Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Klinisk diætist til vikariat i Sundhedsenheden - Område Christiansbjerg

ÅRHUS KOMMUNE RÅDHUSET

Aarhus, Østjylland

Indrykket
08-03-2018
Kontakt
ÅRHUS KOMMUNE RÅDHUSET
Rådhuspladsen 2
8000
Aarhus C
Danmark
Praktisk information
Oprettet
08-03-2018
Udløber
19-03-2018
Kviknummer
LJA-57435621
Jobtype
Vikar/barsel
Arbejdsområde
Behandling og sundhed

Om jobbet:

Som klinisk diætist er du med til at udvikle og kvalitetssikre ernæringsindsatsen af visiterede borgere i tæt samarbejde med sundheds- og kostfagligt personale. Ernæringsplejen skal fremstå som en integreret del af omsorg og pleje. Du ansættes i et forpligtende klyngesamarbejde i Omsorg og Udvikling med primær ansættelse i Sundhedsenheden i Område Christiansbjerg.

Stillingen er et vikariat i perioden fra d. 1. april 2018 til og med 31. december 2019. Du kan læse mere om Sundhed og Omsorgs mål for og organisering af det ernæringsfaglige område her: http://www.sundhedogomsorg.dk/da/Om-os/Klyngesamarbejde/Ernaering.aspx

Vi gør opmærksom på, at stillingen ligger inden for det døgndækkede område. P.t. forventes tjenesten fortrinsvis at være i dagvagt.

 

Din profil:

 • brænder for den ernæringsterapeutiske behandling med særlig fokus på den ældre borger
 • er med til at implementere en struktureret, målrettet ernæringsindsats
 • agerer som faglig konsulent for øvrige sundhedspersonaler i lokalcenterområdet
 • vurderer effekten af ernæringsindsats
 • varetager individuel kostvejledning i forhold til komplicerede ernæringsproblemstillinger
 • besidder kommunikative og pædagogiske evner
 • arbejder selvstændigt og systematisk med opgaverne
 • indgår i et tæt forpligtende samarbejde med øvrige diætister, ledelse og sundhedspersonale
 • har en motiverende og anerkendende tilgang til samarbejdspartnere
 • sikrer formidling af viden og kan anvende den nyeste viden på området
 • tager udgangspunkt i Sundhed og Omsorgs strategi, de fem ledetråde: al magt til borgerne, vi holder borgerne væk, vi er sammen med borgerne, slip medarbejderne fri, ledelse med vilje.

 

Derfor skal du vælge os:

Du vil få:

 • Et udviklende og spændende arbejdsområde, med faglige og personlige udfordringer
 • Indflydelse på at sætte dagsorden for ernæringsområdet
 • Mulighed for selvstændig tilrettelæggelse af opgaver
 • Engagerede og motiverede kolleger
 • God introduktion til Aarhus Kommune og arbejdsområdet.

 

Løn og ansættelsesvilkår:

Stillingen ønskes tiltrådt d. 1. april 2018. Løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst som diætist. Lønniveauet er som udgangspunkt grundløn. Endelig lønfastsættelse sker efter forhandling med den forhandlingsberettigede faglige organisation på baggrund af kvalifikationer.

 

Hvis du vil vide mere:

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Helle Christensen, leder af Sundhedsenheden på tlf. 40239473.

 

Ansøgning:

Klik på søg jobbet nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning. Ansøgningsfristen er d. 19. marts 2018. Vi forventer at afvikle jobsamtaler d. 22. marts 2018. I Magistratsafdelingen for Sundhed og Omsorg har vi en generel politik om, at der ved ansættelser indhentes referencer og evt. straffeattest. Du må derfor forvente at blive anmodet herom, hvis vi tilbyder dig stillingen.

 

Om os:

Magistratsafdelingen for Sundhed og Omsorg (MSO) i Aarhus Kommune arbejder med omsorg for ældre og sundhed for alle borgere. Hvis du vil vide mere om Sundhed og Omsorg, opfordrer vi dig til at gennemgå online mini-kurset Velkommen Ombord på Aarhus Kommunes Kursusportal. Kurset er lavet til nye medarbejdere og præsenterer dig for vores organisation, strategi og centrale temaer. Bliver du inviteret til samtale, forventer vi, at du som en del af din forberedelse har gennemført kurset. Kurset tager cirka en halv time. For at kunne tilmelde dig og gennemgå kurset skal du oprette dig som bruger af Kursusportalen med dit cpr-nummer. Du finder Kursusportalen på https://aak.plan2learn.dk

Hvis du har problemer med at oprette dig, kan du hente hjælp i vejledningen http://www.sundhedogomsorg.dk/~/media/Subsites/Sundhed-og-Omsorg/Dokumenter/Vaerktoejer/Kursusportalen/Opret-dig-som-ny-bruger-paa-Kursusportalen---Borgeradgang.pdf

Aarhus Kommune betragter mangfoldighed som en ressource og opfordrer derfor alle - uanset alder, køn, handicap, livsstil, religion eller etnisk tilhørsforhold - til at ansøge stillingen.

Ansøg nu
Job i virksomheden
Kontakt
ÅRHUS KOMMUNE RÅDHUSET
Rådhuspladsen 2
8000
Aarhus C
Danmark
Praktisk information
Oprettet
08-03-2018
Udløber
19-03-2018
Kviknummer
LJA-57435621
Jobtype
Vikar/barsel
Arbejdsområde
Behandling og sundhed
Beliggenhed