Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Klinikchef til Specialtandplejen i Den Regionale Tandpleje, Region Syddanmark (Genopslag)

Region Syddanmark

Syd- og Sønderjylland

Indrykket
16-04-2018
Kontakt
Region Syddanmark
Den Regionale Tandplejes klinik på Sygehus Sønderjylland, Sønderborg.
Tlf
24801870.
Praktisk information
Oprettet
16-04-2018
Udløber
16-05-2018
Kviknummer
LJA-59298484
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Behandling og sundhed

Med udgangspunkt i vores værdier: rum til fornyelse, ordentlighed og vækst i fagligheden vil vi bevare og udvikle tandplejen i Region Syddanmark, så vores patienter og pårørende fortsat vil kende os for medmenneskelig og kompetent behandling af højeste kvalitet.
 
Vi tilbyder netop nu en unik mulighed for, at udvikle dig selv som leder og samtidigt være med til at videreudvikle en allerede stærk tandlægefaglig organisation med klinikker fordelt på matrikler i henholdsvis. Sønderborg, Esbjerg og Vejle og søger netop nu en fagligt stærk klinikchef, der kan lede Specialtandplejen med fortsat fokus på det hele menneske, faglighed og kvalitet og samtidigt får mulighed for, at udvikle sine egne ledelsesmæssige kompetencer.
 
Du vil som klinikchef for Specialtandplejen primært have ledelsesansvaret for det kliniske personale og med et særligt fokus på at fortsætte arbejdet med at sikre én samlet kultur blandt personalet på tværs af matrikler. Klinikchefen har to teamkoordinatorer til at hjælpe med den daglige koordinering på de enkelte matrikler. Den samlede stab består af tandlæger, tandplejere og klinikassistenter. Som klinikchef vil dit primære arbejdssted være enten Sønderborg eller Esbjerg, afhængigt af din bopæl.
 
Din rolle som klinikchef  
Du vil referere til centerchefen og blive en del af en ledergruppe, som udover dig vil bestå af centerchefen og en klinikchef for Regionstandplejen, herudover vil du indgå i et tæt samarbejde med det administrative personale i Sekretariatet om at nå de planlagte faglige og økonomiske mål.
 
Opgaverne består primært af drift af klinikkerne, herunder sikre effektivitet, kvalitet, vidensopsamling, faglighed og personaleledelse.
 
Det er med andre ord den nye klinikchefs opgave og ikke mindst ansvar at drive klinikkerne og motivere personalet til at fastholde og videreføre de gode resultater, så både patienter og primære samarbejdspartnere fortsat oplever høj kvalitet i behandlingen.
 
Du vil i et vist omfang selv deltage i patientbehandlingen i Specialtandplejen, ligesom du også skal varetage tværgående opgaver i samarbejde med den øvrige ledergruppe.
 
De tværgående opgaver vil primært være på det tandlægefaglige område. Dette vil foregå i et tæt samspil med Regionstandplejen og med kommunerne, så vi sammen skaber gode resultater til gavn for patienterne.

Succeskriterier  
Vi forventer, at du i løbet af det første år er lykkedes med at:  
 • Fastholde og videreudvikle strategien for Specialtandplejen i samarbejde med centerchefen og Samarbejdsudvalget for Specialtandplejen (bl.a. om hvilke tilbud, service og prisstruktur der skal være i Specialtandplejen samt helt overordnet mission, vision og mål for Specialtandplejen).
 • Fastholde og videreudvikle det gode samarbejdet mellem de 3 klinikker i Specialtandplejen.
 • Videreføre og udbygge et godt samarbejde med de kommunale tandplejere i regionen.
 • Være med til at videreudvikle samarbejdet med øvrige medlemmer af ledergruppen.
 • Fortsætte/fastholde og videreudvikle den gode drift i samarbejde med de to teamkoordinatorer.


Uddannelsesmæssig baggrund og erfaring  
Den kommende klinikchef er uddannet tandlæge, og har solid praktisk erfaring. Erfaring indenfor kommunal tandpleje og behandling af patientgruppen vil desuden være et plus. Dette kan godt være dit første formelle lederjob; Men vi forventer at du under alle omstændigheder ønsker at udvikle dig som leder.

Der lægges desuden vægt på, at du:  
 • har en høj faglighed, høje faglige standarder og kan henvise til gode faglige resultater  
 • har erfaring med ledelse eller et ønske om at udvikle dig som leder  
 • har erfaring med samarbejde med kommuner  
 • har interesse for patientgruppen      
 
Personlige kompetencer  
Som person forventer vi, at du:  
 • har interesse for at være leder også gerne på flere matrikler
 • kan sætte mål og skabe resultater også gennem andre
 • har et strategisk blik og en evne til at tænke visionært
 • kan skære igennem og træffe beslutninger i faglige sammenhænge
 • er positivt indstillet og kan motivere medarbejderne
 • er samarbejdende og tværfagligt orienteret
 • formår at kommunikere tydeligt og overbevisende
 • har fokus på det gode arbejdsmiljø og trivsel på klinikken
 

Hvem er vi, og hvad tilbyder vi  
Den Regionale Tandpleje og herunder specialtandplejen i Region Syddanmark blev etableret i 2007 som en følge af nedlæggelse af amterne og oprettelsen af regionerne. Den Regionale Tandpleje blev dannet ved en sammenlægning af tandplejerne fra en række amter i Syddanmark.  
I Specialtandplejen er der ansat 1 klinikchef, 3 øvrige tandlæger, 3 tandplejere og 9 klinikassistenter. Ikke alle er på fuld tid. 2 af de ansatte fungerer som teamkoordinatorer.
 

Løn og ansættelsesvilkår
 
Stillingen ønskes besat snarest muligt. Løn- og ansættelsesform efter gældende regler og gensidig aftale. Stillingen har placering i enten Sønderborg eller Esbjerg og aftales endeligt i forbindelse med processen.
 
Vil du vide mere  
Du kan læse mere om stillingen i job- og kravprofilen, som du kan finde her: Job- og Kravprofil. Eller generelt om organisationen på www.regionsyddanmark.dk/tandpleje
 
Du er også velkommen til at kontakte tandlæge Vibeke Thrane på 2964 9854 eller centerchef Mette Aagaard Bjergmark på 2939 1207 for en indledende drøftelse af stillingen.
 
Der er ansøgningsfrist den 13. maj 2018.

Vi forventer at afholde første samtalerunde i tidsrummet 11-15 den 23. maj og anden samtalerunde efter klokken 14 den 6. juni. Mellem første og anden runde forventer vi at gennemføre en Hogan personlighedsprofil.  
 

Ansøg nu
Kontakt
Region Syddanmark
Den Regionale Tandplejes klinik på Sygehus Sønderjylland, Sønderborg.
Tlf
24801870.
Praktisk information
Oprettet
16-04-2018
Udløber
16-05-2018
Kviknummer
LJA-59298484
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Behandling og sundhed
Beliggenhed