbejdspladsen skaber ejerskab, trivsel og engagement.
 • At et psykisk arbejdsmiljø baseret på et stærkt fagligt fællesskab skaber udvikling for både borgere og medarbejdere.
 • At nysgerrighed og ægte interesse for andre er nøglen til gunstig udvikling.
 
Giver ovenstående mening, vil vi meget gerne se din ansøgning. Vi har en ledig stilling på 30-37 timer om ugen pr. 01.01.2020 eller snarest derefter.
 
Vi søger medarbejdere der: 
 • Har erfaring med autismemålgruppen, særligt meget kognitivt svage borgere.
 • Er gode til at strukturere, motivere og udfordre i trygge rammer.
 • Er involverende, inddragende og respektfuld i mødet med borgerne.
 • Er indstillet på skiftende arbejdstider, dagvagter, aftenvagter og arbejde hver anden weekend.
 • Gerne formidler og deler ud af sin faglige viden.
 • Trives med en høj grad af teamsamarbejde.
 • Der drives af aktivt at påvirke og udvikle vores arbejdsplads.
 • Har kørekort, og er villig til at køre vores bus. 
Vi ser desuden positivt på erfaringer og kompetencer med psykiatriske udfordringer, samt erfaring med anvendelse af relevante metoder eksempelvis: KRAP, neuropædagogik, ASK og Åben Dialog.
 
Vi tilbyder: 
 • En arbejdsplads med fokus på udvikling af et stærkt fagligt fællesskab og et sundt psykisk arbejdsmiljø.
 • En arbejdsplads der ønsker dit aktive bidrag til udvikling, fagligt og kulturelt.
 • En arbejdsplads der stiller gensidige forventninger, og viser du er vigtig.
 • Fokuseret kompetenceudvikling.
 • En arbejdsplads hvor vi vil smitte med begejstring.
 
 Kilebo er en arbejdsplads med kun 5 år på bagen. Vi er resultatet af en fusion mellem flere tilbud inden for autismemålgruppen, og yder derfor støtte til borgere med forskelligt støttebehov, kognition og færdighedsniveau.
Hus 1-4 består af 4 huse lagt sammen som Hus 1-2 og Hus 3-4, der bor 12 borgere i hver. Borgerne bor i 2-værelses lejligheder med udgang til fællesarealer. Borgergruppen består af 21 mænd og 3 kvinder i alderen 20 til 50 år, et par borgere er lidt ældre, med alderspræsidenten på 63. Hovedparten af borgerne er i dagbeskæftigelse ved tilbud tæt på Kilebo eller andre tilbud i Aarhus, men enkelte har internt dagbeskæftigelse. Man skal forvente aktiv deltagelse i personlig pleje i forskelligt omfang, ligesom øvrige sundhedsfaglige opgaver (medicinering etc.) er en del af hverdagen på Kilebo.
Alle borgere har behov for vores støtte til at strukturere hverdagen, og på forskellig vis guides mod en øget trivsel og så høj livskvalitet som muligt. En stor del af den pædagogiske indsats retter sig mod at skabe tydelighed, genkendelighed og mening i hverdagen, naturligvis med øje for den enkeltes behov og interesser. Opbygning er tætte relationer og gensidige erfaringer gennem oplevelser og samvær er dog også meget væsentlig. Vi kan opleve udadreagerende adfærd, men er fokuseret på at minimere dette via vores pædagogiske indsatser og det personlige kendskab til borgerne. Vi er 21 faste medarbejdere til at støtte borgerne, og vi fungerer i dag med tilknytning til ét Hus. En ny organisering af den samlede pædagogiske støtte er påbegyndt, så ansøgere til de ledige stillinger skal se sig som ansatte i Hus 1,2,3 og 4 med teamtilknytning og hovedparten af sine vagter i ét hus. 
Ansøgningsfristen er 05.12.2019 og samtalerne forventer vi at afholde 11.12.2019 eller 13.12.2019
 
 
For yderligere information om stillingen kontakt:  
Afdelingsleder Simon Sandbo på hverdage mellem 9 og 10 på telefon 2888 9036 
Konstitueret afdelingsleder Christina Winther Christensen på telefon 4186 0801
 
Evt. spørgsmål kan desuden stilles via mail: simsa@aarhus.dk og cwc@aarhus.dk
 Løn og ansættelsesvilkår:Løn og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst. Endelig lønfastsættelse sker efter forhandling med den forhandlingsberettigede faglige organisation på baggrund af kvalifikationer.Ugentligt timetal: Mellem 30-37 timer om ugen - aftales nærmere.

Stillingen er til enhver tid betinget af en tilfredsstillende offentlig straffeattest. AnsøgningKlik på ”Ansøg” nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.

Ansøgningsfrist: 5. december 2019
Om os:Borgercenter Vest er en del af Voksen Job og Handicap Aarhus Kommune. Vi er et center i vækst og udvikling, hvor du vil blive en del af et center med en høj faglighed og med et skarpt fokus på kompetenceudvikling. Vi sætter en ære i at inddrage borgere, medarbejdere og det omgivende samfund, når vi skal udvikle nye indsatser og tilbud.
Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads. 28.000 professionelle og passionerede kollegaer arbejder hver dag for, at vi er en god by for alle. Som ansat i Aarhus Kommune gør du visioner til virkelighed og skaber udvikling, fællesskab og trivsel. Her er der respekt for faglighed, plads til mangfoldighed og mulighed for udfoldelse. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

Leder- og medarbejderroller
I vedlagte link finder du de fælles Leder- og medarbejderroller i Aarhus Kommune:
https://aarhus.dk/job/den-attraktive-arbejdsplads/

De fælles leder- og medarbejderroller giver et blik på de forventninger, der stilles til dig, når du som leder eller medarbejder i Aarhus Kommune skal løse den fælles kerneopgave. Ved at synliggøre de forventninger, der stilles – om du er leder eller medarbejder – håber vi på, at vi sammen kan fastholde et godt arbejdsmiljø, en attraktiv arbejdsplads og en kultur med troværdighed, respekt og engagement

Ansøg nu
Kontakt
Aarhus Kommune
Havkærparken 47
8381
Tilst
Praktisk information
Oprettet
15-11-2019
Udløber
05-12-2019
Kviknummer
LJA-77504544
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Socialrådgivning
Beliggenhed